Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén hányszor láttad eddig játszani őt? Honnan tudod mire lesz képes a Barçában? Különbenis nem mondta senki hogy alapember lesz, de ha az is lesz, akkor sem illik előre leszólni hogy milyen igazolás lesz. Majd egy év múlva már meg tudod mondani, hogy hiba volt leigazolni vagy sem. Most még nem fair.Karashu írta:Egyetlen hibája eddig a vezetőségnek Caceres volt, most azért imádkozok, hoyg csak ez az 1 legyen!
Úristen, ez már azért durva.albicelesteX írta:Kár hogy a következő bajnokságba is ugyan olyan kulák leszünk mint most ezekkel a csoda igazolásokkal!Semmi nem nagyon fog változni a keretbe!Olyanok mennek el akik amúgy se játszottak és jönnek ilyen középszerű labdagyilkosok!Kivétel Alvés!(de még ő se írt alá)
Riise ma az AS Roma-hoz igazolt 5 millióért!djtrack írta:sztem a riise gyerek se lenne rossz Abidal helyére!!! igaz h felejt egy öngolt.de ki nem? mellesleg milyen lövései vannak távolról.ami nálunk 1 játékosról se mondtható el!
Úgyis lesz választás július elején, nem akarsz indulni, mint játékosmegfigyelő? Úgy vettem észre nagyon jó szemed van ehhez. Pont mindig a góllövőket választod ki - kár, hogy nem előrePerrero írta:Guizat is vegyük meg, ő is lőtt golt ma
Zsolti írta:ez most valami vicc?MR.Barca írta:Szerintem meg kellene vennünk a középpályára De La Red-et is.Arsavin helyett Pavlyucsenko kellene.![]()
![]()
Vita lezárásaként annyit,h Ronaldinho nem nálunk lett "sztár",m már a 2002-es VB-n a Brazil csapat alapembere vt és a PSG annó nem számított kiscsapatnak és nem véletlenül versengett érte a ManU is.Az igaz,h Ronaldinho nálunk lett a világ legjobbja,de már a Barca előtt is ismert vt.Danka00792 írta:Xavinho ment egy pü!
Senki se mondta hogy vegyük meg Pavlyuchenkot, csak érdemes rá odafigyelni. Amugy cikkeztek róla hogy a Barcába igazolhat. Szoval nem alaptalanul dobtam fel a témát. Mint egyes Nasri és egyéb hüyeségek...Perrero írta:arsavin jo golt lőtt, vegyük meg