Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is írtam, hogy a hollandok mondták maguknak ilyennek. Igen, a média volt ami bosszantott. Ilyenkor automatikusan örülök, ha a sok "szakértő" jóslásai mégsem jönnek össze.ozsimiki írta: annyit jegyeznék csak meg,hogy ezt nem ők állították,sőt továbbmegyek nem is itt a holland fanok,legalábbis a többség,csak a már teljesített meccsek után dícsérte az adott produkciót,nem adta oda csak úgy a jövőbeli meccseket nekik. + azt hiszem én is hozzátettem, HA tartják ezt a színvonalat,akkor komoly esélyesek. Oroszok ellen nem tudták azt játszani,és megérdemelten estünk ki.
Gondolom a médiára gondolsz,h a csapból is ők folytak,az lehetséges, de érthető,hisszen az eddigi teljesítményükkel rászolgáltak. Kár,h nem folynak tovább![]()
![]()
Az az aljadék részben, nem jutatta ki az Angolokat.....Dawe írta:hihetetlen hogy a nagy Holland csapatot megveri egy ilyen utolso aljadek
Engem már egyáltalán nem lepne meg az orosz-török döntő.A németek nagyon hulámzó teljesítményt nyújtanak,ha Swein. és Podolski rossz napot fog ki, akkor az esélyek azon az ágon 50-50.A másik ágon pedig bár a spanyoloknak szurkolok, de Hiddink sztem taktikában bárkit lever, szóal ez is 50-50 körül van.Akárhogy is legyen és a török-orosz duóból min az egyiket a döntőbe várom.Lesy írta:A végén még török-orosz döntő leszAz orosz futball az utóbbi években az egyik legtöbbet fejlődött a világon. A CSZKA és a Zenit jóvoltából az utóbbi 4 UEFA-döntőből 2-t orosz csapat nyert. Lehet, hogy most jön a válogatott és az EB-cím???
ui:kíváncsi leszek a ManU-Zenit EUSZK-ra. Már nagyon várom...
Kihagytad Nasrit!!Rivaldo11 írta: Rajta kívül talán Diego...talán. Több nagyon jó játékos van azon a poszton, de olyan kellene, aki vezér is tud lenni.
Szerintem elképzelhető. Láthattuk,hogy a Német védelem eléggé zavarba hozható,és nem ritkán.. Úgyhogy ha Spanyol-Német döntő lesz én a Spanyolokat favorizálnám..LG írta:Miért léptek volna esélyessé elő![]()
Ha még a döntő be is jutnának, 1xüen elképzelhetetlennek tartom, h a németeket legyőzzék, kizárt.
Nekem ehhez nem kellett az EB. Deco elm1, és olyanokat akarnak helyette, akik ha sokat fejlődnek, akkor is max a cipőjét vihetik...Rivaldo11 írta:Ez az eb eddig arra is jó, hogy leszámolhassunk 1-2 illúzióval. Egyik ilyen illúzió az, hogy Van der Vaart világklasszis játékos. Nos, nem az. Amikor jól nyomták a hollandok, akkor sem ő volt a legjobb, de belőle már nem is lesz igazi világklasszis. Jó irányító, de nekünk igazi vezér kell. Ő pedig nem ilyen. Beszédes az is, hogy amíg az igazi klasszis irányítók után két kézzel kapnak Európa szupercsapatai, addig ő a HSV-ben nyomja. Hasonlóan vélekedek Moutinhoról is. Ezek a játékosok egyszerűen nem elég jók ahhoz, hogy a Barcelonát elirányítsák. Jók, de nekünk még jobbak kellenének...
veszélyes...de nem vészes!Benga írta:ma estéhez pedig:
Spanyolország: Casillas – Ramos, Marchena, Puyol, Capdevila – Senna – Iniesta, Xavi, Silva –Villa, Torres.
Olaszország: Buffon – Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso – Aquilani, De Rossi, Ambrosini – Perrotta – Toni, Cassano.
Ettől féltem az a római kettős az olasz középpályán komoly aggódásra ad okot minden spanyol drukkernek. Lehet így olaszok jobban is járnak.
VIVA ESPANA