Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is, előbb-utóbb úgyis kiderül és akkor rbszik, mint lufis a nyílzáporra!Ronaldinho 17 írta:Van egy erős tippem,de nem akarok megsérteni senkit sem...![]()
Ha Gábor hsz-re gondolsz akkor nagyon félre értetted!!!Boogess írta:Eddig mindig 4 gólt rúgtam (szeretem ezt a számot), és ennél több ziccerem nem is nagyon volt.Gábor no.:2 írta:Azért volt focin ez a seggtitán, mert honnan tudná, hogy a booges 1000-ből 2-őt lő be??? Mi a fórumba nem írjuk be ki hogy játszott (konkrétumokat)...szerintem!
Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy ez egy bunkó hozzászólás volt, vagy félreértettem?
Eddig mindig 4 gólt rúgtam (szeretem ezt a számot), és ennél több ziccerem nem is nagyon volt.Gábor no.:2 írta:Azért volt focin ez a seggtitán, mert honnan tudná, hogy a booges 1000-ből 2-őt lő be??? Mi a fórumba nem írjuk be ki hogy játszott (konkrétumokat)...szerintem!
Na ez kezd izgalmas lenniGábor no.:2 írta:Azért volt focin ez a seggtitán, mert honnan tudná, hogy a booges 1000-ből 2-őt lő be??? Mi a fórumba nem írjuk be ki hogy játszott (konkrétumokat)...szerintem!