Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jujjjj, de durva!!!Lionel85 írta:Brutális ez a kép ahogy kinéz itt Ronaldinho. Ez már majdnem sörhas![]()
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos ... 94_CAS.jpg
Mikor csípőre tette a kezét nem igazán mozgott.Nem volt hova megmozdulnia a meznek. Engem letaglózott a kép. Egy profi ne nézzen már így ki,és gondolhatjuk milyen kondiban van,DE...Hallotunk róla és még mindig bízzunk benne,hogy felveszi a kesztyűt. Sokadszorra mondjuk ezt,de legyen így,ha pedig el megy én személy szerint kívánom neki,hogy bokszoltassa a cipőjét CR-vel. Ezt persze feltételesen értettem!Fernando írta:Lionel85. Elég érdekes akép, de sztem csak a pólója libbent megNemhiszem, hogy ennyire elhízott volna.
Lionel85 írta:Brutális ez a kép ahogy kinéz itt Ronaldinho. Ez már majdnem sörhas![]()
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos ... 94_CAS.jpg
Én nem dohányzom, de nem is tolom csapatban a focit. Viszont mint láttad Rooney cigis képét, azért neki sem árt meg túlzottan....Mr. Master írta:
Nálunk egyébként a fél csapat dohányzik, csak mi ifi másodosztály vagyunk...
balazsfoci:
Erre én nem lennék büszke és nem is mernék magyarázni ha ennyire "komolyan" veszem a focit. Ezért nem lesznek igazi játékosok a magyar kölkökből! És akkor még felvágnak h másodosztályban tolják. Elsüllyednék szégyenemben
Erre én nem lennék büszke és nem is mernék magyarázni ha ennyire "komolyan" veszem a focit. Ezért nem lesznek igazi játékosok a magyar kölkökből! És akkor még felvágnak h másodosztályban tolják. Elsüllyednék szégyenembenMr. Master írta: Nálunk egyébként a fél csapat dohányzik, csak mi ifi másodosztály vagyunk...
Szerinted a "helyzet javult"?Roniee21 írta:Ez a kép kb. 1,5 éve készült.![]()
Tavaly a Liverpool elleni visszavágón.
Erről van szó, de Ronaldinhonak Bl győzelemre kéne ÍGY vezetni a Barcát.aronba írta:A magyar férfiak 80%-a örülne neki ha csak ekkora pocakja lenneValbali írta:
Ekkora pocakkal nem tudom, hogy Guardiola tudna-e vmit kezdeni...no de nekünk nem kell csúcsszinten kergetni a labdát
Mr. Master írta:Miguel a valencia portugál jobbhátvédje bevallottan elsziv napi két-három szál cigarettát és csak azért nem többet, mert vigyáznia kell a teljesitményére, amig aktiv focista. Nálunk egyébként a fél csapat dohányzik, csak mi ifi másodosztály vagyunk...Fernando írta:Hamár dohányzás. Régóta foglalkoztat, hogy van e olyan focista aki cigizikSzerintem tuti hogy van
A magyar férfiak 80%-a örülne neki ha csak ekkora pocakja lenneValbali írta:
Ekkora pocakkal nem tudom, hogy Guardiola tudna-e vmit kezdeni...
Miguel a valencia portugál jobbhátvédje bevallottan elsziv napi két-három szál cigarettát és csak azért nem többet, mert vigyáznia kell a teljesitményére, amig aktiv focista. Nálunk egyébként a fél csapat dohányzik, csak mi ifi másodosztály vagyunk...Fernando írta:Hamár dohányzás. Régóta foglalkoztat, hogy van e olyan focista aki cigizikSzerintem tuti hogy van
Nem azt mondtam hogy most mint azt te is láthatod hanem hogy fénykorában , és általában azt állítjátok hogyha levegőváltozás éri megint a régi lesz , na én erről beszéltem. Nem tudom miért kellett időgépeket meg a jelent belemagyarázni amikor én a múltról meg az esetleges jövőröl irtam...Mihu írta:Naiv. Én?vaLe5 írta:Naiv vagy Roniorol fénykorában ugy pattogta le az angol védők mint a legyek... és itt ugyebár azzal számoltok hogyha elmegy ujra a régi lesz.![]()
![]()
Barátom ez a legnagyobb vicc amit hallottam életemben
![]()
Ez a hsz-ed pont a naivitás legékesebb példája. Több ellentmondás is van benne. Ronnieról fénykorában úgy pattogtak le..... Na ebben ott van hogy fénykorában. 2 éve hol van Ő a fénykorához képest? Kb mintha egy másik embert látnék Ronaldinho jelmezben. Meg ugye az egész mondat múlt időben van. De most mi ha jól tudom akkor a jelenben élünk.
A másik meg hogy mániákusan reménykedsz benne hogy a régi lesz. Annyira biztosan állítod hogy a régi lesz, mintha lenne egy időgéped, amin már előrementél és láttad ahogy a City-t hozzásegíti a bajnoki címhez. Mi a garancia arra hogy a régi lesz mondd már meg nekem. A Citynél túl hímestojásként fogják kezelni, és ezért ugyan úgy megengedhet majd magának mindent, mint nálunk.
ZsírleszívásValbali írta:Ekkora pocakkal nem tudom, hogy Guardiola tudna-e vmit kezdeni...
ja de te innen ugyse látsz bele meg mi se...lehet h ők is altatnak..mint ahogy azt mondták h arshavin nem kell azt nezd meg már jön is...a milán ugy is azt mond amit akkar m1 nekik csak roluk irjon mindenki mert ha meg nezed csak a Barca igazolgat és lehet a milan meg irigy...Replay írta:Újabban megint a Milan-nal hozzák kapcsolatba.
Ilyen cimeket olvasni, hogy R10 yes, Adebayor no...Galliani.
Annyira, de annyira nevetséges és SZÁNALMAS, amit a Milan és Galliani müvel az átigazolási piacon, hogy nem igaz.
Összevissza, egyszer jobbra, egyszer balra.
Hol ez, hol az az elsőszámú célpont.
Követhetetlen az egész és SZÁNALMAS.