2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
részben igazad van...de innen ugysem tudodmeg magyarázni,lehet h Marquez thuram oleguer elmegy...ráadásul Milito sem lesz 1 darabig,meg ha jol olvastam akkor lehet majd jövöre lesz itt véglegesen,mert kitudja h lehet csak akkor tudjuk marquezt eladni...(ha elakarjuk)a másik h nem fognak egyszerre játszani nyugodj meg...ugyan ugy 4-3-3 mas körüli taktikát várhatunk...és en még most is azt mondom h inkább a tmado sorrbol legyenek hiányoságaink(erre arra utalok h piros lap,serules)mint védőknél nem?attól függetlenül en is feleslegesnek tartom...de még nincs vée az átigazolásnak nem mondok seemit kritikát...Varga Tamás írta:Szerintem, igazoljuk még le Nestát, Cannavarót, Rio Ferdinandot, Evrát, Materazzit, Terryt, Makalelét és még 10 védőt/középpályást. Csatár nem kell, mostantól a célunk: gólt ne kapjunk!
Röhejes! És mindez a legszeretettebb klubomnál, ahol eddig a szép játékra és a góllövésre helyezték a hangsúlyt. Éljen a totálisan védekező futball!
Én sem értem minek kellett egy 6. középső védő, ez teljesen nem normális igazolási politika, ez kidobott pénz, és mintha azt nyilatkozták volna, hogy Marquezre számítanak, akkor kitől szabadulnak meg, Puyoltól?Marci írta:Nem értem hogy minek kellett egy újabb védő. Talán elmegy valaki? Egyetlen pletykát hallottam csak a Lyon érdeklődéséről Abidal iránt, de az se tűnt komolynak.
Meg kéne különböztetni az igazolások topikot a Laporta topiktól.
és egy van der vaartal v diegoval pl?LG írta:Nemtudom, én a 3 játékosból legalább 2 maradásának nagyon örülnék. Deco és Etoo. Utóbbi pótolhatatlan. Én max Drogbát tudnám elképzelni helyette, de ő sem olyan jó mint Samu. A többi felmerült név nem tudná sztem pótolni. Na jó, max még Benzema v. Villa, akik elfogadhatók lennének. De ilyen Adebayorok, meg Güiziák azért nem Etoo szintű playerok.
Deco meg EBn isteni volt. Ha formában van, még mindig a legjobb a posztján. Ilyen Mutinnyókkal meg Hlebekkel nem lehet pótolni.
én visszaengedném abidalt a lyonba persze drágábban mint amennyiért idejöttLaza írta:Clichy??az minek??Abidal 10xjobb ráadásul ha nem is ő akkor középen marquez és balszélen Cáceres(ha neked Abidal nem jó)isti010 írta:én így állnék fel:
-------------------------------------Valdes------------------------------------------
D.Alves-----------------Puyol--------------------Cáceres--------------Clichy----
--------------------------------Touré------------------Xavi------------------------
Messi---------------------------------Van Der Vaart--------------Arshavin/Silva
----------------------------------------Huntelaar/Agüero------------------------
Vélemények jöhetnek:D
Clichy??az minek??Abidal 10xjobb ráadásul ha nem is ő akkor középen marquez és balszélen Cáceres(ha neked Abidal nem jó)isti010 írta:én így állnék fel:
-------------------------------------Valdes------------------------------------------
D.Alves-----------------Puyol--------------------Cáceres--------------Clichy----
--------------------------------Touré------------------Xavi------------------------
----------------------------------------Huntelaar/Agüero------------------------
clichy kifejezetten teccik ebben a csapatban,csakhát arsenal....sokba lenneisti010 írta:én így állnék fel: