Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát én tuti Van der Vaart-nak adnám(persze ha jönne.....a kilencest meg odaadnám az új reménységünknek(!)Krkic-nek!!!![/quote]lopakodo írta:[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
ha Ronaldinho elmegy a csapatból...
Ti kinek adnátok a 10-es mezt???
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!!
Ade nálam is 0. Güiza simán jobb.Benga írta:Ade 0?henry&eto írta:most villával mi a helyzet?mer remélem inkább ő jön mint ade!ade az nulla!
Nem azért, de szerintem top 5 csatár egyike.
És ha Eto'o-tól könnyes búcsút veszük (minden bizonnyal)
Akkor szerintem Villa és Ő jöhet szóba.
(Szerintem Güiza is, de gondolom ha valaki nincs benne minden Nike reklámba az egyeseknél már nem játszik...)
Ade 0?henry&eto írta:most villával mi a helyzet?mer remélem inkább ő jön mint ade!ade az nulla!
Henry témához. Az egész csapatnak nem ment az egész évben, ne emelj ki senkit, hogy ö volt rossz, meg ö!Subinho írta:...
nagyon nincs igazad!!! eto'o ugye sérült volt sokáig! ekkor henry volt az egyetlen középcsatár a csapatban! sokat játszott, középen és nem nagyon lőtt gólokat! aztán et'o visszatért és jöttek sorban a gólok! nem kevés!!! ekkor (R10 sérüléseinek és gyenge formájának köszönhetően) került ki a szélre!!! és ne mond hogy onnan nem lehet gólt szerezni. egyrészről példa erre messi, vagy régebben ronaldinho!!! és azt se felejtsd el, hogy henry az arsenalban is sokszor indult bal szélről!!!DaNNy írta:Hát nem tudom te kire gondolsz,de Henry még mindig a világ 10legjobb csatárja között van szerintem. csak Rijkaard nem jó helyen játszatta,szinte Ronaldinho helyén játszott bal szélen , onnan meg nehéz gólt lőni ismerjük be. Etoo meg középen nyomja onnan Henry is bőven tudna annyi gólt lőni,úgyhogy szerintem Henry tökéletes csatár még mindig. 31éves most van ereje teljében , még van 3éve utána jöhetsz nekem azzal,hogy Larsson helyére jó... Még most is olyan gyors,mint a villám,csak nem középen játszott...Subinho írta:hát akkor néhány gondolat:
4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!!
Hát nem tudom te kire gondolsz,de Henry még mindig a világ 10legjobb csatárja között van szerintem. csak Rijkaard nem jó helyen játszatta,szinte Ronaldinho helyén játszott bal szélen , onnan meg nehéz gólt lőni ismerjük be. Etoo meg középen nyomja onnan Henry is bőven tudna annyi gólt lőni,úgyhogy szerintem Henry tökéletes csatár még mindig. 31éves most van ereje teljében , még van 3éve utána jöhetsz nekem azzal,hogy Larsson helyére jó... Még most is olyan gyors,mint a villám,csak nem középen játszott...Subinho írta:hát akkor néhány gondolat:
4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!!
Azok voltak a barmok, akik kifütyülték, amikor leigazoltuk, nagyon örültem neki, és bármit is nyilatkozott, vagy viselkedett, egy percig se tudnék haragudni rá, igen ha elmegy, világvége, nagyon kevesen vannak, akik pótolni tudnák, de azokra úgy tűnik, nincs pénzmindorokke_barca írta:persze... most nyaljatok kis a se.gget eto'okanak... de a real utan mit mondtatok? h takarodjon... meg milyen futtykoncertet kapott a camp nou-ban...?!?! most meg itt sirankoztok h jaj mi lesz velunk ha elmegy... most komolyan... ti hany evesek vagytok?