2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Naiv. Én?vaLe5 írta:Naiv vagy Roniorol fénykorában ugy pattogta le az angol védők mint a legyek... és itt ugyebár azzal számoltok hogyha elmegy ujra a régi lesz.
Naiv vagy Roniorol fénykorában ugy pattogta le az angol védők mint a legyek... és itt ugyebár azzal számoltok hogyha elmegy ujra a régi lesz.Mihu írta:Hát persze. Tavaly játszott (már amikor) de nem csinált semmit, és úgy is felvette az évi 8.5 milliót. Idén sem csinálna semmit de nem is játszana. Legjobb.... Figonak is azért volt jó világa az utolsó madridi évében. Nem játszott csak pár percet tehát elfáradni nem nagyon fáradt el, eljárt edzésre de azt meg kibírta és felvette a milliós fizut.Valbali írta: Ronaldinho max a pénz miatt menne a Manchester Cityhez, különben sztem inkább maradna a Barcában, még úgy is, ha nem játszik.
A city-ben amúgy szerintem rámenne a látványra. Ő Ronaldinho, a City híveknek Ő egy kuriózum, hát akkor kiszínezi nekik a dolgot. Aztán persze a 2. megmozdulás után jönne egy Ferreira vagy egy Sagna és csak nézne mint Jani a moziban.
Biztos hogy nem.Neki az rangon aluli lenne!!Szerintem még a végén itt marad.Monti írta:Ebbe nem hiszem hogy belemenne
Hát persze. Tavaly játszott (már amikor) de nem csinált semmit, és úgy is felvette az évi 8.5 milliót. Idén sem csinálna semmit de nem is játszana. Legjobb.... Figonak is azért volt jó világa az utolsó madridi évében. Nem játszott csak pár percet tehát elfáradni nem nagyon fáradt el, eljárt edzésre de azt meg kibírta és felvette a milliós fizut.Valbali írta: Ronaldinho max a pénz miatt menne a Manchester Cityhez, különben sztem inkább maradna a Barcában, még úgy is, ha nem játszik.
Ronaldinho max a pénz miatt menne a Manchester Cityhez, különben sztem inkább maradna a Barcában, még úgy is, ha nem játszik.Capon írta:Nem kis presztizs kérdés lehet egy közép klubnak egy sztárt leigazolni. Azért az egy szinten nagyobb elismerést is jelent a lkubnak másrészt gondolom sok ajtót meg is nyit.
Igaz.Meg gondolom ott már csak a neve miatt is fog játszani.Varatrix írta:Ez nem lutri! Ha valamelyik csapat leigazolja az csak a neve miatt tennék, teszemaszt egy Manchaster Citynek nem kis szó lehet az hogy nállunk van Ronaldinho. Elég jól fogynának a mezek is. És ki tudja fel is támadhat, és akkor még jobban járnak.
Ez nem lutri! Ha valamelyik csapat leigazolja az csak a neve miatt tennék, teszemaszt egy Manchaster Citynek nem kis szó lehet az hogy nállunk van Ronaldinho. Elég jól fogynának a mezek is. És ki tudja fel is támadhat, és akkor még jobban járnak.Monti írta:Ronaldinhot akárki leigazolja nagy lutri,de ha itt maradaz is.Fene se tudja mi lesz vele jövőre,én nem érzem ,hogy feltámadna.
Tényleg nem volt rossz, de rengeteget sérült, Ronaldinhoért kiadni 15-25 millát ( mert a Barca kb. ennyit kér) a jelen állapotában elég kockázatos, sztem.Monti írta:Ronaldoval mér szívták volna,rohadt jó volt csak sérültmint eto'o baba
Ezt most láttam az nso-n.Egyre jobban bosszant ez a mizéria ami körülötte van„Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk a Milannal – árulta el Roberto de Assis. – Az elmúlt néhány hónapban folyamatosan fennállt annak a lehetősége, hogy Ronaldinho piros-feketébe öltözik. Még semmi sem dőlt el, de azon dolgozunk, hogy a legjobb labdarúgót a legjobb klubhoz vigyük.”
miszerint az uj edző hatalmas roni fanMichaaBee írta:a goal.com-os cikk alján egy kis érdekesség, amiért belinkeltem a cikket. nem tudom igaz-e?Replay írta:Valóban úgy tünik marad...bár Roberto Assis szavára nehéz adni.
Nyilvánvaló, hogy nem kell európai topcsapatnak.
Nem értem, hogyan gondolja, hiszen Guardiola nem számol vele, cserepadról meg nem lehet megváltani a világot.
Tény az is, hogy eddig semmilyen irányitófélét nem igazoltunk, sőt, mostanában kizárólag Adebayor-ról cikkeznek.
Én Chivuról tudok még!Fernando írta:Hamár dohányzás. Régóta foglalkoztat, hogy van e olyan focista aki cigizikSzerintem tuti hogy van
a goal.com-os cikk alján egy kis érdekesség, amiért belinkeltem a cikket. nem tudom igaz-e?Replay írta:Valóban úgy tünik marad...bár Roberto Assis szavára nehéz adni.
Nyilvánvaló, hogy nem kell európai topcsapatnak.
Nem értem, hogyan gondolja, hiszen Guardiola nem számol vele, cserepadról meg nem lehet megváltani a világot.
Tény az is, hogy eddig semmilyen irányitófélét nem igazoltunk, sőt, mostanában kizárólag Adebayor-ról cikkeznek.