Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.21. 02:25:49

van Bommel írta:Abban igazad van, hogy a törökök ugyanúgy "csak" haszonélvezői voltak a dolognak. De áruld el légyszi 2002-ben nem szurkoltál Dél-Korea ellen? Most valami hasonlót érzek, csak kisebb fajsúlyjal, annyiban más, hogy az általam nagyon imádott Válogatottal szzemben követték el. Ha az nincs, megkapjuk a jogos tizit és a piorsat a kapaus, ma Terim "csövezik" valahol, a török válogatott tagjai pedig Balin vagy a Seychelles szigeteken süttetik magukat.
Megmondom őszintén, nem emélkszem, hogy pl az elődöntőben a németek ellen kinek szurkoltam. Nekem csak az volt a lényeg, hogy a brazilok nyerjenek.
De itt nem is ez a lényeg. Az ilyen világversenyeken mindig vannak olyan csapatok, akik valami miatt radikálisan megosztják a közvéleményt. Most épp a törökök ilyenek. Ez teljesen normális, szerintem nem is érdemes úgy meccset nézni, hogy az embert abszolút nem érdekli, hogy ki nyer. Utána természetes, hogy a vesztes és annak szurkolói csalódottak és keresik az okokat, a győztesek meg örülnek. A győzelmet nem kell megmagyarázni, de pl én is ugyanúgy utáltam 4 éve a görögöket, a német focit meg mindig is, de most a törököknek szurkoltam, és nyertek, ráadásul a saját erejükből. De ha pl a spanyolokkal játszanának döntőt, akkor éppen utálni fogom őket, viszont ha a hollandokkal, akkor meg nekik szurkolnék. Ennyi. Mindenkinél van egy sorrend. Csak egy biztos: Barça!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.21. 01:17:47

Hazaértem, benyomtam a TV-t, egy gól itt, majd a másik amott... tehát pont nem maradtam le semmiről. :) Törökök küzdése szimpatikus, és de nem tudom, hogy egy német vagy egy török csapatot lenne jobb döntőben látni. :?
laxa1990
Barça B

2008.06.21. 00:37:38

Ezt a meccset nem a törökök nyerték, hanem a horvázok bukták. EEEEEEENNNNNYYYYYYYIIIIIII!!!!!!!!
Kép
By Poldi
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.21. 00:32:38

Teljesen egyetértek Veled. Ezek ... Majdnem úgy szurkoltam a horvátoknak, mint ahogy a Magyarnak szoktam.Vajon ki emlékszik, hogy hogy jutottak ki, Terim szidására a selejtezők alatt, Gera tizenegyesére, és egy bizonyos Stuart Dougalra? Úgy fogok szurkolni a németeknek, mint ahogy ellenük szoktam.[/quote]
Itt a lényeg a vastag betűvel. A bírót kéne utálni, nem a törököket. A németeknek meg akkor se szurkolnék, ha a Madrid ellen játszanának. A törökök szerencsések, de még mindig több közük van a focihoz, mint a görögöknek. A továbbjutásuk szerintem egyáltalán nem meglepetés, csak az, ahogy továbbjutottak.[/quote]
Abban igazad van, hogy a törökök ugyanúgy "csak" haszonélvezői voltak a dolognak. De áruld el légyszi 2002-ben nem szurkoltál Dél-Korea ellen? Most valami hasonlót érzek, csak kisebb fajsúlyjal, annyiban más, hogy az általam nagyon imádott Válogatottal szzemben követték el. Ha az nincs, megkapjuk a jogos tizit és a piorsat a kapaus, ma Terim "csövezik" valahol, a török válogatott tagjai pedig Balin vagy a Seychelles szigeteken süttetik magukat.
Pocs
Barça C

2008.06.21. 00:15:49

Eddig bejönnek a negyeddöntős tippeim, kell még egy orosz :oops: és egy spanyol továbbjutás.

