2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát ja, a törökök soha semmi rosszat nem tettek nekünk. a horvátok bezzeg itt szemétkedtek 200 évig.G-Jay írta:Attól, hogy a 2002-es vb-n antifocival, és Kahn bácsival eljutottak a döntőig tényleg megutálhatóak, és az, hogy Klinsmann érkeztével elkezdtek jól is focizni, amit el is ismerek, még nem lesznek szimpatikusak. A Madrid sem lesz szimpatikus mert jól játszik. Egyszerűen van olyan csapat aki nem szimpi, van olyan aki meg igen. Ezen sokat nem lehet magyarázni.Lampiao írta: Ezt soha nem fogom megérteni... Mindenki utálja őket de miért?
Ebben is van valami. Akiknek sokat "köszönhetünk" abban hogy itt vagyunk ahol, azokat az ember annyira nem szereti. Tudom h nem a pályán lévő 11-nek tulajdonítható ez, de érzéseket nem lehet megváltoztatni. Horvátok ellen pl a Törököknek szorítok. Nincs magyarázatra, egyszerűen ennyi.MichaaBee írta:Sajnos sokaknál a történelmi háttér befolyásolja a szimpatizálási mértéket egy focicsapatnál.
G.
Attól, hogy a 2002-es vb-n antifocival, és Kahn bácsival eljutottak a döntőig tényleg megutálhatóak, és az, hogy Klinsmann érkeztével elkezdtek jól is focizni, amit el is ismerek, még nem lesznek szimpatikusak. A Madrid sem lesz szimpatikus mert jól játszik. Egyszerűen van olyan csapat aki nem szimpi, van olyan aki meg igen. Ezen sokat nem lehet magyarázni.Lampiao írta: Ezt soha nem fogom megérteni... Mindenki utálja őket de miért?
Ebben is van valami. Akiknek sokat "köszönhetünk" abban hogy itt vagyunk ahol, azokat az ember annyira nem szereti. Tudom h nem a pályán lévő 11-nek tulajdonítható ez, de érzéseket nem lehet megváltoztatni. Horvátok ellen pl a Törököknek szorítok. Nincs magyarázatra, egyszerűen ennyi.MichaaBee írta:Sajnos sokaknál a történelmi háttér befolyásolja a szimpatizálási mértéket egy focicsapatnál.
hű az értelem ismét megcsillant a barca fórumonMESSIás(z) írta:Friccek:
Körbe csokolhatjátok azt a kretén bírot aki tegnap feketébe rohangált![]()
![]()
![]()
főleg az a buzeráns ronaldo.. hát az agyam eldobom attól a [auto_cenzúra] mekkorákat képes hemperegni....legszivesebben a tv-n keresztül rúgtam volna fejbeMichaaBee írta:anti szinészkedés...
Sajnos sokaknál a történelmi háttér befolyásolja a szimpatizálási mértéket egy focicsapatnál. A törököket sokan a 150 évig tartó megszállás miatt gyűlölik. De az a 11 futballista, aki a pályán küzd, megérdemli a tiszteletet. A németeknél hasonló a helyzet, bár azt el kell ismerni, hogy az osztrákok voltak Magyarországon, nem is a németek. Ettől függetlenül sokan magyarok nem szeretik azokat a válogtottakat, akik történelmileg kötődnek Magyarországhoz.Lampiao írta:Ezt soha nem fogom megérteni... Mindenki utálja őket de miért? Komolyan én sok embert kérdeztem és a 2002-es vb-n azt mondták hogy gusztustalan focit játszanak... OK. Elogadtam mert tényleg kissé görögös focit nyomtak... Találtak egy gólt és ültek rajta... Aztán jött Klinsmann és végre szépen játszottak... Komolyan mondom tetszik a játékuk... Az első gól előtt összjáték például csillagos 5-ös... Akkor mit lehet rajtuk utálni?G-Jay írta:Hát azért anti focinak nevezni ezen a meccsen bármit, és bárkit is, elég badarság. Láttunk 5 gólt oszt örüljünk neki. Én is a portugálokat favorizáltam, de sajnos nem ők jutottak tovább. Ennyi. Ha Magyarország esett volna ki, akkor lehet hogy szíven is ütött volna. Az viszont elszomorító, hogy a németeket kell nézni majd két körön keresztül még. Mert utálom őket.
