Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.21. 18:06:27

lopakodo írta:[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
ha Ronaldinho elmegy a csapatból...
Ti kinek adnátok a 10-es mezt???
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!!
Hát én tuti Van der Vaart-nak adnám(persze ha jönne.....a kilencest meg odaadnám az új reménységünknek(!)Krkic-nek!!!![/quote]

hát ha így nézzük, hogy HA valaki jönne... :lol:
akkor én Diego-nak adnám :D (Ha jönne...de sajnos róla sincs semmi olyan hír, hogy érdeklődnénk utána!!!) :wink:
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
lopakodo
Capitá del Barça

2008.06.21. 18:04:34

[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!![/quote]
Hát én tuti Van der Vaart-nak adnám(persze csak akkor ha jönne.....)a kilencest meg odaadnám az új reménységünknek(!)Krkic-nek!!!!
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.21. 17:54:51

[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!![/quote]

Nem tudom szerintem messi maradjon meg 19esnek!!!Én valamelyik új igazolásnak adnám!!!Moutinho de hát őn nem jön sajna!!nem tudom kinek adnám!! :D
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.21. 17:51:17

Tényleg...
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.21. 17:46:37

Tofi írta:A Barcelonánál foglalt a 25-ös mez??

Mert ha nem akkor ha ideigazol akkor nálunk is remélem ezt a számot kapja!
Jorquera
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.21. 17:44:29

Azért a senki sem mondta az...
Most nem rád gondolok meg én is Eto'o-t szeretném továbbra is, de azért Ade lenullázása pár embertől kicsit erős.
És ha a vezetőség gondolkodásába nem történik gyökresen változás akkor bele kell törődnünk, hogy valaki más rugdossa elöl a gólokat és csak azt remélhetjük, hogy hasonló hatékonysággal.
Tofi
Barça B

2008.06.21. 17:36:17

A Barcelonánál foglalt a 25-ös mez??

Mert ha nem akkor ha ideigazol akkor nálunk is remélem ezt a számot kapja!
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.21. 17:30:39

Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
http://www.youtube.com/watch?v=wgBfwZmg ... re=related
Gyakorlatilag leránthatatlan. Spanyol védők kétlem, hogy megbirkóznának vele. És ezzel most nem azt mondom, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra(bár...), de a vezetőség tudja mit csinál.
Ade/Villa/Güiza
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.06.21. 17:23:27

mért kell leírni Adebayort sztem jó lenne
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Pocs
Barça C

2008.06.21. 17:20:23

Adebayor a jelenlegi La Liganál erősebb Premier League-ben szerzett 24 gólt és nem gólerős ...? Ezenkívűl épp illene a szisztémába, mert Dani Alvés beadásai miatt pont jól jön egy magas, jól fejelő csatár...
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.21. 17:09:45

Benga írta:
henry&eto írta:most villával mi a helyzet?mer remélem inkább ő jön mint ade!ade az nulla!
Ade 0?
Nem azért, de szerintem top 5 csatár egyike.
És ha Eto'o-tól könnyes búcsút veszük (minden bizonnyal)
Akkor szerintem Villa és Ő jöhet szóba.
(Szerintem Güiza is, de gondolom ha valaki nincs benne minden Nike reklámba az egyeseknél már nem játszik... :roll: )
Ade nálam is 0. Güiza simán jobb.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.21. 17:09:00

hát nemigaz régebben villával is szóba lett hozva a barca deh sztem az előző néhány emberrel egyetértek mer adeval a támadószekciónk egy ramaty lenne!sztem villa kellene moutinho vagy silva!nekem ez a véleményem ade az nem annyira gólerős mint henry vagy villa vagy eto!
---Forza Barca---
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.21. 17:05:35

henry&eto írta:most villával mi a helyzet?mer remélem inkább ő jön mint ade!ade az nulla!
Ade 0?
Nem azért, de szerintem top 5 csatár egyike.
És ha Eto'o-tól könnyes búcsút veszük (minden bizonnyal)
Akkor szerintem Villa és Ő jöhet szóba.
(Szerintem Güiza is, de gondolom ha valaki nincs benne minden Nike reklámba az egyeseknél már nem játszik... :roll: )
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.21. 16:58:15

most villával mi a helyzet?mer remélem inkább ő jön mint ade!ade az nulla!
---Forza Barca---
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.21. 16:50:31

Nem azt mondta,hogy lehetetlen bal oldalról gólt lőni,hanem nehezebb mint középről. arsenal arsenal... te meg azt ne felejtsd el,hogy az arsenalban minden albda őt kereste elől,itt meg mivel volt egy eto'o , nem minden labda kereste őt és sokkal jobban alá kellett rendelnie magát a védekezésnek is. Hányszor láttad te Henryt az Arsenalban hátramenni egész meccs során? mert én nem sokszor. Itt pedig folyamatosan vissza kellett futnia a bal oldalt, jóhogy nem lőtt annyi gólt. Hollandok ellen középen volt, rögtön kapott 1-2 labdát és máris lőtt gólt. Hidd el,és remélem Pep meghúzza azt a lépést,hogy Henry-t berakja középre és tömik labdával,mert szerintem egy ilyen kaliberü játékost nem Larsson helyére vettünk...
Henry mikor középen játszott akkor nem kapott egyszerűen annyi labdát mint Eto'o ha ő volt középen. Messi is sérült volt,és az egész csapatnak nem ment.
jövő évben még egy olyan felállásra is kíváncsi lennék,ahol 2 csatár van és abból az egyik Henry.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.21. 16:46:19

Subinho írta:...
Henry témához. Az egész csapatnak nem ment az egész évben, ne emelj ki senkit, hogy ö volt rossz, meg ö!
Egy meccsen viszont jók voltak a fiúk, az MU elleni meccsen, ott pedig Henry nagyon jól játszott. :wink: Van még benne pár jó év.
Subinho
Director del Fútbol

2008.06.21. 16:41:54

DaNNy írta:
Subinho írta:hát akkor néhány gondolat:

4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!!
Hát nem tudom te kire gondolsz,de Henry még mindig a világ 10legjobb csatárja között van szerintem. csak Rijkaard nem jó helyen játszatta,szinte Ronaldinho helyén játszott bal szélen , onnan meg nehéz gólt lőni ismerjük be. Etoo meg középen nyomja onnan Henry is bőven tudna annyi gólt lőni,úgyhogy szerintem Henry tökéletes csatár még mindig. 31éves most van ereje teljében , még van 3éve utána jöhetsz nekem azzal,hogy Larsson helyére jó... Még most is olyan gyors,mint a villám,csak nem középen játszott...
nagyon nincs igazad!!! eto'o ugye sérült volt sokáig! ekkor henry volt az egyetlen középcsatár a csapatban! sokat játszott, középen és nem nagyon lőtt gólokat! aztán et'o visszatért és jöttek sorban a gólok! nem kevés!!! ekkor (R10 sérüléseinek és gyenge formájának köszönhetően) került ki a szélre!!! és ne mond hogy onnan nem lehet gólt szerezni. egyrészről példa erre messi, vagy régebben ronaldinho!!! és azt se felejtsd el, hogy henry az arsenalban is sokszor indult bal szélről!!!
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.21. 16:31:43

Subinho írta:hát akkor néhány gondolat:

4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!!
Hát nem tudom te kire gondolsz,de Henry még mindig a világ 10legjobb csatárja között van szerintem. csak Rijkaard nem jó helyen játszatta,szinte Ronaldinho helyén játszott bal szélen , onnan meg nehéz gólt lőni ismerjük be. Etoo meg középen nyomja onnan Henry is bőven tudna annyi gólt lőni,úgyhogy szerintem Henry tökéletes csatár még mindig. 31éves most van ereje teljében , még van 3éve utána jöhetsz nekem azzal,hogy Larsson helyére jó... Még most is olyan gyors,mint a villám,csak nem középen játszott...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Subinho
Director del Fútbol