Erről a meccsről, pedig csak annyit, hogy a horvátok megnyerhették volna a rendes játékidőben, kár arról vitázni, hogy mákosok-e a törökök vagy nem...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.21. 00:14:20

ozsimiki írta: AMúgy meg abból a csoportból amiből továbbmentek a törökök, Portugáliának,és Svájc-nak szurkoltam. Viszont csehek elleni meccs után,nagyon szimpatikusak lettek
Én is így voltam vele, azzal a különbséggel, hogy én abból a csoportból nem szurkoltam senkinek, viszont a cseh-török után megkedveltem a törököket, mert borzasztóan tetszett a küzdőszellemük, és ahogy mentek előre mint a gép.. Most meg-mivel a horvátokat ki nem állhatom-természetes volt, hogy a félholdasoknak szurkolok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.21. 00:13:23

ozsimiki írta:Te horvát szempontból nézed,ezért írod,h szerencse,h egyenlítettek,én meg Török szempontból írom,h szerencse,h ti meg megszereztétek a vezetést. A kettő kiegyenlítette egymást,ennyi. Rendes játékidővel meg felesleges jönni,nem mentek be a helyzetek ez van. Hosszabbításban meg már semmivel sem voltak jobbak.

Még gondolom írsz rá vmit,de majd legfejlebb később folytatjuk :wink: :lol: Jóéjt all :D
Hát, valamilyen szinten igazad van.
(De nem ismerem el teljesen...) :lol:
Egy kicsit azért különböző a két szitu, viszont így is fel lehet fogni, és valszeg így fogják fel azok, akik a törököknek drukkoltak. Mindenkinek máshogy jött le a dolog.

Én is megyek, jó éjt. :wink:

Egyébként elég szomorú, hogy helyzetek nélkül is lehet meccset nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.21. 00:19:51-kor.
Master19
Capitá del Barça

2008.06.21. 00:11:22

Én az Eb eleje óta a Törököknek szurkolok!!Ugy hogy én nagyon örülök ennek a gyözelemnek is!!És remélem a következő is meglesz(vár nem sok esélyt látok rá)!! :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.21. 00:07:54

kovinho írta:Még mindig nem érted, hogy mire gondolok. :D

Ha a törökök lőnek a 120. percben először gólt, és utána meg is nyerik a meccset, akkor természetesen elismerem, hogy nyertek, ez van. Viszont így...
Értem én,az a baj,azért írok még :lol:

Te horvát szempontból nézed,ezért írod,h szerencse,h egyenlítettek,én meg Török szempontból írom,h szerencse,h ti meg megszereztétek a vezetést. A kettő kiegyenlítette egymást,ennyi. Rendes játékidővel meg felesleges jönni,nem mentek be a helyzetek ez van. Hosszabbításban meg már semmivel sem voltak jobbak.

AMúgy meg abból a csoportból amiből továbbmentek a törökök, Portugáliának,és Svájc-nak szurkoltam. Viszont csehek elleni meccs után,nagyon szimpatikusak lettek Törököknek,és mivel a Horvát számomra semleges csapat,így nekik szorítottam most,ahogy a németek ellen is nekik fogok,mert őket meg egyenesen ki nem állhatom.

Még gondolom írsz rá vmit,de majd legfejlebb később folytatjuk :wink: :lol: Jóéjt all :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.21. 00:05:22

Sharky írta:Abszolút nem kedvelem a németeket se, de ez a török válogatott jusson a döntőbe :?: Pff... Abból én nem kérnék
Én se sűrűn...Oké, hogy küzdenek, meg paliba tudnak lenni egy meccsen, de azért nehogymá'... :? Jobb ellenféllel szemben simán alulmaradnak, legalábbis eddig egy ilyen meccsük volt, a Portugálok ellen aszisztáltak egy sort. Visszajöttek Svájc-Cseh meg Horvátország ellen, grat, de mostmár lassan kieshetnek :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.21. 00:03:22

Még mindig nem érted, hogy mire gondolok. :D

Ha a törökök lőnek a 120. percben először gólt, és utána meg is nyerik a meccset, akkor természetesen elismerem, hogy nyertek, ez van. Viszont így...
(és akármilyen szerencsés is az a gól)
Mosquito

2008.06.21. 00:01:46

Én nagyon örülök a törökök győzelmének és marhára nem érdekel hogyan sikerült nekik. Itt nem jól játszani kell és kiérdemelni a győzelmet, mert ez nem pontozásos sportág. Csak a végeredmény számít.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.20. 23:59:44

balboa7 írta:
én megértem, h szimpatizálsz a törökökkel, nincs is bajom ezzel...
az volt, a szembetűnő, h beírtad, h ebben nincs semmilyen szerencse... :wink:
én megértem,h szimpatizálsz a horvátokkal, nincs is bajom ezzel...
szerintem ez nem egy megpattanó,vagy öngól kategória volt,amire rá lehet írni,h mekkora szerencse + horvátok gólja se volt semmivel sem különb,és ugyanúgy a semmiből esett abban a periódusban.

