Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És még az érdeklődési körük is ugyanaz...barca99 írta:Nagyon meg lennénk tisztelve, ha az a skizofrén fsz, aki már négy néven regelt, nem nézne hülyének mindenkit, és szépen csendben elhagyná a fórumot.
Csak az IP egyezik, full ugyan úgy írtok, és még az avatarotok is hasonlít (persze ami a mostani előtt volt).
Tehát kívül tágasabb!
Ha nem mész magadtól, meg majd bannolnak.
A magyar gárdát összemosni a nyilasokkal az igen is sértő.Varga Tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Már megint viták,már megint ugyanaz a szereposztás![]()
![]()
Én nem vitatkozom, teljesen nyugodt vagyok. Csak leírtam a véleményem.
De tovább nem folytatom.
Részemről téma lezárva.
De, szerintem, semmi olyat nem írtam, ami ne lenne vállalható, vagy bántó és sértő lenne.
A vitát nem Te indítottad el.senzu írta:sajnálom, hogy ekkora vitát indítottam, de egyszerűen felháborít, hogy ezek a FÉRGEK bármit megtehetnek
és elhihetitek, simán megölték volna őket, ezeket semmi nem rettenti el
viszont szerencsére megkezdődött egy folyamat (Monok), amit egyre több önkormányzat átvesz, ez reményre ad okot![]()
Boldog szülinapot! Ha tudnád milyen törkölypálinkát szereztem..Perrero írta:éljen a pálesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég lesz ennyi felkiáltó jel is. Amúgy b.sz.-t! S.
Nincs tőle jó kedved?Perrero írta:éljen a pálesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elég lesz ennyi felkiáltó jel is. Amúgy b.sz.-t! S.
Miki!ozsimiki írta:Már megint viták,már megint ugyanaz a szereposztás![]()
![]()
tamás, tamás. Még mindig nem tanultad meg hogy a neveket nagy betűvel írjuk, igen, még Bayer Zsolt bácsiét is.Varga Tamás írta:bayer zsolti bácsi
Nem, nem értetek engem. A cikk első része elfogadható, el is hiszem, el is ítélem. A jogállam gyenge lábakon áll, a társadalom elnéző, az erőszakszervezetek pedig sarokba vannak szorítva. Viszont, azt nehezen hiszem, hogy annak a magyar házaspárnak ott volt csak úgy véletlen a kredencén a magyar gárda telefonszáma, és gyorsan felhívták őket. Sokkal inkább gondolom, hogy bayer zsolti bácsi (Magyar Fórum, Heti Válasz, Magyar Nemzet) hívta ki az erős gyerekeket.Saviola írta:Biztos a cikk írója ferdített,édes Istenem..vannak elvakult emberek.