2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gondolom viccnek szánta kovinhoVarga Tamás írta:Biztos megint én vagyok a rosszul informált, és a földhöz ragadt, de Iván cikkében, és a többi guglis képeken a mi Henrique Adriano Buss nevű új focistánk fehér bőrű.kovinho írta:Kerestem képet Henriqueről.
Vagy lehet, csak viccnek szántad?
Bocsánat az okoskodásért és a véleményemért...
Biztos megint én vagyok a rosszul informált, és a földhöz ragadt, de Iván cikkében, és a többi guglis képeken a mi Henrique Adriano Buss nevű új focistánk fehér bőrű.kovinho írta:Kerestem képet Henriqueről.
rendben van a fogsora, belőle se lesz aranylabdáskovinho írta:Kerestem képet Henriqueről.
Meg. Bár sokan nem örülnek ennek a ténynek...gekkodan írta:OFF:Varga Tamás írta: Így van Dani!
Mintha magam írtam volna ezeket a sorokat.
Megjöttél főnököm?:) Üdv a klubban újra! Bár az olasz-tipped nem jött be mielőtt elmentél, akkor azért eszembe jutottál
ON
OFF:Varga Tamás írta: Így van Dani!
Mintha magam írtam volna ezeket a sorokat.
Így van Dani!gekkodan írta:Mi a jó büdös francért költünk ennyi milliót a védelemre? Alves volt 29-35, Cáceres 17 milla, Piqué 6 körül, most meg ez a nem tudom kicsoda 9 millióért????
Te jó ég... Igazából 1-2 belső védő meg egy szélső kellett volna Zambrotta helyére. Ehelyett vettünk egy komplett védelmet, sőt még cserét is hozzá, úgy, hogy Milito és Puyol, Marquez, Abidal még jelen van.
Hozzáteszem, hogy a Deco-R10-Eto'o tengely pótlására még egy igazolást sem ütöttünk nyélbe, Hlebért szaladgálunk, akit már rég el kellett volna felejteni, egy irányító kéne, de abból is maximum egy brazil zsákbamacska van terítéten, támadók közül pedig Adebayorral szelelgetünk, aki nem Eto'o szint és ráadásul egyik nap az Arsenalnak nyal, másik nap nekünk, harmadik nap a Milannak.
És most itt egy ékes példa, hogy miért lesz bizalmi szavazás az elnökség ellen és miért mondom azt, hogy baromira elég volt Laporta Úrból, a baromságaiból és a totál felelőtlen igazolási politikája sem ér semmit. Jó játékosokat vettünk nem vitatom, bár Henrique 9 milláért érdekes... De Alves, Keita, Cáceres jó vétel. Csak a gond az, hogy a támadószekcióra lenne szükség és oda inkább legyen több pénzünk, minőségi emberekre, minthogy fekete lovakra dobáljunk ki milliókat (ld. Henrique, Hernan).
Arshavin, David Silva és Villa kell ide, ha nem Villa, akkor Berbatov, vagy Güiza.
De Laportáék sötétek mint az éjszaka. Remélem buknak gyorsan és Rossell rendet csinál, mert vele már koncepciónk lenne, nem pedig kidobott millióink.
kösz az értelmes választzerom írta:nem henrique videorol beszelunk, hanem hernanes videorol
Nem kell hozzá 10 év sztem 1-2 év nagy játékos lesz belőle!!!matyi02 írta:kovinho írta:Kerestem képet Henriqueről.
Kömény....
Majd Puyolkezelésbe veszi 10évig tanítja és aztán lesz belöle Puyol2.
kovinho írta:Kerestem képet Henriqueről.