2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ismerős ez a duma... véletlenül nem a margitistáról jöttél??Etooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
Nem akarom megbántani Arsavint,de talán a cipőjét viheti Messinek
Abszurd és szerintem kacsa!
Ui.:Ha meg igaz,akkor a Zenit vezetői nem tudják Messi értékét...
Ez tényleg egy jó vicc mit akarnak csőbe menni ha MESSI-t akarják Arsavin-ért cserébe meg kb a Fél Zenitet is oda kellen adnijuk ha meg akarják szerezniEtooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
ezzel azt akarták hangsúlyozni a Zenit-nél, hogy Arshavin-t nem fogják odaadni kis pénzért...Etooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
Fejezzük már be Laporta szidását. Szerintem semmi köze hozzá. És amugy hatalmas kacsa szaga van. Unom már, hogy mindenki az elnökünket szidja.Valbali írta:Ilyen zseniális ötlete csak Laportának lehet...Varga Tamás írta:Sevcsenko=rémálom a Camp Nou-ban!
Remélem, csak újságírói kitaláció az ukrán leigazolása. Brrrr.....
Ilyen zseniális ötlete csak Laportának lehet...Varga Tamás írta:Sevcsenko=rémálom a Camp Nou-ban!
Remélem, csak újságírói kitaláció az ukrán leigazolása. Brrrr.....
Mellékesen: Seva nem 2005-ben, hanem 2004-ben volt aranylabdás...2005-ben Ronaldinho voltxbalix írta:Nem olyan régen, 2005-ben, lehet még te is emléxel... 31 éves, sztem a padra simán jó lenne, és jobb lenne mint a Chelsea-ben. Ja és tuti többet is játszana. Amúgy meg nem hinném h nagyon marasztalnák, mivel nem játszik, a fizetése meg magas... szal 20 ért max elhozható lenne sztem.Fernando írta:Jah henke Larsson 25-30 millióért. 51-et fizetett érte a Chelsea 2 éve. Nemhiszem h aladnák 15 ért. Kicsit reálisabban gondolkozzunk már. 31 éves amugyis. Mikor volt már aranylabdás...
Szerintem nem kell ide menjen inkább vissza a Milan-hoznorbert55 írta:Sztem sokan férreértetek.Én Sevát nem Henry mellé aakrom kezdőben hanem cserének.És így is sokkal többet játszana mint a Chelsea-ben.Ade-Henry lehetne a kezdőben Bojan-Seva pedig lehetnének cserék.Azt azért ne mondjátok h Sevát nem fogadnátok kispadra hiába 31 éves.És egy nálunk nélkülözöztt Ronniet kéne adni érte.
Nem nem emlékszem. Tudod nem követem a focit. De ahogy látom te se nagyon. 2 év alatt játszott avgy 10 meccset. Igazad van csak mert a Milannál nyert egy aranylabdát már jöhet is. Biztos vagyok benne hogy 25 alatt nem lehetne elhozni. Sevcsenko.. atyaúristen. Akármikor femerül egy név, vki mindig vri a mellét, hogy hú de jo lenne, meg megérné.xbalix írta:Nem olyan régen, 2005-ben, lehet még te is emléxel... 31 éves, sztem a padra simán jó lenne, és jobb lenne mint a Chelsea-ben. Ja és tuti többet is játszana. Amúgy meg nem hinném h nagyon marasztalnák, mivel nem játszik, a fizetése meg magas... szal 20 ért max elhozható lenne sztem.Fernando írta:Jah henke Larsson 25-30 millióért. 51-et fizetett érte a Chelsea 2 éve. Nemhiszem h aladnák 15 ért. Kicsit reálisabban gondolkozzunk már. 31 éves amugyis. Mikor volt már aranylabdás...
Hát csak m1 Guddy, legalább is ha van esze m1. Itt nincs rá szükség, az biztos.kleno04 írta:hát már megbocsáss de ez nagy hülyeség amit írtál az igazolásokról Gudjohnsen nem megy sehova Adebayor is marad az arsenalban szóval ennyi a többi meg vagy-vagy
Ezeket honnan vetted?kleno04 írta:hát már megbocsáss de ez nagy hülyeség amit írtál az igazolásokról Gudjohnsen nem megy sehova Adebayor is marad az arsenalban szóval ennyi a többi meg vagy-vagy