Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Esetleg 29 millió euró.Fontban Etoo nem ér annyit.MR.Barca írta:Megvan a megállapodás Adebayorral?
A Barca új trénere, Pep Guardiola kijelentette, elsőszámú csatárjelöljte Adebayor, hiszen tökéletesen illene a taktikai felállásához.
A Marca mai információi szerint a Barcelona csapata mindenben megállapodott az Arsenal csatárjával Adebayorral, hivatalosan azonban még nem jelentették be a támadó érkezését.
A Marcával ellentétben a katalán lapok nem számolnak be semmien megállapodásról a Barca és Adebayor között.
Adebayor állítólag 29 millió font ellenében költözik katalóniába, ahol már nagyon várnák az érkezését.
Érdekes dolog az, hogy állítólag Eto'o is részese lehet az üzletnek, így tehát a pénz mellett Eto'o is az Arsenalhoz menne.
Arséne Wenger mindig is nagy csodálója volt a kameruni támadónak, így ő is örülne ha csapatába szerepelhettetné őt.
Guardiolat közbe arra ösztönzik, hogy Henryt tegye vissza abba a pozícióba ahol az Arsenalban játszott, hiszen így valószínüleg jobb teljesítményt nyújtana mint ott ahol Riijkard alatt teljesített a szélen.
Henry sérülten ""öregen"" egyátalán nem csúcs formába érkezett hozzánk.Nehezen tudott beilleszkedni családi gondjai is voltak szóval ez nem jó össze hasonlítás.matador írta:Adebayor jó játékos, de azzal ne példálózzatok hogy a La Ligánál erősebb PL-ben rúgott sok sólt...mintha nálunk lenne egy Thierry Henry...mintha ő is hasonló utat járt volna be, aztán itt pedig ne mondjam ki milyen teljesítményt nyújt...
szerintem Eto ugyanígy lövi a góljait, ő is góljai nagyrészét Messi, Henry (vagy vki más) kihagyhatatlan passzaiból szerzi, és kontrából is nem egyszer. Ha meg a szép góljait említjük olyat is lő Adebayor. Igazti befejezőjátékos, tudná pótolni Eto'ot!Mosquito írta:Ebben a videóban a gólok 90%-a kontrából született, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. A maradék 10% nagy része büntető gól, másik részében pedig Fabregas hozza kihagyhatatlan helyzetbe. Most néztem, de nem emléxem volt e 1db olyan találat amihez saját magának csinálta meg a helyzetet, amikor gólhelyzetig cselezte magát.Benga írta:Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
http://www.youtube.com/watch?v=wgBfwZmg ... re=related
Gyakorlatilag leránthatatlan. Spanyol védők kétlem, hogy megbirkóznának vele. És ezzel most nem azt mondom, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra(bár...), de a vezetőség tudja mit csinál.
Ade/Villa/Güiza
A spanyol védők pedig nem lerántani, elnyomni fogják(ha jön) hanem szerelni. Max. 10-13 akció gólt nézek ki belőle kezdőként nálunk.![]()
na jó, nem foglalkozok vele többet
lesz ami lesz..
kibírtam már sok gyenge idényt Barca szurkolóként, ezt is túl fogom élni
De ne azt várd hogy megindul a félpályáról (mint Messi) és végigcselezve belövi a gólt! Adebayor-nak a befejezés a feladata nem a cselezés, neki az a feladata hogy ott legyen a kapu előtt mikor pl beadják a labdát és befejelje vagy berúgja!Mosquito írta:Ebben a videóban a gólok 90%-a kontrából született, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. A maradék 10% nagy része büntető gól, másik részében pedig Fabregas hozza kihagyhatatlan helyzetbe. Most néztem, de nem emléxem volt e 1db olyan találat amihez saját magának csinálta meg a helyzetet, amikor gólhelyzetig cselezte magát.Benga írta:Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
Gyakorlatilag leránthatatlan. Spanyol védők kétlem, hogy megbirkóznának vele. És ezzel most nem azt mondom, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra(bár...), de a vezetőség tudja mit csinál.
