És a legjobb hogy a 3 Barcás most végignyomhatta a meccset, és a két "törpe" volt csapatuk legjobbjai.

grecki írta:A legjobb és egyben a legszebb focit játszó csapat nyert teljesen megérdemelten! Hatalmas grat!![]()
Mikor hirdetik ki az MVP személyét?
Engem az egész eb hidegen hagyott, nem számított nekem ki nyer s ki nem. Így e meccs után sem törnek rám efféle érzések. Nem kell ilyenekkel jönni, tehát nem szólhatok arrol a problémáról ami megöli a focit?ozsimiki írta:Na...végülis teljesen ugyanaz a két szitu igazJohannes írta: Erdély is román terület, az erdélyi ember mégsem feltétlenül román.![]()
![]()
Nem kell ilyenekkel jönni,ha nem örülsz,akkor vezesd le máshogy. Vagy örülj együtt a katalánokkal akkor
Mivel ez egy BARCA fórum...
Na...végülis teljesen ugyanaz a két szitu igazJohannes írta: Erdély is román terület, az erdélyi ember mégsem feltétlenül román.
egyel feletted lévő hsz-t olvassd el.Johannes írta:Puyol, Xavi, Fabregas katalánok, amennyiben tudsz egyet s mást a barca történelméről, gondolom barca szurkolóként ez így van, akkor ezt tudnod kellene.
hát az a "relatíve", nagyon "relatíve".gekkodan írta:Mellesleg hozzáteszem, hogy indokolatlanul megnőtt a mellény ahhoz képest, hogy a relatíve könnyebb ágon jutottak a németek a döntőbe. Egy elöl-hátul lukas portugál csapatot és egy 13 fős kerettel rendelkező török csapatot nem ugyanaz elintézni, mint egy világbajnok olasz csapatot és Guus Hiddink együttesét.
ENNEK MA ÍGY KELLETT TÖRTÉNNI.
Erdély is román terület, az erdélyi ember mégsem feltétlenül román.ozsimiki írta:Én se örülök,de pont a spanyolok??? Senna,és ennyi. Katalónia tudjuk,h h s mint viszonyul spanyolokhoz,de úgymond hivatalosan egy ország részesei.Johannes írta: Egy szóval sem írtam, hogy a németeknél jobb lenne a helyzet, sőt. Nem ezt mondtam. Csupán annyi, hogy a honosítás és hasonló dolgok, szerintem elítélendők.
Nekem inkább az nem tetszett,h svájciaknál török támadó, meg fordítva,meg stb...Senna esete még érthető is.
Én se örülök,de pont a spanyolok??? Senna,és ennyi. Katalónia tudjuk,h h s mint viszonyul spanyolokhoz,de úgymond hivatalosan egy ország részesei.Johannes írta: Egy szóval sem írtam, hogy a németeknél jobb lenne a helyzet, sőt. Nem ezt mondtam. Csupán annyi, hogy a honosítás és hasonló dolgok, szerintem elítélendők.
Puyol, Xavi, Fabregas katalánok, amennyiben tudsz egyet s mást a barca történelméről, gondolom barca szurkolóként ez így van, akkor ezt tudnod kellene.DaNNy írta:casillas, puyol,capdevilla,ramos,xavi,iniesta,silva,torres,fabregasJohannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen
ők tuti spanyolok....
Te milyen meccset néztél? Te jóóó ég.... Ennyi erővel ne játsszon olyan játékos spanyol csapatban, akinek nincs spanyol állampolgársága.. ?! PFF Ozsimiki jól mondta, Gomez, Podolski, Klose meg a dísznémetséget gyarapítja igaz?Johannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen
casillas, puyol,capdevilla,ramos,xavi,iniesta,silva,torres,fabregasJohannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen
Te ki fia, klónja vagy?Johannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen
Egy szóval sem írtam, hogy a németeknél jobb lenne a helyzet, sőt. Nem ezt mondtam. Csupán annyi, hogy a honosítás és hasonló dolgok, szerintem elítélendők.ozsimiki írta:Johannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen![]()
![]()
Szégyen? Na jó,álmos lehetsz.
Németeknél Klose,meg PodolskiNa ebbe nem megyek bele, le lettek nullázva,ahogy illik.
Johannes írta:A tiszta, kúlturált labdarúgás totális szégyene ez a labdarúgás. 1 Kezemen megtudnám számolni, hogy hány spanyol volt a kezdőben. 5-re tippelek, emellett katalán és egy brazil. Totális szégyen