Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Megmondom őszintén, nem emélkszem, hogy pl az elődöntőben a németek ellen kinek szurkoltam. Nekem csak az volt a lényeg, hogy a brazilok nyerjenek.van Bommel írta:Abban igazad van, hogy a törökök ugyanúgy "csak" haszonélvezői voltak a dolognak. De áruld el légyszi 2002-ben nem szurkoltál Dél-Korea ellen? Most valami hasonlót érzek, csak kisebb fajsúlyjal, annyiban más, hogy az általam nagyon imádott Válogatottal szzemben követték el. Ha az nincs, megkapjuk a jogos tizit és a piorsat a kapaus, ma Terim "csövezik" valahol, a török válogatott tagjai pedig Balin vagy a Seychelles szigeteken süttetik magukat.
Én is így voltam vele, azzal a különbséggel, hogy én abból a csoportból nem szurkoltam senkinek, viszont a cseh-török után megkedveltem a törököket, mert borzasztóan tetszett a küzdőszellemük, és ahogy mentek előre mint a gép.. Most meg-mivel a horvátokat ki nem állhatom-természetes volt, hogy a félholdasoknak szurkolok.ozsimiki írta: AMúgy meg abból a csoportból amiből továbbmentek a törökök, Portugáliának,és Svájc-nak szurkoltam. Viszont csehek elleni meccs után,nagyon szimpatikusak lettek
Hát, valamilyen szinten igazad van.ozsimiki írta:Te horvát szempontból nézed,ezért írod,h szerencse,h egyenlítettek,én meg Török szempontból írom,h szerencse,h ti meg megszereztétek a vezetést. A kettő kiegyenlítette egymást,ennyi. Rendes játékidővel meg felesleges jönni,nem mentek be a helyzetek ez van. Hosszabbításban meg már semmivel sem voltak jobbak.
Még gondolom írsz rá vmit,de majd legfejlebb később folytatjuk![]()
Jóéjt all
Értem én,az a baj,azért írok mégkovinho írta:Még mindig nem érted, hogy mire gondolok.![]()
Ha a törökök lőnek a 120. percben először gólt, és utána meg is nyerik a meccset, akkor természetesen elismerem, hogy nyertek, ez van. Viszont így...
Én se sűrűn...Oké, hogy küzdenek, meg paliba tudnak lenni egy meccsen, de azért nehogymá'...Sharky írta:Abszolút nem kedvelem a németeket se, de ez a török válogatott jusson a döntőbePff... Abból én nem kérnék
én megértem,h szimpatizálsz a horvátokkal, nincs is bajom ezzel...balboa7 írta:
én megértem, h szimpatizálsz a törökökkel, nincs is bajom ezzel...
az volt, a szembetűnő, h beírtad, h ebben nincs semmilyen szerencse...
...nah, akkor láthattuk, h kell küzdeni fél perc alatt, és még azt is , h hogy kell meghalni a pályán fél perc alatt...bár annyira gyorsan történt, h nehéz volt követni...Kaka10 írta:Csak annak van szerencséje aki kűzd hajt meghal a pályán azér hogy nyerjen!!!!
Egyetértek. A horvátok nem voltak annyival aktívabbak a meccs folyamán, mint a törökök a hiosszabbításban. A horvátok gólja a semmiből jött, óriási Rüstü hiba kellett hozzá. Azonkívül én nem azt láttam, hogy a horvátok elsöprő erővel nyomnak, a törökök meg fejvesztve bekkelnek...ozsimiki írta:balboa!
Lezárván a 'vitát', felőlem leírhatjátok ezerszer,h ezeknek csak mákjuk van,attól még az az 1 horvát gól is a semmiből jött,a játék azon periodusában amikor a törökök akarata jobban érvényesült. mákos horvátok megszerezték az utcsó előtti percben a vezetést,mákos törökök meg bombagóllal egyenlítettek.![]()
Mind1, amibe talán nem lehet belekötni: törökök továbbjutottak
Azért nem kell kiforgatni a szavaimat.ozsimiki írta:Kovi: tehát a nagygól csak akkor nagygól ha nem összetörve,és nem a végén rúgják,érdekes logikagondolom a gyerek nem is akarta rárugni,csak passzolni akart,és mákkal így jött ki
![]()
kössz a megszólítást...de sztem a fórumon nem csak én nevettem ki azt a megnyilvánulásodat...ozsimiki írta:a 'vitát', felőlem leírhatjátok ezerszer
...hm, párhuzamot lehet vonni...azon kijeletésed még mindig ferde nekem, h ez egyáltalán nem szerencse...pedig van benne egy jó adag...ozsimiki írta:Hát kettőnk közül nem én hozom fel a török csapat eddigi meccseit is,és azokat is úgy beállítva,h mák-mákde gondolom semmi köze a mai meccs végeredményéhez.
Hát kettőnk közül nem én hozom fel a török csapat eddigi meccseit is,és azokat is úgy beállítva,h mák-mákbalboa7 írta:még jo h te nem vagy azozsimiki írta:de azért ez már elég nagy elfogultság.![]()
Csak annak van szerencséje aki kűzd hajt meghal a pályán azér hogy nyerjen!!!!Cseheket meg lefocizták a második félidőbe!!!Amikor a Betis megvert minket 2:0ról akkor azt mondtad hogy nem volt szerencsénk???a betisnek meg igen????nem hiszem...szerintem azt mondtad hogy elvertek minket!!!most meg ha a horvátok nyernek 1:0ra akkor ők a szerencsések???Ez nem szerencse kérdése hanem hit és akarta kérdése!!!Ők hittek az egyenlítésbe és akartak is egyenlíteni!!!És ennek a gyümölcse hogy egyenlítettek!!!Nagyon szimpatikus csapat ez a Török!!balboa7 írta:...nehogymá ne nevezd nekem ezt szerencsének...komolyan...neked mi ha nem az ha utolsó percben a semmiből berugják gyakorlatilag a győztes gólt? ...érdekes a látásmódod...ozsimiki írta:Csehek ellen mi volt a mák? Ennyi erővel a horvátok meg amatőrök,mert nem tudnak 5méterről gólt szerezni,inkább kapufára vágják...(nem gondolom így,de páran elég érdekesen írtok a mákról)
Nevezzük a kedvedért Máknak: melyik a jogosabb mák? ha az ember megfeszül érte,mint tették a törökök,vagy ha csak az ölébe pottyan? nem mind1
csehek ellen...hát végülis, nem kell szerencse, jó adag szerencse, h 2-0ás hátrányból úgy fordíts 5 perc alatt, h előtte még a cseheknek volt nagy helyzetük...persze ilyenkor a kapufáról is befelé pattan...egyébként a csehek elleni, nem volt annyira ehhez fogható, de párhuzam van...ott többet tettek, mint ma....ma a semmiből nyertek
még jo h te nem vagy azozsimiki írta:de azért ez már elég nagy elfogultság.![]()