2008.06.21. 16:25:57

hát akkor néhány gondolat:
1., eto'o: mindíg kiálltam mellette, a legjobb csatárunk évek óta! nem csak a kapu előtt, mezőnyben is nagyon jó! a legjobb! sokat volt sérült mostanában, de ha egészséges nagyon jó a gólátlaga. az meg, hogy nagypofájú??? ki nem sz*rja le!!! a pályán tolja jól!!! ott meg nem lehetett rá panasz!!! henry nem tudja pótolni!!!
2., deco: jól tolta az EB-n, de ez olyan "zidanos" volt! felszívta magát pár meccsre, nem biztos, hogy a Barcában is végig tudná ezt játszani. ráadásul állandóan sérült!!! sajnálom ha elmegy, az egyik kedvencem volt!!! pótolni kell, de nagyon!!! csak 2 ember jöhet szóba (mert jók és megszerezhetők): diego és van der vaart!!!
3., ronaldinho: nagyon nagy játékos, de a motiváció már régen nincs meg benne!!! nagyon elszaladt a ló alatta!!! azt hittem még vagy 2-3 évig gyönyörködhetünk benne, de most úgy érzem, Rivaldo után mehet görögbe, ott még talán ellébecol pár szezont. komoly csapat nem fogja megvenni, vagy ha igen megint rivaldoval tudok példálózni: AC Milan... ha R10-et akarjuk pótolni, olyan focista kell, aki ezt meg tudja tenni és messivel félelmetes 2 szélt alkotnának! ez az ember pedig: A10, vagy Agüero!!! mindenképp meg kell szerezni, bármi áron!!!!!!!!
4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!! adebayor meg szóba sem jöhet... nem is értem!!! max. cserecsatárnak! de annak meg kicsit drága lenne!!!
5., Az eddigi igazolásokkal úgy érzem egyben van a keret, főleg Alvesnek örülök nagyon!!! mondhatjuk: ő az új Cafú!!! :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2008.06.21. 16:20:48

Deco pótlására csak Van der vaartot és Diego-t tudom elképzelni. Meg talán Mutinho. A védelmen már nincs mit alakiítani szerintem jók az igazolások védő posztokra. De tényleg kéne jó támadókat igazolni mert az a BOJAN HENRY MESSI tényleg eléggé kevés. Nagyon kevés.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.21. 16:12:19

Nekem nem Adebayor lenne a favoritom, de ha esetleg ő jön akkor se fogok sírni. Güiza is tetszene, akár Ade mellé is, mert nem árt ha van variációs lehetőség.
viszont Deco pótlását meg kéne oldani, mert Hernanes, nem rossz(? gondolom)) de ő inkább Guddy-t tudná pótolni, nem stílusban, hanem játéktudásban. És tényleg nem értem Van der Vaart miért nincs képbe, eladó státuszban van, megszerezhető, elég univerzális játékos, akár a balszélen is tud játszani.
a másik meg, sokan mondják, hogy nem kell több védő, szerintem egy cserejobbhátvéd még nem ártana, egy olyasmi mint Silvinho a másik oldalon. mert Alves-t ha ugy van egy sorral feljebb lehet hozni, de meg amúgy is, mindenkinek kell a pihenés néha. Oleguer meg a jobbszélen abszolút katasztrófa, helyette kell valaki. Puyolra meg középen van szükség.
Kép
haarkon
Barça B

2008.06.21. 15:46:40

mindorokke_barca írta:persze... most nyaljatok kis a se.gget eto'okanak... de a real utan mit mondtatok? h takarodjon... meg milyen futtykoncertet kapott a camp nou-ban...?!?! most meg itt sirankoztok h jaj mi lesz velunk ha elmegy... most komolyan... ti hany evesek vagytok?
Azok voltak a barmok, akik kifütyülték, amikor leigazoltuk, nagyon örültem neki, és bármit is nyilatkozott, vagy viselkedett, egy percig se tudnék haragudni rá, igen ha elmegy, világvége, nagyon kevesen vannak, akik pótolni tudnák, de azokra úgy tűnik, nincs pénz
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.21. 15:40:53

persze... most nyaljatok kis a se.gget eto'okanak... de a real utan mit mondtatok? h takarodjon... meg milyen futtykoncertet kapott a camp nou-ban...?!?! most meg itt sirankoztok h jaj mi lesz velunk ha elmegy... most komolyan... ti hany evesek vagytok?
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.21. 15:23:29

Diogo remek alternatívája lehetne Alves-nek.

„Nem tudtunk megegyezni az Arsenallal, mert túl keveset ajánlottak érte. Az eddigi legjobb ajánlat Olaszországból érkezett, 9 millió fontot fizetnének Diogóért, de mi 12 millió font alatt el sem gondolkozunk az eladásán” – mondta Andre Helano a Portuguesa elnöke.

Mikor el lesz tiltva egyikük, játszhatna a másik :D
Lezárt