az oké, de a 16oson és az 5ön belül azért illene lőni egy Európa bajnoki döntőben!vaLe5 írta:Iniesta dolga az előkészítés és a társak kiszolgálása , erről ennyit.
Labdarúgó EB 2008
amugy eddig azért fölényben nyomják a spanyolok, de mindig félek a német rögzített helyzetektől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.06.29. 21:46:45-kor.
Először is az a Silva - Iniesta tengely nem tetszik. Ini háromszor cselezett vissza a kapu torkától, mindig a visszacsel, és elveszti a labdát. Silva pedig nem bírja átvenni a labdát. Az a szerencse, hogy jól passzolnak, így nem lógnak ki a sorból.
A bíró is idegesít, az az alattomos fsz Ballack, akit most meg is utáltam rendesen, háromszor taposott meg utolós féreg módjára egy spanyolt. Casillas csk-ként odamegy, és lapot kap? Semmi olyat nem láttam, ami miatt lapot érdemelt volna. Az ezüstköcsögöt meg remélem kiszórják még a mai nap folyamán.
Innen remélem meg lesz a spanyoloknak, jó lenne még egy gól, mert ha van csapat, amelyik egy szr pontrúgásból gólt rúg a végén az a német lesz.
Egyébként tényleg egy rettentően szimpatikus, szerethető csapat ez a német.
A bíró is idegesít, az az alattomos fsz Ballack, akit most meg is utáltam rendesen, háromszor taposott meg utolós féreg módjára egy spanyolt. Casillas csk-ként odamegy, és lapot kap? Semmi olyat nem láttam, ami miatt lapot érdemelt volna. Az ezüstköcsögöt meg remélem kiszórják még a mai nap folyamán.
Innen remélem meg lesz a spanyoloknak, jó lenne még egy gól, mert ha van csapat, amelyik egy szr pontrúgásból gólt rúg a végén az a német lesz.

Egyébként tényleg egy rettentően szimpatikus, szerethető csapat ez a német.
-
- Director del Fútbol
Ballack kapja csak meg, amit annyira szeret: az ezüstös fémet. Annyira fel vagyok háborodva ezen az emberen, hogy nem találok szavakat. Gusztustalan fráter.
http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/mec ... kozvetites
"A német reményeket egy olyan ember testesíti meg, aki eddig minden nagyobb mérkőzését elveszítette. Ráadásul még volt úttörő is... "
http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/mec ... kozvetites
"A német reményeket egy olyan ember testesíti meg, aki eddig minden nagyobb mérkőzését elveszítette. Ráadásul még volt úttörő is... "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.06.29. 21:40:57-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
EB-döntőn ilyenért nem adnak büntetőt, sőt, Vépen a bírót futásra sarkallták volna a nézők...Drigo írta:Vezetnek a spanyolok Torres góljával, úgy, hogy a németeknek kellett volna tizit kapniuk...
Megérdemelt spanyol vezetés, Torres zseniális ott elöl. Ahogy sz.patja a "Fortyogót" és a társát, már nem emlékszem mit mondott Egri rá. A középpálya erős, de Iniesta egyszer végre megpróbálkozhatna a lövéssel is a 16-os környékéről. Igaz, Silvának hatalmas passzt adott, ő meg hova lőtte...
Ballack egy alattomos, szemét. Remélem, ezüstérem lesz a mai jutalma is. A bíró meg egy halom fos. Következetlen, hülyeségeket ítél, Casillas-nak gőzöm nincs miért adott sárgát. Még ha Puyolnak adja, megértem, ő legalább lökdösődött.
De, nehéz lesz még a 2. félidő.
VIVA ESPANA!
Hogy örült a király! Ez király.

-
- Capitá del Barça
Nagyon jó az öt középpályás.Nézem a lassításokat és észrevehető,hogy Xavi mindig ott ólálkodik valahogy a közvetlen gólhelyzet közelében.Torres kicsit vissza felé fejeli a kapufa előtt Xavinak öt méterről kellett volna begurítania az üres kapuba.Katalán fiaink közül lövik a következőt a spanyolok.Viva Espana!!!
-
- Director del Fútbol
Ismét támogatnék egy Güiza cserét, leginkább Silva helyére a magas németek közé. Silva amúgyis gyenge, most nem Iniestát hoznám le, kell a rutin egy ilyen döntőben.Rivaldo11 írta:Iniesta egy-két alkalommal tényleg lőhetett volna, de nem vállalta el. A Capdevila mozdulat tizi, ezen nincs vita, Torres viszont gyönyörűen használta ki Lehmann és Lahm bizonytalankodását. Xavi mesteri zsugákast oszt, mint mindig, Silva viszont eddig minden párharcot elbukik Lahmmal szemben.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jó kis meccs ez...Lehmann felesleges kijövetele megnehezítette a németek dolgát...ami nem baj
iniesta lehetne egy kicsit bátrabb
sokszor kap jó labdát,és nem meri elvállalni...
Nah de hajrá Spanyolország...

iniesta lehetne egy kicsit bátrabb

Nah de hajrá Spanyolország...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Iniesta egy-két alkalommal tényleg lőhetett volna, de nem vállalta el. A Capdevila mozdulat tizi, ezen nincs vita, Torres viszont gyönyörűen használta ki Lehmann és Lahm bizonytalankodását. Xavi mesteri zsugákast oszt, mint mindig, Silva viszont eddig minden párharcot elbukik Lahmmal szemben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Félidő/Half time
nemértem.iniesta kapott már egy pár jó labdát, de sose meri elvállalni
rákéne tüzelni néha a lasztit!

