d.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!
hat a szivembol szoltal,addig amedig nem montad hogy a nemetek nyerik a dontot
miota eszemet tudom Barca druker vagyok es a spanyol valogatotnak szurkolok mindig
mar 9 eve Munchenben elek de evrol evre jobban utalom a nemet focit es a bajnoksagot de azert sokk mecsre kijarok de ezek itt meg se kozelitik azokat a mecseket amiken neha a szabadsagom idejen spanyolba kimegyek
egyszoval jobb foci jobb szorakozas es holnap mi fogunk urulni mert ha nem eleg sokat bukok mert mindenkivel fogadtam itt abba,hogy a spanyolok nyernek