alapzolinho555 írta:uppsz! teljesen igazad van!kicsit figyelmetlen voltam!
De köszi a felvilágositást!

alapzolinho555 írta:uppsz! teljesen igazad van!kicsit figyelmetlen voltam!
De köszi a felvilágositást!
én is osztozok a bánatodban bár a Portugálokat nem sajnáltam annyira, de a hollandokat... sajnos nagyon rossz napot fogtak ki. Kár, hogy nem tudták azt a játékot hozni, mint a csoportmeccsekenkleno04 írta:Milyen [auto_cenzúra] ez a EB minden kedvenc csapatom kiesik Portugálok most Hollandok és a röhadt törökök is bejutottak akik helyett nekünk kellet volna ott lennünk az EB-n ha megadják a Gera elleni szabálytalanságért a 11-est és most mi lehetnénk az elődöntőbenNa jó lehet egy kicsit eltúloztam de akkor is azért remélem az utolsó favorit csaptom a Spanyolok már csak bejutnak bár nem lessz könnyű dolguk az Olaszok ellen mert nagy lökést adhatott nekik az hogy legyőzték a Franciákat (bár nagyon gyengék voltak a franciák) és most nem lessz könnyű mulatság a rajtuk túljutni a Spanyol gárdának de azért remélem meglessz ez az egy örömöm az Eb-n
![]()
Nagyon sajnálom az Holland kiesést nem gondoltam volna hogy ekkora külömbség lessz a végére bár sajnos megérdemelték a ruszkik![]()
jaj persze. bezzeg amikor a csoportmeccsek során hollandia alázott, akkor nem voltak hullafáradtak. egyébként is, a zenit uefa-kupa döntőig menetelt , szóval nemár, hogy ők egyszerűen csak frissebbek.tagore írta:messi1918 írta:Teljesen igazad van, én is ezt mondtam. Egyébként lehet, hogy paranoiás vagyok, de gyanús, hogy az eddig hengerlő hollandok ilyen motiválatlanul és ernyedten játszottak...maXwelL írta:Szovjetúniú a négy között, csak azt nem értem miért nem az Ázsia kupán, törökország szintén
Miért beszél mindenki megérdemelt győzelemről???
Nyilvánvaló és csak aki vak, az nem veszi észre, hogy az IGAZI futballországok válogatottjai hullafáradtak - némelyikben több meccs van, némelyikben kevesebb, de előbb-utóbb elvéreznek, mert a klubmeccseken totálisan kihajtják magukat.
Azonkívül az is rohadt igazságtalan, hogy a dzsigolók ezzel a kritikán aluli játékkal továbbjutottak...
amúgy sem lett volna holland-spanyol döntő még ha ma továbbjutnak akkor sem, max elődöntő.de így már az sem lesz.zolinho555 írta:Nagyon Remélem hogy az Olaszok pofára esnek! Nem tetszik a játékuk sem...nagy játékosok nem azt mondom de... unszimpatikus mindegyik!:D
Mostmár csakis a Spanyolok maradtak és nekik is szurkoltam! de Holland-Spanyol Döntöt vártamebböl már nem lesz semmi!
Teljesen igazad van, én is ezt mondtam. Egyébként lehet, hogy paranoiás vagyok, de gyanús, hogy az eddig hengerlő hollandok ilyen motiválatlanul és ernyedten játszottak...messi1918 írta:maXwelL írta:Szovjetúniú a négy között, csak azt nem értem miért nem az Ázsia kupán, törökország szintén
WTF?maXwelL írta:Szovjetúniú a négy között, csak azt nem értem miért nem az Ázsia kupán, törökország szintén
Teljesen egyetértek,pedig jópár éve a Kedvenc csapatom HOllandia,de ami tény,az tény, jobbak voltak az Oroszok. Mi csak pontrúgások után tudtunk szinte veszélyeztetni, Oroszoknál volt csiki-csuki, töménytelen veszélyes helyzet, egyszerűen az ő akaratuk érvényesült.barca99 írta:A hollandoknak szurkoltam, de az oroszok teljesen megértemelten mentek tovább. Hiddink okosabb volt van Bastennél. Sajnos ezt megéreztem, és érzem a spanyolok vesztét is...
Arshavin kiba nagy spíler.
Ne érezzél már ilyet.barca99 írta:A hollandoknak szurkoltam, de az oroszok teljesen megértemelten mentek tovább. Hiddink okosabb volt van Bastennél. Sajnos ezt megéreztem, és érzem a spanyolok vesztét is...
Arshavin kiba nagy spíler.
én is így vagyok vele...Saviola írta:Na,lassan véget ér az EB-m,ha holnap kiesnek a spanyolok,akkor ennyi volt.
Saviola írta:Na,lassan véget ér az EB-m,ha holnap kiesnek a spanyolok,akkor ennyi volt.
Az Isten szóljon belőled! Legyen igazad testvér!Csak a Barca! írta:Spanyolok holnap simán leverik a tésztazabálókat.