Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mintha csak magamat hallanám...Charlie írta:Türelem,és az igaz hogy Deco-nak semmi köze nincs ahhoz hogy Ronaldinho nincs formában.Tavaly is ott játszott ahol most,most egyszerűen nem megy neki,de egyszer úgyis beindul,szval....TÜRELEM!
C.
Pontosan! Én a helyében lehet h leülnék a padra. De mondjuk ha ott ül akkor sose fog formába kerülni... Szal türelem, türelem, türelem.....redlions írta:Ez fájni fog!De, ha Ronaldinho nem 100%os, vagyis sérült, inkább legyen csere.
Ezzel csak az a baj, hogy már lassan több hete ezt írjuk, mondjuk!Charlie írta:Ronaldinho-nak össze kell szednie magát,remélem ma megverjük a Milant,múltkor is csak 1 picivel több szerencse kellett volna.
C.
Ez az! És ha kell akkor vki leül a kispadra, mert az tutter h Dinnyó a legfontosabb láncszem a csapatban! Ha muszáj, akkor fel kell áldozni vkit azért h újra a régi legyen, mert így többet nyer a csapat!!redlions írta:Nem érdekel ki hol játszik! Ronaldinho legyen újra a régi! Építsék köré a csapatot!
nekem is a Rivaldo "esete" ugrott be...Barcaforever írta:Nálunk van a világ legjobb irányítója akit az edzője ball oldalt játszat.Ez még van Gaal idején volt divat Rivaldoval.Szerintem ezt nem akarja újra átélni senki.
Egész jó kis honlap!eszter21 írta:Köszönöm mindenkinek... Annyira jó, hogy itt olyan emberekkel vagyok "körülvéve" akik imádják a Barcat és megértik az álmaimat. A környezetemben nincs túl sok ilyen ember, a legtöbben nem szeretik a focit, így nem értenek. Ha a Barca csapatorvosa leszek esküszöm, h meghívlak titeket egy El Classicora, ha élni fog ez a fórum.
Van egy Ronaldinhoval foglalkozó honlapom Ha van kedvetek nézzétek meg:
www.g-portal.hu/portal/dbke
Megkérdezhetem hol tanulsz?eszter21 írta:A Barcelona csapatorvosa szeretnék lenni és ahhoz igencsak kell a katalán tudás és akkor vele is tudok beszélni. Ha portugálul tanulok meg akkor csak Ronnieval tudok beszélni.