Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na annak én is örülnék.mrmonster írta:Valaki nem tud egy jó kis háttérképet az új csapatfotóról? Sehol sem találok a neten.
És milyen szívmelengető ezt olvasni!!torrentkiller írta:EZ azért elég érdekes
Na melyik Club a legjobb a világon hát persze hogy a Barcelona nem véletlen van ennyi pároló és még nőni is fogtorrentkiller írta:EZ azért elég érdekes
Sztem nem hirig,csak az Öreg bemutatja h h lehet a laszti fedezéséből,majd a lefordulásból odapakolni "véletlenül" az ellenfélnek,ha az naon rángat hátulról...socio66 írta:http://www.youtube.com/watch?v=8yS5JsK5 ... re=related
érdekes....![]()
én nem nagyon tudom kivenni hogy mit csinálnak,de....
Szerintem nem hagyják ki, az anyagi részét mindenképp ő is intézi. Amúgy se lenne képes a klub tárgyalni ennyi helyen, ha Soriano pl. nem dolgozna bizonyára valamelyik ügyön.Dos Santos írta:Csak nekem tűnt fel,hogy amióta a Txiki-Ingla duó összeállt,azóta mennek ilyen döcögősen az igazolások?
Sorianot,miért hagyják (már) ki a buliból?
ocsi60 írta:Egy kis címertörténelem:A Barcelona első címere mindössze 4 elemből állt: 1 korona, 2 ág, 1 babérkoszorú valamint 1 pálmafa. A maihoz hasonló formáját 1910-ben nyerte el amikor a klub korábbi játékosa,Carles Comamala kapta meg a tervezés jogát. Ekkor került rá a Szent György kereszt , a klub hivatalos színei, a Katalán zászló valamint a labda. A legutóbbi modosítás 2002-ben Claret Serrahima hajtotta végre. a jelképek megmaradtak, minössze a pontok kerültek ki az "FCB"-ből és egy csöppet színesebb, modernebb lett a címer.
Off: Hát igen ha jobban belegondolunk...De egyszerübb lenne a kamerunit megtartani.barca99 írta:.....
on
Guardiola azt mondta az orvosi stábban is lesznek változások, egy-két embert onnan is el kell távolítani. Elég volt már a sérülésekből.gekkodan írta:Azért ezzel a Pruna Úrral is el tudnék beszélgetni picit. Ronaldinho ügyét még ha el is hiszem, megkérdezném tőle, hogy mi a frászkarikáért van ennyi sérülés egy szezon alatt, érdekes módon magasan a legtöbb a bajnokságban...
Ha a szavait talán el is hiszem, a munkájával nem vagyok elégedett.
Így van.Drigo írta:És megvan az elődöntő. Most 4-1-re győztünk, úgy, hogy 4-0 volt a szépítő gólt a 39. percben rúgták, remélem ez hatalmas önbizalmat ad a csapatnak, innetől már bármi lehet.