2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lehet, h elszívta már az agyát, és ez a két év kikerült belőle.Zsolti írta:mi az hogy madridba megy,és barcelonát meg sem nézi????végülis a Barcában játszott két évet,vagy ennyire nem szeretett itt lenni?
És még minket segítenek a bírók!Charlie írta:Mádsik oldalon találtam:
"Az AS készített egy táblázatot, hogy hogyan állna a bajnokság bírói hibák nélkül."
1 Barcelona 70
2 Valencia 63
3 Real Madrid 62
C.
Istenem,azért csinált baromságot is ez a Barca...A hétvége felfedezettje
FRANCESC FABREGAS (SPANYOL, ARSENAL)
Az "ágyúsok" szurkolói először 2003 októberében fedezték fel a Barcelonától 16 évesen elcsábított katalán tehetséget, amikor a Rotherham United elleni Ligakupa-meccsen minden idők legfiatalabb Arsenal-játékosaként lépett pályára (később a "gólszerző" kategóriában is kivívta magának ezt a titulust). Azóta persze az európai futballközvélemény is megismerkedett a nevével, de - annak ellenére, hogy Wenger mester sok lehetőséget adott neki - igazán nem tudott befutni. Egészen mostanáig: a BBC tudósítása szerint a friss BL-döntős Liverpool legyőzése alkalmával emberünk "roppant érett játékot" nyújtott, és ezen nem csak a remekbe szabott gólját kell érteni.
Sztem már megegyeztek!Csak megint alkotott az Nso!Rapika írta:Mégsem Kína lesz a Barcelona mezszponzora
NSO, 2005-05-10 11:21
A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem a kínai kormány lesz a spanyol labdarúgóbajnoki cím várományosának, az FC Barcelonának a mezszponozra.
Bár két hete a katalán klub elnöke, Joan Laporta még azt nyilatkozta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a A 2008-as pekingi olimpia szervezőbizottságával, a BOCOG-gal a szponzorációról, és akár a bajnokság megnyerésével egyidőben be is jelenthetik a megállapodást, a BOCOG részéről most cáfolták, hogy egyáltalán tárgyaltak volna az egyesülettel valaha is.
A Barcelona 105 éves történetében még soha nem díszítette hirdetés a csapat labdarúgóinak mezét, amit egyetlen más európai futballklub sem mondhat el magáról.
Na most akkormi van?!
Mégsem Kína lesz a Barcelona mezszponzora
NSO, 2005-05-10 11:21
A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem a kínai kormány lesz a spanyol labdarúgóbajnoki cím várományosának, az FC Barcelonának a mezszponozra.
Bár két hete a katalán klub elnöke, Joan Laporta még azt nyilatkozta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a A 2008-as pekingi olimpia szervezőbizottságával, a BOCOG-gal a szponzorációról, és akár a bajnokság megnyerésével egyidőben be is jelenthetik a megállapodást, a BOCOG részéről most cáfolták, hogy egyáltalán tárgyaltak volna az egyesülettel valaha is.
A Barcelona 105 éves történetében még soha nem díszítette hirdetés a csapat labdarúgóinak mezét, amit egyetlen más európai futballklub sem mondhat el magáról.
A videos topicban biztos megtalálod majd!mikipapa írta:Hol lehet letölteni ronaldinho tegnapi golját?
De, az tutter. Legalábbis szerintem, mert akkor nem hangoztatnák úton-útfélen, hogy csak baszkok voltak/vannak/lesznek náluk.Rapika írta:Egyébként meg az sem biztos,hogy mikor olyan sok címet nyert a bilbao,akkor is így állították össze a csapatot!
Ez abszolut így van.Szép dolog, h a bilbao is baszkokon kívűl nem alkalmaz senkit, csak soha nem fognak nyerni semmit attól függetlenül, h vannak jó játékosaik.Maxi írta:Ez így van de akkor is sajnálm a mezünket!Cooltiszo írta:NA!
Végre fogjátok már fel, hogy van a hagyomány ami szép meg jó dolog, de ti mit akartok?
1. Szép mezű , tiszta mezű csapat, akinek lehet hogy a nyáron el kell adnia egy meghatározó játékosát hogy versenyképes maradjan anyagilag is, aki lehet hogy pont így lesz 2.
2. Vagy egy reklámos mezű, hagyománymegtörő csapatot, aki megnyer indent mert van rá pénz hogy játékosokat vegyenek stb.
Term ezek szélsőségek, de remélem értitek mit akartam modnani.
Ha meg már elqrvulunk, akkor nekem mindegy hogy mi lesz a mezen.