Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
remélem mostmár jobban tetszikBoixos írta:azért ne kezdjenek már el a spanyolok cgánykodni az időhúzzással a 60. percben b+! az előbb torres halt meg a semmitől, most fabregas megy le cirka negyed óra alatt a pályáról... de utálom az ilyen szitukat!
remélem jó kis csere lesz.el tudtam volna képzelni Barca mezben is:Pgekkodan írta:Az öreg cseréje most teljesen jogos. Nagyon régen benne van a levegőben, hogy Senna mellé kell valaki, ennél jobb embert nem is hozhatott volna be. Hajrá Xabi Alonso!!! Kis nyugalmat hozz a csapatra.
akkor ugyanígy a spanyoloknak is meg kellett volna adni a tizit,amikor Lahm 2 kézzel támaszkodott Ramoson...EB döntőn ez sem 11es...baromságDrigo írta:Elég szomorú, ha azért nem kaptak tizit, mert ez egy EB döntő, vagy Platini erre is kitalált valami szabályt? Szerintem a kéz az mindenhol kéz, nem csak a csoportmeccseken, ha nincs ott a keze, akkor bajban lett volna, így pont ideálisan meg tudta oldani a dolgot...Varga Tamás írta:EB-döntőn ilyenért nem adnak büntetőt, sőt, Vépen a bírót futásra sarkallták volna a nézők...
Elég szomorú, ha azért nem kaptak tizit, mert ez egy EB döntő, vagy Platini erre is kitalált valami szabályt? Szerintem a kéz az mindenhol kéz, nem csak a csoportmeccseken, ha nincs ott a keze, akkor bajban lett volna, így pont ideálisan meg tudta oldani a dolgot...Varga Tamás írta:EB-döntőn ilyenért nem adnak büntetőt, sőt, Vépen a bírót futásra sarkallták volna a nézők...Drigo írta:Vezetnek a spanyolok Torres góljával, úgy, hogy a németeknek kellett volna tizit kapniuk...
:Az adottság önmagában kevés, ez sok mindenkiben megvan... Csak akkor lehetsz igazán jó játékos, ha a tehetséged az akaraterőd négyzetgyöke lesz!
pontosan, itt a kulcsmondat! ez egy EB döntő, nem egy "friendly game".barca99 írta:Lehetsz akár védő is, ha ott vagy a kapu előtt, el kell vállalni. Főleg, ha háromszor húzod inkább vissza a labdát, és háromszor veszted el.vaLe5 írta:Iniesta dolga az előkészítés és a társak kiszolgálása , erről ennyit.
Nincs különbség EB döntő, illetve megyei első osztályú mérkőzés között. Mármint szabályok terén. A szabálykönyv mindegyikre ugyanazt mondja ki. Maximum a bírók félnek itt helyesen fújni.Varga Tamás írta:EB-döntőn ilyenért nem adnak büntetőt, sőt, Vépen a bírót futásra sarkallták volna a nézők...Drigo írta:Vezetnek a spanyolok Torres góljával, úgy, hogy a németeknek kellett volna tizit kapniuk...
Lehetsz akár védő is, ha ott vagy a kapu előtt, el kell vállalni. Főleg, ha háromszor húzod inkább vissza a labdát, és háromszor veszted el.vaLe5 írta:Iniesta dolga az előkészítés és a társak kiszolgálása , erről ennyit.
'ezüstköcsög'barca99 írta:
A bíró is idegesít, az az alattomos fsz Ballack, akit most meg is utáltam rendesen, háromszor taposott meg utolós féreg módjára egy spanyolt. Casillas csk-ként odamegy, és lapot kap? Semmi olyat nem láttam, ami miatt lapot érdemelt volna. Az ezüstköcsögöt meg remélem kiszórják még a mai nap folyamán.