-
- Barça B
Ez hülye ez a Rozetti.Casillasnak mé adott sárgát?csak odament nyugtatni a kedélyeket mert ő a csk.A hülye
:,,Ne vitatkozz hülyékkel mert lesűjjedsz az ő szintjükre és ott legyőznek rutinból"
-
- Director del Fútbol
Ennél a Ballacknál sunyibb, alattomosabb játékos nem sok van. Pökhendi, alulról dolgozik és hihetetlen pofátlan. Remélem örök vesztes marad ma este is.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen megérdemelt vezetés! Egy ilyen véletlen kezezésért nem fog büntetőt adni Rosetti. Egyébként Ballack ismét hozza, amiért nem kedvelem, sőt utálom, rengeteg hátsó szándékból, illetve teljesen nyilvánvalóan elkövetett ocsmány szabálytalanság, hasonlóan, mint Totti, s Materazzi, ez undorító, de legalább Senna-ban emberére akadt, s az eddig rendkívül szabályosan futballozó Senna, most felette Ballack keménységet. Így tovább!!!!
Győnyörű Torres gól, meggyőző Iniesta-Xavi játék!
Győnyörű Torres gól, meggyőző Iniesta-Xavi játék!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Barça B
Casillas-nak nincs sok dolga.nem úgy mint lehman-nak.de nem bírja a nyomást.ezért is kapta a gólt.bár hogyha kicsit jobban megnézzük akkor lahm hibája is volt.[quote][/quote]
-
- Director del Fútbol
Iniesta elképesztő labdákat ad, remélem nem fog hozzányúlni a tengelyhez Aragonés.
Torres félelmetes, ahogy a védőket oktatja, nem adja fel, küzd és itt az eredménye. Klasszis.
Torres félelmetes, ahogy a védőket oktatja, nem adja fel, küzd és itt az eredménye. Klasszis.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Capitá del Barça
Azért nem lehet rossz ezeknek stewardoknak a pálya szélén?? Ott állnak a világ egyik legnagyobb sporteseménye mellett kb. 5 méterre és nem nézhetnek hátra! 

-
- Barça B
De am tiszta olyan hangja van mint Gundelnek.pedig én is láttam hogy ő a stúdióba van.És az elején láttam hogy az volt kiírva hogy : Egri Viktor.
Vezetnek a spanyolok.szép gól volt
Vezetnek a spanyolok.szép gól volt
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
GÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Torres. Lehmman sz*r. De akkor is vezet Spanyolország.
VIVA ESPANA!
Torres. Lehmman sz*r. De akkor is vezet Spanyolország.
VIVA ESPANA!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Torres,góóóóóóóóóóóóóóól,majd majdnem David Silva is...
Torres óriásit csatázik a védőkkel,megemelem a kalapom! Ez a hozzáállás nagyon jóóóóó!
Torres óriásit csatázik a védőkkel,megemelem a kalapom! Ez a hozzáállás nagyon jóóóóó!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Vezetnek a spanyolok Torres góljával, úgy, hogy a németeknek kellett volna tizit kapniuk...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
egri viktor a kommentátor. gundel "vendég" a stúdióban.Tomsa írta:Megmondanátok, hogy ki a kommentátor? Sehol sem találtam róla info-t és anyámmal fogadtam, hogy nem a Gundel. Mert ő azt mondja, hogy ő az.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Megmondanátok, hogy ki a kommentátor? Sehol sem találtam róla info-t és anyámmal fogadtam, hogy nem a Gundel. Mert ő azt mondja, hogy ő az.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos a mai mérkőzésen már csak a képernyő előtt tudok drukkolni Iniesta-éknak, de így is élvezni fogom, bár a hangulat közel sem lesz olyan! Jó mérkőzést kívánok mindenkinek, sok gólt, éghozzá szépeket, látványos játékos, s egyértelmű Spanyol győzelmet!!! Xavi-éknak is jót tenne a siker, bár az elmúlt idényt tekintve, ők meg is érdemlik!
A ráhangolódás részemről megtörtént, mostmár kizárom a külvilágot, s kezdődhet a: Viva Espana, Viva La Furia Roja, Olé, olé, olé!!!!
A ráhangolódás részemről megtörtént, mostmár kizárom a külvilágot, s kezdődhet a: Viva Espana, Viva La Furia Roja, Olé, olé, olé!!!!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton