Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Arshavint igazolnád a bal oldalra, akkor Silvat hova és egyáltalán minek?Laza írta:Silva minden mecccsen jobb...Silva remélem h ide jön..kajak olyan mint messi!!de Arshavin is kellene attól fügetlenul h ma 0 volt nekem eleget bizonyitott és bal oldara őt igazolnám!DE A LEGELSŐ SILVA LENNE....
Silva minden mecccsen jobb...Silva remélem h ide jön..kajak olyan mint messi!!de Arshavin is kellene attól fügetlenul h ma 0 volt nekem eleget bizonyitott és bal oldara őt igazolnám!DE A LEGELSŐ SILVA LENNE....Valbali írta:Azt elismerem, hogy Silva MA jobb volt, mint Arsavin.DaNNy írta:Ezért kell nektek Arshavin? hm ? ma mit mutatott ? 0.
Ha már egy szervezetteb és nem elszállt csapattal és védősorral áll szemben nem megy neki és nem tud csinálni semmit.
Nem tudom figyeltétek-e SILVA játékát aki a meccs embre részemről. Ugyanúgy bevethető bal-jobb oldalon és sokkal jobb mint az orosz, no meg fiatalabb pár évvel.
Silva remélem aláír a Barcahoz az EB után !
Hm hát igen és Xavival és Iniestával is érzik egymást , úgyhogy jobb fogás lenne mint egy Arshavin szerintem.Valbali írta:Azt elismerem, hogy Silva MA jobb volt, mint Arsavin.DaNNy írta:Ezért kell nektek Arshavin? hm ? ma mit mutatott ? 0.
Ha már egy szervezetteb és nem elszállt csapattal és védősorral áll szemben nem megy neki és nem tud csinálni semmit.
Nem tudom figyeltétek-e SILVA játékát aki a meccs embre részemről. Ugyanúgy bevethető bal-jobb oldalon és sokkal jobb mint az orosz, no meg fiatalabb pár évvel.
Azt elismerem, hogy Silva MA jobb volt, mint Arsavin.DaNNy írta:Ezért kell nektek Arshavin? hm ? ma mit mutatott ? 0.
Senna legjobb tudomáson szerint már 32 éves, szűrni meg ottvan Touré.Perrero írta:azért Puyol is közre játszott arsavin "gyengélkedésében"
egyik labdaszedő tök jol adta oda a labdát Sennának, vegyük meg!!!
Azért Arshavinnak nem csak 3 jó meccse volt.Nem véletlenül ő volt az UEFA kupa győztes Zenit vezére, nem véletlenül lett egyből más csapat az egész orosz válogatott, amint ő is játszhatott.Zsolti írta:Jó,hát mindenkinek vannak sz*r napjai..az atomerős hollandokat meg majdhogynem egyedül verte meg...annak sem volt sokkal kisebb tétje..Drigo írta:
Nem fikkantom én, már megszoktam, hogy minden nap új sztár születik a Barça egén..
De az azért érdekes, hogy ekkora tétnél mit sem mutat a gyerek, ráadsául spanyol stílus ellen, ez azért elgondolkodtató.
Viszont ez a Güiza gyerek gólt lőtt nem vesszük meg? Vagy jöhetne felőlem Xavi is![]()
Áhh Güiza az a maga 28 évével már kiöregedő játékosnak számít..szal ő nem kell...merthogy ma már volt ilyen is
Na azt nem vitatom, hogy a hollandok ellen zseniális volt, csak fura, hogy valakik 1-2 meccs alapján ítélnek meg egy játékost.Zsolti írta:Jó,hát mindenkinek vannak sz*r napjai..az atomerős hollandokat meg majdhogynem egyedül verte meg...annak sem volt sokkal kisebb tétje..![]()
Áhh Güiza az a maga 28 évével már kiöregedő játékosnak számít..szal ő nem kell...merthogy ma már volt ilyen is
Jó,hát mindenkinek vannak sz*r napjai..az atomerős hollandokat meg majdhogynem egyedül verte meg...annak sem volt sokkal kisebb tétje..Drigo írta:
Nem fikkantom én, már megszoktam, hogy minden nap új sztár születik a Barça egén..
De az azért érdekes, hogy ekkora tétnél mit sem mutat a gyerek, ráadsául spanyol stílus ellen, ez azért elgondolkodtató.
Viszont ez a Güiza gyerek gólt lőtt nem vesszük meg? Vagy jöhetne felőlem Xavi is
Nem fikkantom én, már megszoktam, hogy minden nap új sztár születik a Barça egén..Zsolti írta:Bezzeg azokat meg lehet fikkantani akik ha feldobnak egy nevet,mert volt egy jó meccse az illetőnek,akkor már rögtön le akarják igazolni...nos,ez ugyan az,csak fordított előjellel...Drigo írta:Az Arsavin fan club tagjaitól kérdezném, hogy játszik ma a gyerek?(csak költői kérdés)
Minden csoda három napig tart...
ugyanezt a kérdést szerettem volna feltenni én isDrigo írta:Az Arsavin fan club tagjaitól kérdezném, hogy játszik ma a gyerek?(csak költői kérdés)
Bezzeg azokat meg lehet fikkantani akik ha feldobnak egy nevet,mert volt egy jó meccse az illetőnek,akkor már rögtön le akarják igazolni...nos,ez ugyan az,csak fordított előjellel...Drigo írta:Az Arsavin fan club tagjaitól kérdezném, hogy játszik ma a gyerek?(csak költői kérdés)
Szóal azért még van remény!Hátha végül mégis madridba megy!MichaaBee írta:az a cumesz, h sztem azzal mi jártunk volan jól, ha céronáldó madridba megy!d.OR írta:Arsavin és Messi egy csapatban??!!
gyerekek, BL-t nyerünk!![]()
![]()
és egy jó hír ( már akinek): CRonaldo még sem megy a realba, 90% legalábbis. jól megszívta a kedves real margit
1. 90 millió eurót nem ér, anyagi hátrány a madridnak
2. el kellene adniuk a legjobb ifjeiket (Granero, de la Red, García, Soldado, Negredo, Balboa stb.) ez így kb. 15-20 millió euró, és még Robinho az +30, tehát 50 milliónál tartunk. és a maradék negyven millát honnan teremtik elő? el kell adni mégegy sztárt 30-ért és még úgy is 10 milliót be kéne dobni! tehát kb. az lenne, hogy 6-8játékos=ronaldo. sztem nem éri meg
3. mi a garancia arra, h ronaldo egy karikacsapásra megszokná a spanyol focit és rögtön beilleszkedne? sztem csak 50%
Nekünk ez mindenképp rosz hírd.OR írta:Arsavin és Messi egy csapatban??!!
![]()
és egy jó hír ( már akinek): CRonaldo még sem megy a realba, 90% legalábbis. jól megszívta a kedves real margit
az a cumesz, h sztem azzal mi jártunk volan jól, ha céronáldó madridba megy!d.OR írta:Arsavin és Messi egy csapatban??!!
![]()