Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A rangokat a fórumon történő aktivitásod után kapod.Valbali írta:Lehet, hogy vak vagyok, de sehol sem találtam a rangokkal kapcsolatban. Milyen rangok vannak, hogy lehet elérni őket?
én is szeretem a lapot,és minden nap látogatom...meg még rajtam kívül úgy 1000 ember így van ezzel szerintem..barca19 írta:Tisztelt szerkeztőség!
Én ezt az boldalt nap mint nap látogatom ,szeretnék csatlakozni ehez a fantasztikus laphoz...
Remélem ez megoldható imádom a Barcelonát nem csak mint csapataot mint várost is kérem fontolják meg kérésemet
Válaszukat erre a címre várom:skorpio2005@vipmail.hu
Tisztelettel :Horváth Jacint
Elolvastam és tényleg ott van. Sorrygrecki írta:Csak olvasni kellene néha, ott van lent pár hsz-szel a tiéd alatt.
Nem lesz minden nap, mert Titinho nem ér rá minden nap. Deccit.
Csak olvasni kellene néha, ott van lent pár hsz-szel a tiéd alatt.Monti írta:A "napi lapszemlés" cikkekkel mi lett.Pár napja nem látok ilyet pedig jó dolog.Tetszett
Köszi, javítva a hírben. A flash-es kijelzőben vmi miatt nem jeleníti meg a ' jelet.torrentkiller írta:Bocsi hogy szólok de szerintem el lett írva valami.
Etoo: A Barcában már nem kell bizonyítanom című cikkben nem így kell írni a kameruni nevét? : Eto'o
Csak gondoltam szólok...
EltaláltadVictorValdes19 írta:ArsHavint nem H-val kell írni csak mert wikipedian meg a googleon is azt mondja h úgy a helyes.Vagy ez megint valamiféle magyarosítás![]()
Hát mert Dani Alves egyik erősége a szélről beívelés amihez mindenképpen kell egy olyan csatár aki ezt kamatoztatni tudja. Szerintem csak ennyi a magyarázatLionel85 írta:Én azt nem értem, hogy ez a Dani Alvéses beadás dolog miért annyira fontos? És a bal oldalról Abidal vagy Sylvinho nem adhat be? Vagy ha más kerül a szélre, mint mondjuk Iniesta vagy Messi akkor ők nem adhatnak be?:S vagy télleg nem tom, nem értem.