G.
Ezt soha nem fogom megérteni... Mindenki utálja őket de miért? Komolyan én sok embert kérdeztem és a 2002-es vb-n azt mondták hogy gusztustalan focit játszanak... OK. Elogadtam mert tényleg kissé görögös focit nyomtak... Találtak egy gólt és ültek rajta... Aztán jött Klinsmann és végre szépen játszottak... Komolyan mondom tetszik a játékuk... Az első gól előtt összjáték például csillagos 5-ös... Akkor mit lehet rajtuk utálni?G-Jay írta:Hát azért anti focinak nevezni ezen a meccsen bármit, és bárkit is, elég badarság. Láttunk 5 gólt oszt örüljünk neki. Én is a portugálokat favorizáltam, de sajnos nem ők jutottak tovább. Ennyi. Ha Magyarország esett volna ki, akkor lehet hogy szíven is ütött volna. Az viszont elszomorító, hogy a németeket kell nézni majd két körön keresztül még. Mert utálom őket.
G.
Picit ellentmondásba keveredtél magaddal, előbb azt írtad, hogy a MU-ban is játszott csatárt, igaz de nem jellemző, aztán , hogy nincs normális csatárjuk Nuno Gomesen kívül. Hm, szóval akkor CR nem rendes csatár? Valóban nem az, mármint nem középcsatár, szemmel látható hogy ott szenved, s Fergusson is amikor odarakta, csak kényszerből tette. Rooney, vagy Tevez hiányában, aztán az elemzésben is leszidták scolarit, hogy minek kellett Nunot leszedni, s Cristianot középre rakni. Ritkán értek egyet az elemzőkkel, de most igazuk voltScolari,akit amúgy tisztelek ezt a meccset elrontototta, mint felkészülésben mint taktikailag, nincs ezen mit szépíteni, megesik a legnagyobb edzők is tévedhetnekbarca99 írta:Jah, valószínűleg ezért játszott Fergie-nél is néha csatárt. Bőven nem az első alkalommal játszik ott. Másrészt azért játszik 1 csatár és 5 kp, mivel nincs egy normális csatáruk sem. Sőt, Bölöni is mondta szünetben, hogy csatár volt anno, ő hozta ki jobbszélre.aronba írta:Eleve egy csatárral játszik, majd azt az egyet is leszedi, berakja CR-t középre ahol nem tud játszani...
Abban viszont igazad van, hogy Scolari hibája is, egy meccsen két ugyan olyan gól bekapni rögzített szituációban....
úgy érted, ambramovics papátaronba írta: Avram papát ismerve, maximum egy szezont lesz edző
Jah, valószínűleg ezért játszott Fergie-nél is néha csatárt. Bőven nem az első alkalommal játszik ott. Másrészt azért játszik 1 csatár és 5 kp, mivel nincs egy normális csatáruk sem. Sőt, Bölöni is mondta szünetben, hogy csatár volt anno, ő hozta ki jobbszélre.aronba írta:Eleve egy csatárral játszik, majd azt az egyet is leszedi, berakja CR-t középre ahol nem tud játszani...
Igen, az nagyon gyönyörű volt, vagy 30 méterről. Mintha zsinóron húzták volna, amit én már bent láttam. Gólt érdemelt volna.senzu írta:Podolskinak volt a 2. félidő végefele egy kb 30 méteres lövése, ha az 20 centivel balra megy az év góljaSzabika69 írta:Hát sztem a Németek megérdemelták Klose is jó volt Ballack is de a Podolski is igaz nemlőtt golt de sztem jó volt de a legjobb Schweinsteiger volt nagyon szépen jácott röviden ennyi...ja és a porugálok is jók vtak de a legjobb C.Ronaldo színéskedése volt..xD
Podolskinak volt a 2. félidő végefele egy kb 30 méteres lövése, ha az 20 centivel balra megy az év góljaSzabika69 írta:Hát sztem a Németek megérdemelták Klose is jó volt Ballack is de a Podolski is igaz nemlőtt golt de sztem jó volt de a legjobb Schweinsteiger volt nagyon szépen jácott röviden ennyi...ja és a porugálok is jók vtak de a legjobb C.Ronaldo színéskedése volt..xD