grat neked isbatinho írta:Engem felvettek SZTE Általános orvostudományi karára. 454 pontom lett a határ pedig 417

grat neked isbatinho írta:Engem felvettek SZTE Általános orvostudományi karára. 454 pontom lett a határ pedig 417
gratulálokSaviola írta:Igen,felvettek b99.![]()
Engem is felvettek a Corvinus - Nemzetközi tanulmányok szakára.469 pontom volt és 453 volt a határ.
Köszönöm szépen! Bár ezt én is megkereshettem volna, csak kicsit felqrta az agyam a dolog és kiléptem a felviről.Harusz írta:Ennyit tudtam segíteni.
Köszi neked is meg Bodi-nak is, nem hiszem hogy ezt választom mert a villamos meg az infós cucc nem vonz sztem maradok a gépészmérnökinél a győrinél de ez még elválik jövöre.balboa7 írta:hm...![]()
most végeztem az első évvel ezen a szakon az egyetemen...
gépész,villamos,mérnökinfos cuccokat tanulunk...ennek a 3 szaknak a keveréke, mindenből van benne egy kicsi...
jah, azt mondják, a villamosmérnöki mellett ez a legnehezebb
http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=1&hir_id=9488G-Jay írta:Srácok! Valaki csinálta e-felvételivel a dokumentumok pótlását? Mert nekem pl az érettségi bizit ujra fel kell tölteni, de nemtom mi volt a hiba, ráadásul az évvégi bizi még csak küldés alatt áll, szal ha az is rossz, akkor nemtom mit csináljak majd, kifutok még az időből a végén, ha ennyit sz.arakodnak. Az lenne a kérdésem, hogy aki így adta be, az csinált e vmit a dokokkal, vagy csak simán beszkennelte? szal rá kellett e írni vmit?
Azon gondolkodom, hogy postán is feladom őket a biztonság kedvéért, ahhoz kell valamit ráírni a lapokra meg hogyan címezzem meg ilyenek? (ofőnk sajnos erről nem nagyon mondott semmit...)
G.
hm...Chris0527 írta:Mesélnél nekem erről a mechatronikáról...
KösziOrdog írta: Ez kőkemény apám... Nem is gondoltam volna, hogy ekkora agytröszt vagy:) vagy csak a tanárokkal vagy jóban?:D mondjuk nemtom hogy jön ki nálad a 469, de ha télleg annyi, akkor az nem kicsit gyurma...
Meglesz az a Corvinus... aztán csak győzzed a csajoknak meg a poharaknak a fenekét bámulni fősulis éveid alatt
Grat!
Na, mit mondtam!Slither írta:Höhöhö...Megtörtént a csoda, és átmentem.![]()
Vmelyik javító adott egy kamu pontot és azzal pont meglett.
Mesélnél nekem erről a mechatronikáról egy keveset mert nálunk jövőre indítanak a suliban(középsuli) plus két éves technikumot ebből a tárgyből és érdekelne pontosan mi ez hogy két év múlva érdemes e erre jelentkezni vagy menjek Jedlik-be Győrbe gépészmérnök asszisztensnek ugyan annyi időre(ugye 2 év), de állítólag itt OKJ-s képzést adnak el tudnék végezni pár programkezelői tanfolyamot(autoCAD, proengineer) úgy hogy csak a vizsgadíjat kell fizetni meg ha jól tudom innen a Jedlikből a felvételihez plus pontok vannak és még krediteket is adnak. Mit gondolsz? Érdekelne egy olyan ember véleménye aki benne van a dologban.Bodi írta: Köszi!
Én BME-GÉK-mechatronikára jelentkeztem.
Tavaly 135 pont volt a határ,most nekem van 450,nagyon remélem,hogy elég lesz.
olyan tételt ami nem volt megvan Bommel írta:Mit húztál?
Mennyibe került?van Bommel írta:[quote="Csiszi"6""]sikerült tegnap az érettségiiiiiiiiimmmyyyyeeeeee
nagyon jó érzés