Megmondom őszintén, nem emélkszem, hogy pl az elődöntőben a németek ellen kinek szurkoltam. Nekem csak az volt a lényeg, hogy a brazilok nyerjenek.van Bommel írta:Abban igazad van, hogy a törökök ugyanúgy "csak" haszonélvezői voltak a dolognak. De áruld el légyszi 2002-ben nem szurkoltál Dél-Korea ellen? Most valami hasonlót érzek, csak kisebb fajsúlyjal, annyiban más, hogy az általam nagyon imádott Válogatottal szzemben követték el. Ha az nincs, megkapjuk a jogos tizit és a piorsat a kapaus, ma Terim "csövezik" valahol, a török válogatott tagjai pedig Balin vagy a Seychelles szigeteken süttetik magukat.
De itt nem is ez a lényeg. Az ilyen világversenyeken mindig vannak olyan csapatok, akik valami miatt radikálisan megosztják a közvéleményt. Most épp a törökök ilyenek. Ez teljesen normális, szerintem nem is érdemes úgy meccset nézni, hogy az embert abszolút nem érdekli, hogy ki nyer. Utána természetes, hogy a vesztes és annak szurkolói csalódottak és keresik az okokat, a győztesek meg örülnek. A győzelmet nem kell megmagyarázni, de pl én is ugyanúgy utáltam 4 éve a görögöket, a német focit meg mindig is, de most a törököknek szurkoltam, és nyertek, ráadásul a saját erejükből. De ha pl a spanyolokkal játszanának döntőt, akkor éppen utálni fogom őket, viszont ha a hollandokkal, akkor meg nekik szurkolnék. Ennyi. Mindenkinél van egy sorrend. Csak egy biztos: Barça!