Miért a bíró a hibás

Ez valóban így van. Azt kell, hogy mondjuk megérdemelten mennek tovább.ozsimiki írta:Az a legszomorúbb,hogy a meccs egészét nézve,meg a hosszabbítást is külön, megérdemelték![]()
Maradnak nekem a spanyolok, ha holnap kikapnak a digóktól,akkor már fogalmam sincs miért szorítsak..
Egyrészt, mert ilyen ország nincs, másrészt azért mert nem is volt, ha már annyira javítani akartál, magad körül nézz körbe...maXwelL írta:Szovjetúniú a négy között, csak azt nem értem miért nem az Ázsia kupán, törökország szintén
,maXwelL írta:Szovjetúniú a négy között, csak azt nem értem miért nem az Ázsia kupán, törökország szintén
Én tötök - oroszt várok.Messa írta:Úgy, mint UEFA kupában? Szép lenne, orosz győzelemmel...el fuero írta:Rossiya — svyashchennaya nasha derzhava!!!!!!!!
Érik a német-orosz döntő!!!!!!!!
Úgy, mint UEFA kupában? Szép lenne, orosz győzelemmel...el fuero írta:Rossiya — svyashchennaya nasha derzhava!!!!!!!!
Érik a német-orosz döntő!!!!!!!!
Egy kis plusz izgalom sosem árt. Én inkább hollandoknak szorítok, de ha kisenek az oroszok sajnálni fogom őket.Messa írta:Én viszont remélem, hogy büntetők lesznek. Igazából egyik csapatnak sem szurkolok, de eddig jó a meccs!
Ne is írdPerrero írta:2000 holland olaszozsimiki írta:11esek ne legyenek, ott elég ritkán alkotnak maradandót a Hollandok![]()
rendes játékidőbe kluivert és f. de boer is alkotott... no meg Stam földkörüli pályára állitott lasztija se volt gyenge