2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van: védekező középpályás. Ha ő irányít jövőre, akkor a 12-13. helyért leszünk versenyben (kis túlzással).Dönci írta:Varga Tamás írta:Íme egy középpályás igazolás: Seydou Keita (ő bizony támadó szellemű játékos)!!!Kipihentem magam, feltöltődtem, de rá kell jönnöm: messze vagyunk mi mindentől, ami európai.
Vagy te talán tudsz csatár- és középpályás-igazolásokról? Ha igen, oszd meg velünk, sokan örülnénk neki. A személyeskedést pedig tartogasd meg magadnak.
Eddig van kb. 10 védő ill. védekező felállású játékosunk, se Samut, Decót, Ronaldinhót még nemhogy nem pótoltuk, de elképzelésünk sincs róla. De ez nem gond. Az a félelmem, hogy ott Barcelonában, a vezetők körében is ez a helyzet.
Messi - R10? Jézusom, te láttál már Barca-meccset, ill. bármilyen focimeccset? A két játékos teljesen más poszt, teljesen más szerepkör. Messi mióta képes irányítani, mióta játszik irányítót?Asys írta:"Hülyeség fájna..." általában írtam egy szó sem volt rólad, de mind1!
Arshavin-t én Giuly-nél akit nagyon kedvelek jobbnak tartom!
Henry lenne nálam Larsson!
Messi - Ronaldinho
Eto'o - ez kérdőjel még
M. lópez - Bojan
Szóval szerintem nem rosszabb, persze ez magán vélemény, de azért nem kellen leírni előre a csapatot és mindenben a negatívumot látni és keresni!
Íme egy középpályás igazolás: Seydou Keita (ő bizony támadó szellemű játékos)!!!Kipihentem magam, feltöltődtem, de rá kell jönnöm: messze vagyunk mi mindentől, ami európai.
Vagy te talán tudsz csatár- és középpályás-igazolásokról? Ha igen, oszd meg velünk, sokan örülnénk neki. A személyeskedést pedig tartogasd meg magadnak.
Eddig van kb. 10 védő ill. védekező felállású játékosunk, se Samut, Decót, Ronaldinhót még nemhogy nem pótoltuk, de elképzelésünk sincs róla. De ez nem gond. Az a félelmem, hogy ott Barcelonában, a vezetők körében is ez a helyzet.
Varga Tamás írta:Kipihentem magam, feltöltődtem, de rá kell jönnöm: messze vagyunk mi mindentől, ami európai.
OFF: te személyeskedtél (ha a hülyeség fájna...). Vége.Asys írta:Már elnézést de hol személyeskedtem?
Csak megjegyezném:
Valaki felvetette, hogy miért nem igazolunk világ klasszisokat a távozó klasszis hármas helyett, talán mert nincs szükségünk világ klasszisokra, mert van elég!
Végezzünk egy összehasonlítást:
2004-2005 bajnoki cím világklasszis támadói:
Eto'o, Ronaldinho és kik is voltak mellettük? Larsson, Giuly, Maxi Lopez (januártól)
Idén:
Henry, Messi idén kik is lesznek? Bojan, egy klasszis csatár egy jó szélső pl Arshavin
Semmivel se gyengébb, ugyanis Messit ha elkerülik a sérülések a legjobb a világon!
Én amondó vok inkább legyen a kispadon mint a Mu-ba vagy mégrosszabb a Realba!!!Lionel85 írta:Azzal nem vitatkozom, hogy jól döntöttek-e, de túl nagy a létszám a poszton, ráadásul 2-3 év Puyolnak és Militónak is van még, ha nem több, addig mit csinál a többi bekk?Leo19 írta:Figyelj 21 éves már bemutatkozott a Brazil nagyválogatottban és első évében valószínűleg kölcsön adják!!!!Milito és Puyol is kiöregedik egyszer nem jobb ha akkor már meglesznek az utódok (Henrique,Piqué,Cácáres)
Sztem jól döntöttek!!!
meg MarqueztXavinho írta:Végre van elég védőnk,h elküldjük Oleguert a francba![]()
![]()
Azzal nem vitatkozom, hogy jól döntöttek-e, de túl nagy a létszám a poszton, ráadásul 2-3 év Puyolnak és Militónak is van még, ha nem több, addig mit csinál a többi bekk?Leo19 írta:Figyelj 21 éves már bemutatkozott a Brazil nagyválogatottban és első évében valószínűleg kölcsön adják!!!!Milito és Puyol is kiöregedik egyszer nem jobb ha akkor már meglesznek az utódok (Henrique,Piqué,Cácáres)
Sztem jól döntöttek!!!
Figyelj 21 éves már bemutatkozott a Brazil nagyválogatottban és első évében valószínűleg kölcsön adják!!!!Milito és Puyol is kiöregedik egyszer nem jobb ha akkor már meglesznek az utódok (Henrique,Piqué,Cácáres)Lionel85 írta:Nagy kérdőjel ez az új igazolás, nem tudom minek pótolja majd három ember Militót, és ha felépül, akkor már 6 védő lesz, ami teljesen felesleges.
Akkor adnék igazat, ha már Eto'o-t, és Deco-t bemutatták volna a jövendőbeli csapatukban. Még mindig nálunk vannak. Biztos vagyok benne, hogy nem hülye emberek dolgoznak a vezetőségben, (még ha itt néhányan azt is mondják...) és tudják mit csinálnak.Varga Tamás írta:De Kris!
Te elküldesz úgy meghatározó játékosokat, hogy nem tudod, ki jön helyette?
Én nem. Ilyen a világon nincs, és nemcsak a futball területén. Az élet más terén is így működnek ezek a dolgok.
A felreppent csatárigazolások közül Arsavin tűnik a legközelebbinek, de őt azért nem nevezném Barca-szintű játékosnak (még akkor sem, ha orosz)
Neked biztos!Asys írta:Persze mert ha védőket igazolunk az azt jelenti, hogy Pep antifocit fog játszatni a csapattal...![]()
Ha a hülyeség fájna...
szoval szerinted bálunk 6 védovel 3 védekező középpályassal meg 1 csatárral??azt majd alves lesz a csatár?akkor fog azt játszani amikor igy álunk fel. de amig 4-3-3 ban addig nem mondhatnám antifocinak...Asys írta:Persze mert ha védőket igazolunk az azt jelenti, hogy Pep antifocit fog játszatni a csapattal...![]()
Ha a hülyeség fájna...
De Kris!kovinho írta:Hahó emberek, még csak június 28.-a van, még bőven van időnk igazolni a támadószekcióba is. Ez a gyerek pedig vagy Marquez kárán jöhet a csapatba, vagy pedig kölcsönbe, ami később azért megtérülhet. Viszont ha marad Rafa, akkor teljesen felesleges.
Támadókat pedig most már elkezdhetne nézegetni a stáb, mert aztán lemaradunk mindenkiről. Viszont még mindig június 28.-a van.![]()
Majd' ha egy hónap múlva is így állunk, akkor nyavalyoghattok.
Ez tényleg nevetséges. Attól függetlenül, hogy még nem igazoltunk támadókat, nem kell feltételezni, hogy 6 védő, 3 védekező középpályás és egy busz fogja alkotni a védelmet.Asys írta:Persze mert ha védőket igazolunk az azt jelenti, hogy Pep antifocit fog játszatni a csapattal...![]()
Ha a hülyeség fájna...