2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak Silva kéne,meg h Ronnie és Eto'o maradjon...nem lehetetlen, de am nekem teljesen m1 lenne csak bajnokok legyunk es BL győztesek...djtrack írta:
Barátom tényleg nem rossz elképzelés de nem fog megvalósulni sajnos:(
olyanokért veszekedtek aminek semmi valóság alapja nincs,kiterdekel de őszintén h az atma leigazolta e vagy nem,cserének jo lenne ide!de ennyi,szerintem örüljunk ha csatárt igazolunk(valami ertelmesre gondolok)nem hogy cserekapustfir3bird írta:már leigazolta az Atlético Madrid. (és nem ma, sem tegnap)djtrack írta:lehet h leszóltok érte de én ha kapust akarunk hozni én Coupet hoznám. jó versenyhelyzet alakulna ki a kapusok között,mellesleg 1 misi kb az ára és azt írta ma az NSo h még nem igazolták le:D
erre csak ezt tudom mondani:fir3bird írta:már leigazolta az Atlético Madrid. (és nem ma, sem tegnap)djtrack írta:lehet h leszóltok érte de én ha kapust akarunk hozni én Coupet hoznám. jó versenyhelyzet alakulna ki a kapusok között,mellesleg 1 misi kb az ára és azt írta ma az NSo h még nem igazolták le:D
Nem azért az egy húszért, de ez 11 fő...Danka00792 írta:A fociban egy csapatban maximum 11 ember léphet pályára.davebarca írta:------------Valdes------------
Alves-Puyol-Caceres-Abidal
--Xavi/iniesta-Touré/keita--
--Messi---Arshavin---Silva--
-------------Eto'o-------------
sztem ütős csapat lenne
u.i.: Nevetséges. Ebben a topicban nem törödik semmivel csak irogatja ezerszer a saját maga kis csapatját gondolkodás nélkül...
A fociban egy csapatban maximum 11 ember léphet pályára.davebarca írta:------------Valdes------------
Alves-Puyol-Caceres-Abidal
--Xavi/iniesta-Touré/keita--
--Messi---Arshavin---Silva--
-------------Eto'o-------------
sztem ütős csapat lenne
már leigazolta az Atlético Madrid. (és nem ma, sem tegnap)djtrack írta:lehet h leszóltok érte de én ha kapust akarunk hozni én Coupet hoznám. jó versenyhelyzet alakulna ki a kapusok között,mellesleg 1 misi kb az ára és azt írta ma az NSo h még nem igazolták le:D
ja!!azt kivánom h ez legyen a legnagyobb gondunk...djtrack írta:Coupet tökéletes lenne akkor is sokkal jobb mint Pinto!! amikor áll a kapuban nem szorulna össze a gyomron h megint hány gólt kapunk róla!
személy szerint en is leigazolnám...szinte ingyen lenne es pinto sem sokkal fiatalabb...cserekapusnak tökéletes lenne és bármikor nyugot szivvel belehet állitani,de am most nem kapusposzt a fő cél!!Silva____Arshavin____Gomis,Huntelaar,Babel,Villa,BentPerrero írta:minek vegyünk 40 éves kapustdjtrack írta:lehet h leszóltok érte de én ha kapust akarunk hozni én Coupet hoznám. jó versenyhelyzet alakulna ki a kapusok között,mellesleg 1 misi kb az ára és azt írta ma az NSo h még nem igazolták le:D
Főleg hogy az előző interjúban azt mondta hogy amikor dönt a jövőjéröl nem a pénz lesz a szempont.Boixos írta:azért nem mindegy, mert az már nagyon gáz, ha vki ilyen egyértelműen elmondja magáról, h egy pénzéhes, sz.r zsoldos. ennek a gyereknek ennyire fontos a pénz, akkor mi garantálja azt, h egy esetlegesen jól sikerült szezonja után nem megy el egy még több lóvét ígérő brigádhoz?Monti írta:Lehet rosszul látom ,de aki nem a Barcából jött/Puyol,Xavi,Messi,Iniesta,Krkics,Valdé stb.../az miért érkezne ide?
Szerintem minden focistába benne van a pénzéhesség,bár vannak fokozatai![]()
Lényeg a lényeg,szezon végén Adebayort nagyon kedveltem ,de már nem nagyon csípem a búráját,kicsit elásta magát nálam.
nemcsak h nem túl nagy durranás ez a gyerek ahhoz, h a samut pótolni tudja, de még gyík is, h itt harsogja magáról, h merre, hány méter.
az ilyen gyerekekért "kapkodni" szoktak a komoly klubok.
persze, ha nem csak kitalálta ezt az egész sztorit a - gondolom - abszolút megbízható brit bulvárlap.
Eddig is sok volt a pénzéhes állat, meg végülis a játékosok nagy része a pénzért csinálja (főleg), de ako ennyire nyiltan a (csak a) pénzért van oda, az nekem sem szimpatikus...akkor sokkal inkább Eto'o!!Rivaldo11 írta:Már akartam írni, de most jutott eszembe: Ekkora egy pénzéhes kancsó, mint Adebayor nem kell. Elképesztő mit képzel magáról. Remélem a vezetőség nem lesz annyira hülye, hogy megadja amit kér.
és mi a baj azzal hogy magabiztos??? legalább kicsit agresszívabban lép fel a védőkkel szembenBoixos írta:azért nem mindegy, mert az már nagyon gáz, ha vki ilyen egyértelműen elmondja magáról, h egy pénzéhes, sz.r zsoldos. ennek a gyereknek ennyire fontos a pénz, akkor mi garantálja azt, h egy esetlegesen jól sikerült szezonja után nem megy el egy még több lóvét ígérő brigádhoz?Monti írta:Lehet rosszul látom ,de aki nem a Barcából jött/Puyol,Xavi,Messi,Iniesta,Krkics,Valdé stb.../az miért érkezne ide?
Szerintem minden focistába benne van a pénzéhesség,bár vannak fokozatai![]()
Lényeg a lényeg,szezon végén Adebayort nagyon kedveltem ,de már nem nagyon csípem a búráját,kicsit elásta magát nálam.
nemcsak h nem túl nagy durranás ez a gyerek ahhoz, h a samut pótolni tudja, de még gyík is, h itt harsogja magáról, h merre, hány méter.
az ilyen gyerekekért "kapkodni" szoktak a komoly klubok.
persze, ha nem csak kitalálta ezt az egész sztorit a - gondolom - abszolút megbízható brit bulvárlap.