Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rivaldinho! Sem 12 éves, sem 13 nem vagyok. Amatőr nézőnek sem tekintem magam és hasonló a véleményem Arshavinról, mint Ardáról. Mindkét játékost régóta észrevettem, a Galatában és a Zenitben egyaránt. Elképesztően jó játékosok, de Arshavin méginkább.Rivaldinho írta:Arshavin minek ? Könyörgöm, van itt egy-két 12-13éves, most lát először egy igazi, nemzeközi tornát, és már egyből a jól teljesítő Arshavint akarja...
És Barossal mi a helyzet ? 4 éve ő volt a sztár, aztán eltűnt a süllyesztőbe...
Másik dolog50-60 millió eurók röpködnek it a köztudatba, a fórumon... Hát az nem kevés pénz, és Villa hiába jó játékos ennyit nem ér meg, nem CR, aki jelenleg a legpiacképesebb... Még érte sem adnék 60milliót...
Villaért max 35öt, és még vmi játékost. De hozzáteszemh, ogy szerintem is inkább Villa mint Adebayor.
Erre már én is gondoltam. A Lyon-ban is volt, amikor bal szélen játszott. De Pep nyilatkozataiból én arra következtettem, h két középcsatárral fog játszani jövőre.DaNNy írta:Lehet,Benzemat kellene megvenni és akkor Silva nem kell és,megoldható lenne egy hogy ilyen támadósor:
Messi----Henry-----Benzema
szerintem nem hülyeség,főleg az Olaszok ellen volt kint bal szélen a srác.
hát nemis sokat tett hozzá a franciák játékához...sztem ő is inkább középcsatár minr szélső!DaNNy írta:szerintem nem hülyeség,főleg az Olaszok ellen volt kint bal szélen a srác.
Szerintem nem igy lesz a csapat. Ne viccelj már,hogy a Xavi-iniesta párosból egyiknek is padoznia kell. Xavi 100,hogy kezdő világ egyik legjobb kkp-sa. Iniesta pedig több poszton is bevethető és nagyon jó ő is,úgyhogy Pep 1. nagy hibája az lenne ha nem tenné kezdőbe szerintem. Arshavin helyére mehet Iniesta és nem is kell a kis orosz. Amőgy meg Arshavin szerintem ha elmegy ,akkor a Cselzibe fog menni...norbert55 írta:Am ha ránézünk erre a csapatra(Valszeg ez lesz jövőre) nincs benne sok világklasszis:
-----------------------------------------V.V.----------------------------------------
Alves--------------------Puyol----------------Milito----------------------Abidal--
----------------------------Xavi/Iniesta---------Touré----------------------------
-------------------------------------Arshavin---------------------------------------
Messi-----------------------------Adebayor/Henry---------------------Silva----
LOL, ha valakit nem magasztaljunk, mert jól játszott az EB-n, akkor másokat se írjunk le, mert rosszul játszot.mindorokke_barca írta:huntelaar benzema lol lathatukk mien zsenik voltak az eb-n is:))) jah.. h alig jatszottak?
igen, pont ezért kérdeztem...ütős csapatotok lesz, de sztem sem arsavin,szilva sem adebayor nemfog menni...CFirpo3 írta:Eleve nem is biztos, hogy igazolunk szélsőt, mert van rá esély, hogy taktikaváltás lesz. És Arshavin se biztos. Sőtt...norbert55 írta:Valszeg ez lesz jövőre
Arshavin-nak mennyi az esélye h ide jön??mert en 1 röpke hirt nem olvastam rola,(de ha van linkeljetek)meg ha egyáltalán elakkarna jönni akkor is Chelsea abramovics miatt,főleg h ha Lampard meg inter....norbert55 írta:Am ha ránézünk erre a csapatra(Valszeg ez lesz jövőre) nincs benne sok világklasszis:
-----------------------------------------V.V.----------------------------------------
Alves--------------------Puyol----------------Milito----------------------Abidal--
----------------------------Xavi/Iniesta---------Touré----------------------------
-------------------------------------Arshavin---------------------------------------
Messi-----------------------------Adebayor/Henry---------------------Silva----
De mi is tapasztalhattuk (utóbbi 2 év) h ha csak sztárok vannak a csapatban akkor nincs csapatjáték és akkor vége mindennek.
pl:A Real sem nyert semmit míg Figo,Zidane,Beckham,Raúl,Ronaldo egy csapatban játszottak.Az utóbbi 2 évben a Real sem volt teli világklasszisal mégis megnyerték mind2 évben a bajnokságot.
A lényeg:Attól h nem vaygunk tele sztárokkal attól még jó csapatot alkodhatunk.
ez ígyvan a galaktikus érában semmit sem nyertünk, de utóbbi két évben igen, és nemvoltak akkor vilégsztárok mint anno.remélem jövőre sem lesz (c.ronaldo).amugy honnan veszed hogy az orosz gyerek a barcában lesz jövőre?? és azért van egy pár világklasszis, kapásból 4-5 öt látok.norbert55 írta:De mi is tapasztalhattuk (utóbbi 2 év) h ha csak sztárok vannak a csapatban akkor nincs csapatjáték és akkor vége mindennek.
pl:A Real sem nyert semmit míg Figo,Zidane,Beckham,Raúl,Ronaldo egy csapatban játszottak.Az utóbbi 2 évben a Real sem volt teli világklasszisal mégis megnyerték mind2 évben a bajnokságot.
A lényeg:Attól h nem vaygunk tele sztárokkal attól még jó csapatot alkodhatunk.
nálam ez éppen ellenkezőleg van, sztem adebayor az aki olyan stílusú játékos mint eto'o, villa pedig teljesen másVarga írta: Szerintem ha Pep nem tart igényt Eto'o-ra akkor nem Villa fog jönni, mert nagyon hasonlít Eto'o-ra.
Hát akkor egy véleméynen vagyunkchi omega írta: barost arshavinhoz hasonlítani jó vicc. barosnak becsúszott 5 gól. lehet, hogy hülyén hangzik, de előbb rúg valaki véletlenül 5 gólt egy EB-n, mint IRÁNYÍT tökéletesen egy csapatot.
http://youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg
ha ezt a NULLA Gomis-t netán idehoznák a vezetők...Laza írta:uj csatár jelölt...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html