Kovi:

"csak a körítés, miszerint a 121. percben a semmiből, összetörve lőni egy ilyet. Az vall egy pöppet a mákra."

A 120.ban,vagy 119.ben eső horvát találat mire vall? Rüstü hibája horvát szempontból: szerencse.

A rendes játékidőben jobbak voltak horvátok,viszont elbénázták. Hosszabbításban jobbak voltak törökök. 1-1 lett.

Ezért nem is értem,h az előbbi meccseket minek felhozni,de már letárgyaltuk akkor.

Píííísz
Kép
balboa7
Entrenador del Barça

2008.06.20. 23:59:03

Kaka10 írta:Csak annak van szerencséje aki kűzd hajt meghal a pályán azér hogy nyerjen!!!!
...nah, akkor láthattuk, h kell küzdeni fél perc alatt, és még azt is , h hogy kell meghalni a pályán fél perc alatt...bár annyira gyorsan történt, h nehéz volt követni...:D :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.20. 23:59:00

ozsimiki írta:balboa!

Lezárván a 'vitát', felőlem leírhatjátok ezerszer,h ezeknek csak mákjuk van,attól még az az 1 horvát gól is a semmiből jött,a játék azon periodusában amikor a törökök akarata jobban érvényesült. mákos horvátok megszerezték az utcsó előtti percben a vezetést,mákos törökök meg bombagóllal egyenlítettek. :D

Mind1, amibe talán nem lehet belekötni: törökök továbbjutottak 8)
Egyetértek. A horvátok nem voltak annyival aktívabbak a meccs folyamán, mint a törökök a hiosszabbításban. A horvátok gólja a semmiből jött, óriási Rüstü hiba kellett hozzá. Azonkívül én nem azt láttam, hogy a horvátok elsöprő erővel nyomnak, a törökök meg fejvesztve bekkelnek...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.20. 23:55:31

Abszolút nem kedvelem a németeket se, de ez a török válogatott jusson a döntőbe :?: Pff... Abból én nem kérnék
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.20. 23:54:30

ozsimiki írta:Kovi: tehát a nagygól csak akkor nagygól ha nem összetörve,és nem a végén rúgják,érdekes logika :D gondolom a gyerek nem is akarta rárugni,csak passzolni akart,és mákkal így jött ki :D
Azért nem kell kiforgatni a szavaimat. :wink:

Maga a gól gyönyörű volt, csak a körítés, miszerint a 121. percben a semmiből, összetörve lőni egy ilyet. Az vall egy pöppet a mákra.

De zárjuk le.
balboa7
Entrenador del Barça

2008.06.20. 23:54:12

ozsimiki írta:a 'vitát', felőlem leírhatjátok ezerszer
kössz a megszólítást...de sztem a fórumon nem csak én nevettem ki azt a megnyilvánulásodat...
horvátokban jobban benne volt a gól lehetősége...olic egymaga rughatott volna 3at...ha meg mákos horvátok és mákos törököket játszunk, akkor mákos törökök is votlak már az elején....mer a kapufa is a mákos törökökkel volt...mind1 már...
ozsimiki írta:Hát kettőnk közül nem én hozom fel a török csapat eddigi meccseit is,és azokat is úgy beállítva,h mák-mák :lol: de gondolom semmi köze a mai meccs végeredményéhez.
...hm, párhuzamot lehet vonni...azon kijeletésed még mindig ferde nekem, h ez egyáltalán nem szerencse...pedig van benne egy jó adag...

én megértem, h szimpatizálsz a törökökkel, nincs is bajom ezzel...
az volt, a szembetűnő, h beírtad, h ebben nincs semmilyen szerencse... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2008.06.20. 23:56:37-kor.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Tofi
Barça B

2008.06.20. 23:53:21

Hát amikor a Törökök kapták a gólt nem az látszódott az arcukon hogy elhiszik hogy kiegyenlítetlenek!

