2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát ezmár pojénszámba megy,ennyire nemérteni semmihez,he te srác hunnan szabadúúúútál áruld már el???!!!Varatrix írta:Bocsi hogy meg kérdem, de most komolyan mond meg! Mennyi ideje ismered ezt a klubbot, ha régóta ismernéd nem írnál ieneket.Barcaman14 írta:sztem valdes akkor is gyenge kapus.Vannak bravúrjai de melyik kapusnak nincsenek??? Egyáltalán nem magabiztos éshatlmas bakik jellemzik.Egyedül vele nem vok megelégedve a keretben.Egyébként ha olyan jó kapus akkor miért nincs kint az eb-n???
Bocsi hogy meg kérdem, de most komolyan mond meg! Mennyi ideje ismered ezt a klubbot, ha régóta ismernéd nem írnál ieneket.Barcaman14 írta:sztem valdes akkor is gyenge kapus.Vannak bravúrjai de melyik kapusnak nincsenek??? Egyáltalán nem magabiztos éshatlmas bakik jellemzik.Egyedül vele nem vok megelégedve a keretben.Egyébként ha olyan jó kapus akkor miért nincs kint az eb-n???
Kell, ha Oleguer illetve Márquez távozik. Én örülnék a távozásuknak. Oleguert sose szerettem, Márquez meg hiába játszott jól, mindig is unszimpatikus volt a számomra. Mindig csak a hibáit vettem észreBestbarca írta: Arra, hogy a cikk szerint leigazoltuk Henriquet. Ehhez mit szóltok? Kell még ő is ide? Kell még1 védőre költeni?
nem is vicc és nem is kacsa. olvasod az eurobarca főoldalán lévő híreket, vagy a lapszemléket? ettől függetlenül az nso-s cikk egy rakás kaki! hosszabb a címe, mint a tartalma!haarkon írta:Ez kacsa vagy vicc, minek 6 belső védő?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=187119&
hát például mert Casillast elég nehéz kitúrni, de azt hiszem őt nem kell bemutatni! a világ legjobb kapusa.Barcaman14 írta:sztem valdes akkor is gyenge kapus.Vannak bravúrjai de melyik kapusnak nincsenek??? Egyáltalán nem magabiztos éshatlmas bakik jellemzik.Egyedül vele nem vok megelégedve a keretben.Egyébként ha olyan jó kapus akkor miért nincs kint az eb-n???
És ez a Buruc mivel jobb nála?Barcaman14 írta:sztem valdes akkor is gyenge kapus.Vannak bravúrjai de melyik kapusnak nincsenek??? Egyáltalán nem magabiztos éshatlmas bakik jellemzik.Egyedül vele nem vok megelégedve a keretben.Egyébként ha olyan jó kapus akkor miért nincs kint az eb-n???
Már kifejeztem egyszer az egyetértésemVaratrix írta:Ehez lehet egy nagyon nagy adag kritikát írni:!:Barcaman14 írta:
Boruc
d.alves puyol milito abidal
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
- Kezdjük azzal hogy fáj a hozzánemértésed. 2 napja vagy BArca szurkoló:?:
-Boruc-ról kifejtettem a véleményem. SZóval ez nagy baromság.
-A védelemmel eggyet értek, és így is lessz, miután Milito felépült.
-Xavi Iniesta eggyértelmű! Ahogyan Messi is.
-Deco, Ronaldinho te hibbant vagy felírod azokat akik távoznak, az ő idejük lejárt. Gondolkodj egy kicsit mielőtt ezt a 2 nevet a kezdőbe írod.
-Eto'o val semmi különös...
- De az elmélet ott bukott meg hogy a Barca 4-3-3 mat játszik. Szóval szerintem Henrynek is helye van a csapatban, Messi és Eto'o mellett.
Röviden:Baromságot írtál...
Már bocs 4-3-3-at játszott Pep azt mondta több felállást is ki fog próbál!!!Varatrix írta:Ehez lehet egy nagyon nagy adag kritikát írni:!:Barcaman14 írta:
Boruc
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
- Kezdjük azzal hogy fáj a hozzánemértésed. 2 napja vagy BArca szurkoló:?:
-Boruc-ról kifejtettem a véleményem. SZóval ez nagy baromság.
-A védelemmel eggyet értek, és így is lessz, miután Milito felépült.
-Xavi Iniesta eggyértelmű! Ahogyan Messi is.
-Deco, Ronaldinho te hibbant vagy felírod azokat akik távoznak, az ő idejük lejárt. Gondolkodj egy kicsit mielőtt ezt a 2 nevet a kezdőbe írod.
-Eto'o val semmi különös...
- De az elmélet ott bukott meg hogy a Barca 4-3-3 mat játszik. Szóval szerintem Henrynek is helye van a csapatban, Messi és Eto'o mellett.
Röviden:Baromságot írtál...
Ehez lehet egy nagyon nagy adag kritikát írniBarcaman14 írta:
Boruc
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
Jah és Deco én úgy hallottam aláírt a Chelsea-hez!!Barcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:
Boruc
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
Én így álnék fel.A védelmünk jó lenne,támadó felfogású szélső védőkkel.Xavi és Iniesta remekül megértik egymást és kitűnő labdákat adnak.Ez egy összeszokott középpálya.Messi zsenialitásáról nem kell beszélni,úgy ahogy roni-éról sem.Hiszem hogy összetudja kapni magát.Deco-nak az eb-n mutatott játék alapján itt a helye.Eto'o ,ő pedig ha rosszformában van akkor is rugdossa a gólokat.mit gondoltok?
Arra, hogy a cikk szerint leigazoltuk Henriquet. Ehhez mit szóltok? Kell még ő is ide? Kell még1 védőre költeni?lionelmessi19 írta:Remek kis katalán sportlap!
(melyikre gondoltál a sok cikkből?)