Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb. olyanok mint mi itt a fórumonSzabika69 írta:Ezek a Barcások mennyit balfas*kodnak egyszer azt mondják h nem kell Arshavin most meg fő célpont...erről ennyit
ez épp elég! Gai Assulin, ha már tényleg nincs más választás.visca el barca írta:sztem nagyon rövid lesz a kispadunk. főként a támadó szekció. ininesta és bojan. ez nagyon kevés...MichaaBee írta:sztem Pep ezt akarja:
4-3-3: VV - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Adebayor, Arshavin
4-3-1-2:VV - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Xavi, Touré, Keita - Messi - Adebayor, Henry
az a lényeg, h azt mondta, hogy több felállást is akar játszatni! így máris megvan kettő, megoldható, hogy elférjen a kp-n Keita is és Henry is ott játszon ahol szeret.
1. Szerintem nem de ez saját vélemény... 2. ezek nem igazán egy kaliberü , posztu játékosok.Kenny írta:Ez nem a Football Manager..matyi02 írta:Miez a kapus kérdés ??Meglehet ezt oldani
Chelsenek eladjuk:eto'o-t,R10-et,Decot
Kapjuk:Cechet, Michael Essient,Florent Maloudat
+még 30milio eurot vagy 20-at
És lesz három jó játékosunk megvan az irányító középályás,
megvan a jó kapus,és megvan R10potlása,
Valamint eszünk még1 középályást aki nem más mint:Schweinsteiger
És még vagy:Villa vagy Adebayor jön !
Schweinsteiger a cheelsetől kapot pénzből veszük meg.
És egy csatárt kel kifizetnünk már csak ja és Pintot eladhatjuk
Ebből ugyse lesz semi de szerintetek jó lenne??
Irjatok véleményt!
xD de elmélkedni lehetKenny írta:Ez nem a Football Manager..matyi02 írta:Miez a kapus kérdés ??Meglehet ezt oldani
Irjatok véleményt!
Ez nem a Football Manager..matyi02 írta:Miez a kapus kérdés ??Meglehet ezt oldani
Irjatok véleményt!
sztem nagyon rövid lesz a kispadunk. főként a támadó szekció. ininesta és bojan. ez nagyon kevés...MichaaBee írta:sztem Pep ezt akarja:
4-3-3: VV - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Adebayor, Arshavin
4-3-1-2:VV - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Xavi, Touré, Keita - Messi - Adebayor, Henry
az a lényeg, h azt mondta, hogy több felállást is akar játszatni! így máris megvan kettő, megoldható, hogy elférjen a kp-n Keita is és Henry is ott játszon ahol szeret.
Titinho írta keita topicjába, hogy guardiola deco helyén számol vele...socio66 írta:annyira nem is hangzik rosszulvisca el barca írta:próbálom ízlelgetni a vv - abidal, caceres, puyol, alves - keita, touré, xavi - arshavin, adebayor, messi kezdő 11-et... hát ne mtudom..![]()
![]()
bár nem tudom Keita és Toure hogyan fog egymás mellettt játszani...érdekes lesz.elől pedig...háát..majd meglátjuk
annyira nem is hangzik rosszulvisca el barca írta:próbálom ízlelgetni a vv - abidal, caceres, puyol, alves - keita, touré, xavi - arshavin, adebayor, messi kezdő 11-et... hát ne mtudom..
Én is de sztem iniestának kéne játszania valaki helyet kivéve xavi helyetvisca el barca írta:próbálom ízlelgetni a vv - abidal, caceres, puyol, alves - keita, touré, xavi - arshavin, adebayor, messi kezdő 11-et... hát ne mtudom..
Meik pizsamádban álmodtad xDmatyi02 írta:Miez a kapus kérdés ??Meglehet ezt oldani
Irjatok véleményt!
Sajnos nagyon amatör módon teszik a nyilatkozataikat a vezetők. Össze vissza beszlnek, egymásnak mondanak ellent. Ez egyáltalán nem nyugtatja meg a szurkolókat, hogy minden jó kézben van. Nagyon amatör módon csinálják ezt. Nem értem miért kell az igazolásokról mindenkinek okosat mondania. Legyen 1 személy aki ezekben az ügyekben foglalkozik a sajtóval. Ha meg mindenki minden áron szerepelni akar akkor legyen 1 hivatalos áláspont és mindenki azt ismételgesse.Szabika69 írta:Ezek a Barcások mennyit balfas*kodnak egyszer azt mondják h nem kell Arshavin most meg fő célpont...erről ennyit
vadaszita10 írta:Valaki tudja mi lesz Valdessel?Mert Pep azt mondta ,h nem számít rá.Akkor remélem Akinfeev jön a helyére!!!:D