Martin Cáceres
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Olyan ne legyen, mint Materazzi. Az egy hóhér. Az oké, hogy védő, a rombolás a feladata, de azért ne legyen olyan favágó, mint a láb ( és karrier) törő angol védők, meg Materazzi, aki ha lábat lát, elönti a .... vér az agyát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2008.06.29. 13:18:58-kor.

Hát olyan ne legyen. Puyol mikor kezdte borzasztó voltCFirpo3 írta:Olyan, mint a fiatal Puyol.

-
- Llegenda del Barça
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8161bandi06 írta:Hello mit tudtok eről a Cáceres gyerekről?Jó játékos?Mert én még nem láttam játszani.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, igazán senki sem látta. Max- egy-egy meccsen, meg ilyen kompillátor videókon.bandi06 írta:Hello mit tudtok eről a Cáceres gyerekről?Jó játékos?Mert én még nem láttam játszani.

A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.
Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max. 

Reméljük megállja a helyét!!!
MOCSKOS REAL
Hello mit tudtok eről a Cáceres gyerekről?Jó játékos?Mert én még nem láttam játszani.
MOCSKOS REAL
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát nem is nyűgözött le a technikai tudásával, még egy dekázást sem láttam tőle, de persze nem is ezért igazoltuk.lowride írta:kicsit terminator a gyerek de szerintem nagyon jo lesz

- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem az "éles" mezén jól fog a neve szerepelni és lesz vessző az á-n...kilibarca írta:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
srácok ilyen játékos kell csak gondoljatok bele mi is volt eddig robinho meg snejder ott lebontott 1-2 játékost es ziccer valdes barátunk meg nem igazán volt toppon...senki nem mert oda lépni...nézzetek meg e mellett a játékos mellett 2x senki nem megy el...és ahogy láttam ugyahogy labdára ment nem ugy mint materazzi...szerintem ez a játékos van/lesz olyan mint alves...
ja es mellesleg aki nezi a belinkelt videot
az a legcsunyább h rácsuszik a kapus fejére és nem az h bocsi v h elnézést kér,hanem h szöglet,nem normális
imádom ezt a srácot... meghatározó lesz az biztos és millito meg ráér felépülni 
ja es mellesleg aki nezi a belinkelt videot

- Adam04
- Jugador del Barça
képes az ember változnimrmonster írta:Hát ezzel csakis kitörölhetjük, ugyanis egy hentes benyomását kelti. Nem hiszem, hogy ilyen embereket kéne igazolnunk. Mit akarunk?Scumy írta:Ha már valaki betette, akkor elnézést és az én *nem kellenek ilyen szövegek ide*![]()
http://www.youtube.com/watch?v=y-T4Qwfs ... re=related
Tudom jól hogy az ilyenekkel ki lehet törölni az ember hátsóját, de ami ebben van elég durva kezdetnek. Egy új Materazzi van fejlődésben...kis Messit is hogy elsodorja, de a legnagyobb az amit a kapussal csinál az elején!!
![]()
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hát ezzel csakis kitörölhetjük, ugyanis egy hentes benyomását kelti. Nem hiszem, hogy ilyen embereket kéne igazolnunk. Mit akarunk?Scumy írta:Ha már valaki betette, akkor elnézést és az én *nem kellenek ilyen szövegek ide*![]()
http://www.youtube.com/watch?v=y-T4Qwfs ... re=related
Tudom jól hogy az ilyenekkel ki lehet törölni az ember hátsóját, de ami ebben van elég durva kezdetnek. Egy új Materazzi van fejlődésben...kis Messit is hogy elsodorja, de a legnagyobb az amit a kapussal csinál az elején!!
![]()
Előre a TITOlusokért!
-
- Barça B
az igen, nem szívbajos, betonkemény játékos. alattomosnak hál'Isten nem tűnik, így Materazzihoz nem hasonlítanám, de nagyon odateszi magát. ebből legalábbis az jön le, hogy fizikailag egyáltalán nem áll rosszul a kölyök, határozott, és még csak 21 évesScumy írta:http://www.youtube.com/watch?v=y-T4Qwfs ... re=related
![]()

Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
nagyon kemyények ezek a kariktúrák nekem nagyon bejönnek
kéne minden játékosnak ilyet csinálni vagy van már esetleg csak nem tudok róla

kéne minden játékosnak ilyet csinálni vagy van már esetleg csak nem tudok róla

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Remélem nem kapunk róla sok 11-est.kleno04 írta:Jó lessz ide milito mögé bőven visszahozza majd az árát higyétek el nekem

Força Barça!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
vele egy nagyon kemény védőt igazoltunk. pep ugye gondolkozott materazzin, hát Cáceres lett belőle. örülök neki. de az első idökben tág pupillával fogjuk nézni milyen agressziv védönk van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- zolinho15
- Jugador del Barça
Barca toons, Martinnal:
http://youtube.com/watch?v=QgGvF0yBxn8
http://youtube.com/watch?v=QgGvF0yBxn8
Viva Barca and Viva Espana. Més que un club!
Lionel Messi is the best young player in the world!
Lionel Messi is the best young player in the world!
Egy dolgot tudunk róla: Szereti az ingeket. Rossz ember nem lehet 

- Titinho
- Director del Fútbol
Csak ismét szeretném megemlíteni, hogy napról-napra jobban tetszik ez a mez! Essszméletlen jóóó! 
Remélem idővel visszahozza az árát Cáceres! A mez már jól áll neki...

Remélem idővel visszahozza az árát Cáceres! A mez már jól áll neki...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Titinho
- Director del Fútbol
Jelenleg most zajlik Cáceres bemutatása. Később talán 1-2 óra között már lesznek biztos képek is. 
Valahogy még mindig nem tudtam vele megbarátkozni, de grecki múltkori cikke egy kicsit azért elgondolkodtatott, hogy talán mégis csak beválik. Meglátjuk...

Valahogy még mindig nem tudtam vele megbarátkozni, de grecki múltkori cikke egy kicsit azért elgondolkodtatott, hogy talán mégis csak beválik. Meglátjuk...
Més que un club