De hát ez van
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.20. 23:52:58

Maradjunk szerintem annyiban, hogy szerencse nélkül nem jutottak volna tovább most sem. Küzdés nélkül se, de szerencse nélkül se. Az igenis szerencse, hogy a 122. percben sikerül így eltalálnia...Ha nem lenne az akkor lőhetett volna még pár ilyet a meccs folyamán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.06.20. 23:54:21-kor.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.20. 23:51:43

Én nem azt mondtam, hogy csak mákjuk van, de ezt háromszor megcsinálni ennek a csapatnak nem csak hatalmas szívre van szüksége, hanem jó adag szerencsére is. És az egész meccset tekintve jobban odaadtam volna a horvátoknak a továbbjutást, de mint tudjuk, a focit...

Még mindig nem hiszem el.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.20. 23:51:38

balboa7 írta:
ozsimiki írta:de azért ez már elég nagy elfogultság.
még jo h te nem vagy az :D :D
Hát kettőnk közül nem én hozom fel a török csapat eddigi meccseit is,és azokat is úgy beállítva,h mák-mák :lol: de gondolom semmi köze a mai meccs végeredményéhez.

Kovi: tehát a nagygól csak akkor nagygól ha nem összetörve,és nem a végén rúgják,érdekes logika :D gondolom a gyerek nem is akarta rárugni,csak passzolni akart,és mákkal így jött ki :D

Na de részemről béke :wink:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.20. 23:51:22

Ez a mák dolognak kb. semmi értelme nincs... MU-Chelsea meccsen is Chelsea sokkal jobban megérdemelte volna, veszélyesebben játszottak, 2 kapufa... aztán MU nyerte meg végül a BL-t. Ennyit h ki hogyan érdemli meg... Törökök akkor nyomják a meccset amikor kell, de akkor mindent beleadnak. Góljuk pedig gyönyörű volt, nem mint horvátoknak akiknek kis szerencsével jött össze, egy kapushiba végett. Lehet 90 percig semmi se volt, de a döntő pillanatban hihetetlenül oda teszik maguk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.20. 23:50:52

Rüstü 120:53-nél ívelte fel a labdát, tehát kb 1-2 másodperccel voltunk a 122. percben.
Ja és a horvát gól mennyire nem volt mák?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cps46 2008.06.20. 23:51:34-kor.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.20. 23:50:13

balboa7 írta:
ozsimiki írta:Csehek ellen mi volt a mák? Ennyi erővel a horvátok meg amatőrök,mert nem tudnak 5méterről gólt szerezni,inkább kapufára vágják...(nem gondolom így,de páran elég érdekesen írtok a mákról)

Nevezzük a kedvedért Máknak: melyik a jogosabb mák? ha az ember megfeszül érte,mint tették a törökök,vagy ha csak az ölébe pottyan? nem mind1
...nehogymá ne nevezd nekem ezt szerencsének...komolyan...neked mi ha nem az ha utolsó percben a semmiből berugják gyakorlatilag a győztes gólt? ...érdekes a látásmódod...

csehek ellen...hát végülis, nem kell szerencse, jó adag szerencse, h 2-0ás hátrányból úgy fordíts 5 perc alatt, h előtte még a cseheknek volt nagy helyzetük...persze ilyenkor a kapufáról is befelé pattan...egyébként a csehek elleni, nem volt annyira ehhez fogható, de párhuzam van...ott többet tettek, mint ma....ma a semmiből nyertek
ozsimiki írta:de azért ez már elég nagy elfogultság.
még jo h te nem vagy az :D :D
Csak annak van szerencséje aki kűzd hajt meghal a pályán azér hogy nyerjen!!!!Cseheket meg lefocizták a második félidőbe!!!Amikor a Betis megvert minket 2:0ról akkor azt mondtad hogy nem volt szerencsénk???a betisnek meg igen????nem hiszem...szerintem azt mondtad hogy elvertek minket!!!most meg ha a horvátok nyernek 1:0ra akkor ők a szerencsések???Ez nem szerencse kérdése hanem hit és akarta kérdése!!!Ők hittek az egyenlítésbe és akartak is egyenlíteni!!!És ennek a gyümölcse hogy egyenlítettek!!!Nagyon szimpatikus csapat ez a Török!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Lezárt