Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs félre olvastam amit irtál.Fernando írta:Ilyet neked ki mondott, hogy megvettük?abreu írta:Olvastam a hirt, de sehol sem láttam h rég leigazoltuk volna
Ilyet neked ki mondott, hogy megvettük?abreu írta:Olvastam a hirt, de sehol sem láttam h rég leigazoltuk volna
Nem értem,ki az aki támadja Krkicséket?Nem volt elég bizonyíték a tavalyi év ,hogy Bojan nem csak protekcó miatt játszik?van Bommel írta:Id. Bojan mondta, hogy a családot elegen támadják amiatt, hogy ifj. Bojan csak azért játszik, mert az apja a Barca alkalmazásában van. Világos?
ezért lehet, hogy tőlünk távozik Bojan?van Bommel írta:Id. Bojan mondta, hogy a családot elegen támadják amiatt, hogy ifj. Bojan csak azért játszik, mert az apja a Barca alkalmazásában van. Világos?
Bojan apja a Barca egyik játékosmegfigyelője.barca0417 írta:ezt a bojanos részét nem értem igazán. Hány Bojan van? és honnan akar ki távozni? ezen a téren tájékozatlnan vagyok
ezt a bojanos részét nem értem igazán. Hány Bojan van? és honnan akar ki távozni? ezen a téren tájékozatlnan vagyokvan Bommel írta:Hírek Bellpuigból, id Bojan Krkictől:
-3 biztos távozó: Deco, R10,Eto'o. R10ért csak a City tett ajánlatot, puhatolózás, se a Milan, se a Chelsea részéről nincs.
-Adebayorért folynak a tárgyalások 99%-ban biztosra vehető, hogy a Barcelona játékosa lesz
-ifj. Bojan lehet távozik, a családot sok részről érik támadások, ebből elegük van, eddig puhatolóztak, konkrét ajánlat nincs, de az ajánlatokat végighallghatják.
Ugyan az a posztalbicelesteX írta:Silva Arshavin meccset szerintem az orosz nyeri!Silvat láttam többször is játszani!Arshavint csak az EB-n meg a Zenittel az UEFA-ba!Silvaból nekem annyi maradt meg hogy anno lőtt egy gól a Chelsea-nek egy elég szépet!Én azon kívül nem látom hogy most annyira menne neki!Egyébként meg nem az a poszt asszem...
Ne haragudj,de egy olyan játékost kihajítani,aki az elmúlt 4 évben 120%-ot teljesített és azok után,h az edző látatlanban kijelentette,h nem tart rá igényt,még az után is maradna...nem hiszem,h sok olyan klasszist tudnál mondani,aki így viselkedne.Szunyi írta:Ez most komoly? Ha ezt akarod, akkor nem vagy Barca drukker, hogy lehet olyat akarni, hogy valaki nekünk rúgjon gólt?![]()
![]()
Ez most komoly? Ha ezt akarod, akkor nem vagy Barca drukker, hogy lehet olyat akarni, hogy valaki nekünk rúgjon gólt?Xavinho írta: Komolyan mondom ,ha elküldik szegény Samut és idehozzák azt az arsenalos majmot a helyére,akkor nagyon fogok szurkolni annak,h Eto'o még elégtételt vehessen (mondjuk a BL-ben)...nem azért,m Eto'o-szurkoló vagyok,hanem,mert ez szimplán gerinctelenség az új remek edzőnk meg a vezetőség részéről)