Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hiába vigyáznak rá,kiszámíthatatlan!Úgy félnek tőle a védők,mint a tűztől!Remélem látjuk majd az olimpián és főleg hogy nem sérül le!gabimessi92 írta:Messinek minden megmozdulása klasszis. Csak attől félek h mostmár naon vigyáznak rá és alkata nem olyan erős. PL Ballack v Gomez. De eggyik sem ér ennyit.
fu, ez nekem is az egyik kedvencemLionel85 írta:A tavalyi Copa Américán viszont egyenesen csillogott, Mexikónak lőtt gólját sosem feledem: http://www.youtube.com/watch?v=e5orXdWw ... re=related
2006-os VB-n is inkább csak csereként játszott a Crespo-Saviola duó árnyékában. Két év múlva biztos máshogy lesz.gabimessi92 írta:A válogatottban még annyira nem láttam játszani Leo-t. Most be kell pórólnom.
Szerintem a Zeurosport ad majd pár meccset!Lesy írta:Az MTV lehet lead majd néhány meccset. Bár elég sűrű szokott lenni ilyenkor a program, és nehéz minden történést "képernyőre vetni".lionelmessi19 írta:Irigylem a nehéz életeteket srácok.. hogy ez zavarja a szemeteket..
Segond. Amúgy olimpiai meccseket nemigazán közvetítenek, jól gondolom?![]()
jobblenne ha nem neten kéne nézni..
Az MTV lehet lead majd néhány meccset. Bár elég sűrű szokott lenni ilyenkor a program, és nehéz minden történést "képernyőre vetni".lionelmessi19 írta:Irigylem a nehéz életeteket srácok.. hogy ez zavarja a szemeteket..
Segond. Amúgy olimpiai meccseket nemigazán közvetítenek, jól gondolom?![]()
jobblenne ha nem neten kéne nézni..
Erre én is kíváncsi lennék... Sztem ezekután már biztos, h boldog szülinapja volt.dekor írta:Miért kell mindenkinek egyenként tel***nia a fórumot azzal hogy mindenki Boldog szülinapot kíván neki? Kíváncsi lennék rá!
Mert már szokássá vált, ha olvasnád egy ideje a fórumot, tudnád!dekor írta:Miért kell mindenkinek egyenként tel***nia a fórumot azzal hogy mindenki Boldog szülinapot kíván neki? Kíváncsi lennék rá!
én is remélem, mert ha egészséges, nincs jobb nálamatador írta:Remélem jövőre nem sérül meg és hihetetlen szezont produkál...