Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ő se rossz csak sok hejzetet kihagylopakodo írta:26 évesKaka10 írta:Pavjucsenko vagy hogy kell írni hány éves???decemberben lesz 27
ja és Roman Pavljucsenko
Ez már végre egy reális fölálás, itt már stabil lenne a középpálya.Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
------------------------VV------------------------
Alves--------Puyol---------Milito---------Abidal
--------Keita---------Toure-------Iniesta-------
Messi----------------Henry-------------Arshavin
a középpályán még Xavira számítanék
sztem ilyenkor a játékosnak is van beleszólása!MichaaBee írta:Arshavin a Barcába jönne, addig oké. De nem mondta, hogy mondjuk a Chelseatől visszautasítana egy ajánlatot. Márpedig abrapapa biztos, hogy oda vinné, mivel tudtommal a Zenitnek is ő a tulajdonosa
Ez a csapat 0, ki védekezik a középályánLaza írta:Szerintem Ronnie marad...
és nem azert de Silva nagy pörgő volt ott a jobb oldalon...jobb lenne mint Hleb!!
------------------------VV---------------------------
--Alves---Puyol--------------Milito--------Abidal--
---------------------Touré---------------------------
---------Silva------------------Arshavin------------
---Messi-------------Henry-----Villa(ETO'O;ADEBAYOR;a regi RONNIE[ha lesz még olyan]!!)
BÁR EN HIÁNYOLOM xAVIT MEG INIESTÁT DE MÁR NEM TUDOM HOVA TENNIMAX TOURÉ HELYERE...
EZ A CSAPAT BL GYŐZELMET FOG ARATNI...
Ez tetszik,ez megölMessa írta:bali 15 most tudja meg, hogy Alvés bónusza nem 30 millió. Mennyi?bali 15 írta: Alvesnek például 30 millió eurót ígértek hogyha megnyerik a bajnokok ligáját. És ez azt hiszem mindegyik játékosra igaz.Alvés bónusza jóval kevesebb, mint 30 millió.
???bali 15 írta:Nem tudom hányszor verem még a fejem a falba Quaresma és Fabregas eladása miatt.
Különben rengeteg pénzt lehet most befektetni az igazolásokba mert a barca nem nyert semmit. Mert valamilyen torna megnyerése után a klub köteles jutalmat fizetni. Alvesnek például 30 millió eurót ígértek hogyha megnyerik a bajnokok ligáját. És ez azt hiszem mindegyik játékosra igaz. Ez a nagy rejtély
ha a klub megnyer vmit fizetni kell és a következő szezonra nem marad semmi ,csúnyán leégnek és mikndenki fikázza a saját csapatát. Ez majdnem mindegyik klubra igaz.
Hát én Quaresma miatt, a helyedben, nem verném a fejem a falba. Fabregast meg nem adtuk el, de ezt ne kelljen már minden alkalommal leírni.bali 15 írta:Nem tudom hányszor verem még a fejem a falba Quaresma és Fabregas eladása miatt.
Különben rengeteg pénzt lehet most befektetni az igazolásokba mert a barca nem nyert semmit. Mert valamilyen torna megnyerése után a klub köteles jutalmat fizetni. Alvesnek például 30 millió eurót ígértek hogyha megnyerik a bajnokok ligáját. És ez azt hiszem mindegyik játékosra igaz. Ez a nagy rejtély
ha a klub megnyer vmit fizetni kell és a következő szezonra nem marad semmi ,csúnyán leégnek és mikndenki fikázza a saját csapatát. Ez majdnem mindegyik klubra igaz.
bali 15 most tudja meg, hogy Alvés bónusza nem 30 millió. Mennyi?bali 15 írta: Alvesnek például 30 millió eurót ígértek hogyha megnyerik a bajnokok ligáját. És ez azt hiszem mindegyik játékosra igaz.
Ezt most Te sem gondolod ám komolyan!? 30 millió csak Alves-nek? Nem tudom honnan jött az információd de olvasd át mégegyszer mert ez hülyeség.bali 15 írta:Nem tudom hányszor verem még a fejem a falba Quaresma és Fabregas eladása miatt.
csak ezeket a játékosokat akiket beírtál és még nem vett meg a klubb gyorsan vegye meg a Barca "Arshavint a Barcába"cps46 írta:Xavinak helye van a kezdőben. Villával meg szerintem 4-4-2-t kéne játszani, de még Arshavin is amolyan visszavont ék.Laza írta:Szerintem Ronnie marad...
és nem azert de Silva nagy pörgő volt ott a jobb oldalon...jobb lenne mint Hleb!!
---Messi-------------Henry-----Villa(ETO'O;ADEBAYOR;a regi RONNIE[ha lesz még olyan]!!)
BÁR EN HIÁNYOLOM xAVIT MEG INIESTÁT DE MÁR NEM TUDOM HOVA TENNIMAX TOURÉ HELYERE...
Olyan meg nincs, hogy régi Ronnie. Egy Ronnie van. De az biztos, hogy én inkább elnézem Ronnie-t 1 évig vegetálni a pályán, mint hogy Adebayor megérintsen egy gránátvörös-kék mezt.
Xavinak helye van a kezdőben. Villával meg szerintem 4-4-2-t kéne játszani, de még Arshavin is amolyan visszavont ék.Laza írta:Szerintem Ronnie marad...
Persze de ahhoz kéne még vagy 110-120 millió vagy több. Silva, Villa Arshavin, Adebayor...Laza írta:Szerintem Ronnie marad...
ja néha összevissza írnak mindent má én sem tom mi van. "Arshavint a Barcába"torrentkiller írta:Ezzel kepcsolatban én azt olvastam az rtl teletextjén hogy Arsavinnal az Arsenáltól távozó Adebayort akarják pótolni. A cikk állítólag az NSO ról származik, szal sztem nem túl megbízható. De itt vmi ellentmondás. A cikk szerint Deco helyére lenne jó, de az arsenal meg csatárnak akarja...Barcelona144 írta:Aki BArcásnak vallja magát ezt elolvassa http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35645
gekkodannal egyetértekgekkodan írta:Ez tény, de hatékonyságban mindenki pótolható, legfeljebb nem ilyen játékkal fogja tenni. Az utóbbi 2 év Ronaldinho-ját pedig nagyon sokan tudnák az EB-ről pótolni, mert konkrétan semmit sem csinált.Varga írta: A régi Ronnie-t senki sem tudja pótolni, főleg nem Arshavin.