Ade/Villa/Güiza
A spanyol védők pedig nem lerántani, elnyomni fogják(ha jön) hanem szerelni. Max. 10-13 akció gólt nézek ki belőle kezdőként nálunk.![]()
na jó, nem foglalkozok vele többet
lesz ami lesz..
kibírtam már sok gyenge idényt Barca szurkolóként, ezt is túl fogom élni
Ebben a videóban a gólok 90%-a kontrából született, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. A maradék 10% nagy része büntető gól, másik részében pedig Fabregas hozza kihagyhatatlan helyzetbe. Most néztem, de nem emléxem volt e 1db olyan találat amihez saját magának csinálta meg a helyzetet, amikor gólhelyzetig cselezte magát.Benga írta:Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
Ade/Villa/Güiza
Ezt valahogy nem tudom elhinni. Egyébként max cserének lenne jó szerintem.Nóbi írta:eddig egy rossz szavam sem volt laportáékra, na de ez már mindennek a teteje... - amennyiben igaz...
Henry nem ugyanabban a szerepkörben játszott itt mint ott... Szélsőt játszott, nem pedig középcsatért... Ennyit erről.matador írta:Adebayor jó játékos, de azzal ne példálózzatok hogy a La Ligánál erősebb PL-ben rúgott sok sólt...mintha nálunk lenne egy Thierry Henry...mintha ő is hasonló utat járt volna be, aztán itt pedig ne mondjam ki milyen teljesítményt nyújt...
nem értek egyet!!!!cps46 írta:A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék. Torres például tavaly 36 meccsen lőtt 14 gólt, most átment Angliába, aztán 33 meccs 24 gól. Amúgy meg Adebayor szerintem nem jó játékos. Bár ha idejönne, akkor fél év után Bojan lesz az 1. számú csatárunk, mert csereként többet lőne, mint a togói.Pocs írta:Adebayor a jelenlegi La Liganál erősebb Premier League-ben szerzett 24 gólt és nem gólerős ...? Ezenkívűl épp illene a szisztémába, mert Dani Alvés beadásai miatt pont jól jön egy magas, jól fejelő csatár...
Ez OFF, de a PL a legszínvonalasabb liga az egész világon, a La Liga pedig idén szerintem a német liga színvonalát súrolja.cps46 írta:A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék.
A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék. Torres például tavaly 36 meccsen lőtt 14 gólt, most átment Angliába, aztán 33 meccs 24 gól. Amúgy meg Adebayor szerintem nem jó játékos. Bár ha idejönne, akkor fél év után Bojan lesz az 1. számú csatárunk, mert csereként többet lőne, mint a togói.Pocs írta:Adebayor a jelenlegi La Liganál erősebb Premier League-ben szerzett 24 gólt és nem gólerős ...? Ezenkívűl épp illene a szisztémába, mert Dani Alvés beadásai miatt pont jól jön egy magas, jól fejelő csatár...
Güiza jobb mint Adebayor?cps46 írta:Ade nálam is 0. Güiza simán jobb.Benga írta:
Ade 0?
Nem azért, de szerintem top 5 csatár egyike.
És ha Eto'o-tól könnyes búcsút veszük (minden bizonnyal)
Akkor szerintem Villa és Ő jöhet szóba.
(Szerintem Güiza is, de gondolom ha valaki nincs benne minden Nike reklámba az egyeseknél már nem játszik...)
Én megkérdezném Messit, akkor ha nem kéri Bojannak adnám. Tavaji szezon után megérdemelné... A 9est meg az új középcsatárnak...[/quote]torrentkiller írta:[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
ha Ronaldinho elmegy a csapatból...
Ti kinek adnátok a 10-es mezt???
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!!