2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Inkább igazoljuk le mi Santa Cruzt. Jobb, mint Adebayor.norbert55 írta:http://go-gunners.gportal.hu/gindex.php ... id=4483248
Ha ez létrejön akk hivatalosan is a miénkj lehet Adebayor.
Szerintem meg pont az lenne jobb ha Messi szélről indulna befelé és nem bentről kifeénorbert55 írta:Bay_R93 írta:Messit nem nagyon tudnám ott elképzelni azon a pozston a két csatár mögött
--------Messi-----------
----Adebayor----Henry
Ebben az a jó h pillanatokra átmehet 4-3-3-ra ez az alakzat.
pl:
Messi---Ade-----Henry.
Am meg Messi középen is jól adogatna.De hangsúlyozom sokx kimehetne szélre is.
Bay_R93 írta:Messit nem nagyon tudnám ott elképzelni azon a pozston a két csatár mögött
norbert55 írta:Ebben csak az a gond h PepBay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
-------------Puyol---------Casares----------
D.Alves--------------------------------Abidal
------------------Keita/Toure----------------
----------Xavi-----------------Iniesta--------
Messi---------------------------Arsevin/Silva
-----------------Henry/Adebayor------------
Szerintem így nem lenne rossz![]()
![]()
minden bizonnyal 4-3-1-2-őt játszat+ő mindenféleképpen 2 csatárt akar a kezdőben.Vhogy így:
------------------------------------V.V.--------------------------------------------
Alves-------------------Puyol----------------Caceres-------------------Abidal
------------------------------------Touré-------------------------------------------
------------------------Iniesta/Xavi-------------Arshavin------------------------
---------------------------------------Messi----------------------------------------
-----------------------------Adebayor--------Henry----------------------------
Ebben csak az a gond h PepBay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
![]()
Abszolút jó, legalábbis szerintem. Végre egy ember aki úgy gondolkodik ahogy én, és nem hadja ki Iniestat sem...Bay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
![]()
Hosszú egy szezon kapna mindenki bőven játéklehetőséget, feltéve ha bizonyít is.Rio Buscape írta:Hát ha azt vesszük annyira nem más poszt mivel irányítónak szánják, ha meg a bomba formában lévő iniesta helyére hozzák, akkor meg gratulálok!!!!!!
Hát ha azt vesszük annyira nem más poszt mivel irányítónak szánják, ha meg a bomba formában lévő iniesta helyére hozzák, akkor meg gratulálok!!!!!!Bay_R93 írta:Hleb más pozst mint XaviRio Buscape írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35864
Erre azért büszkék lehetünk![]()
Nem kell nekünk Hleb igaz fiuk ?:D
Hleb más pozst mint XaviRio Buscape írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35864
Erre azért büszkék lehetünk![]()
Nem kell nekünk Hleb igaz fiuk ?:D
Eva nem fejel jól... valószinüleg ő a egjobban fejelő csatár. De itt már megint ilyen hüjeségrő megy a vita mint hogy Seva jön vagy nem jön... valaki egyszer beirta a fórumba és már azon vitatkoztok hogy beférne-e vagy nem.Alberto10 írta:ebből a Seva üzlrtből nem lesz semmi! nyilvánvaló hogy Guardiola erős felépítésű, magas jól fejelő csatárt keres és nem egy Seva féle sz*rjankót!!!!!! én személy szerint naon nem szeretem Sevát és ne is jöjjön ide!!!!! egyébként meg már tök öreg!!!
hű barátom, rólad csak úgy sugárzik az értelemAlberto10 írta:Seva féle sz*rjankót!!!!!!