Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez csak egy hirtelen ötlet volt részemről.Lionel Messi Fan írta:Victor_Valdes írta:Nah, most lehet hülyeséget mondok de attól, hogy Adebayor jön még maradhat Eto'o is. Lehetne variálni. Ráadásul lehetne 1 vagy 2 csatárral is játszani nyugodtan.
de ha Eto'o és Adebayor pályán van akkor Henryvel mi lesz különben is Guardiola megmondta hogy Henrynek stabil helye lesz a csapatban meg ha jön Adebayor akkor Eto'o el kell adni mert azért soher a Barca nem Real Madrid hogy száz milló eurokat költ igazolásokra
Victor_Valdes írta:Nah, most lehet hülyeséget mondok de attól, hogy Adebayor jön még maradhat Eto'o is. Lehetne variálni. Ráadásul lehetne 1 vagy 2 csatárral is játszani nyugodtan.
Ez is igaz. Én biztos hogy nagyon szomorúan fogom nézni ha Eto'o máshol fog játszani. De egyedül Adebayor tud emiatt kiengesztelni.Rivaldo11 írta:Mielőtt túlzottan örömködnénk Adebayor esetleges megszerzése miatt, ne feledjük, kinek a helyére jönne...Így már annyira nem is nagy az öröm ugye?
Aha...és ez a "Lanchasire Evening Post nevű angol lap internetes kiadása " c. húzólap biztos nagyon jólértesült lehet.....és tekintélyesI am Legend írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185998
Feltétlenül szükséges vagy Hleb vagy Silva a szélre, ráadásul a bal oldalon nem baj ha egy tényleges szélső játszik(ezért inkább Silva nagyon is), mert Abidal nem nyújtott maradandót támadásban, rosszul adott be illetve hátrafele játszott viszont a védekezést nagyon jól megoldotta!noname írta:Ez nem rossz elképzelés!Én is valaki ilyesmire gondoltam, csak van egy nagy bökkenő:Ini szélen egy nagy kalap [auto_cenzúra]!Kell venni egy igazi szélsőt!xbalix írta:Hát sztem is jól látod a dolgokat! Nekem egyből a Rivaldo-Kluivert ugrik be, akikkel ő is játszott. Egy Henry-Adebayor nem hangzana rosszul...Plusz még Messi a középpályán jobb oldalt, Touré-Keita a nehéztüzérek középen és mondjuk Ini meg bal szélen. Hmm hát nem rossz...
Pillanatnyilag ő az egyik legjobb csatár a piacon. 24 éves, 24 gólt rúgott a PL-ben idén. Sztem Kanu ennyit nem rúgott az Arsenalban sem, meg hát ő jóval 30 felett van stb...ggbuffon írta:Nem tom mire ez a nagy Adebayor imádat...Ennyi erővel megvehetnénk Kanu-t is, olcsóbb és neki is volt már min 1 jó szezonja....
Ez nem rossz elképzelés!Én is valaki ilyesmire gondoltam, csak van egy nagy bökkenő:Ini szélen egy nagy kalap [auto_cenzúra]!Kell venni egy igazi szélsőt!xbalix írta:Hát sztem is jól látod a dolgokat! Nekem egyből a Rivaldo-Kluivert ugrik be, akikkel ő is játszott. Egy Henry-Adebayor nem hangzana rosszul...Plusz még Messi a középpályán jobb oldalt, Touré-Keita a nehéztüzérek középen és mondjuk Ini meg bal szélen. Hmm hát nem rossz...
a mexikói válogatottban játszott ő már jobb bekket, emlékeim szerint nem is rosszul.Asys írta:Kiváncsian várom mi a véleményetek? Rafa Márki mint jobbek...
Hát-hát. Rafának télleg jó a rúgótechnikája, de ő sose volt jobb bekk. Sztem kicsit lassú, de legfőképpen azért nem odavaló mert soha nem játszott még ott. Amire emléxem. A Monacónál is belső védő volt. Én azt mondom akkor talán Cáceres, de őróla se tudom h tud-e ott játszani. De meg fogja oldani Pep sztem, ha más nem akkor Keita, vagy Touré megoldja. Továbbra is tarom h ne igazoljunk már védőt. Van védőnk elég, meg kell tudni oldani!Asys írta:Gondoltam Puyolra, de nem győzött meg idén mint jobbhátvéd ráadásul Milito sérülése miatt, ha Alves kidőlne (gyorsan lekopogom) akkor se tenném ki szélre, mert kell a rutinja középen!
A régebbi meccseken egész jól játszott jobbhátvédet, ha jól emlékszek így került fel a nagyok közé is.
Én azon csodálkoztam az elmúlt éveken, hogy Rafát miért nem próbálta ki Frank azon a poszton, mivel nagyon jól tud beadni, meg nem egy lassú játékos...
Kiváncsian várom mi a véleményetek? Rafa Márki mint jobbek...