2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem is gördítenek ha kifizetik érte a kért zs-t.Fernando írta:Itt valami sántít.
1 hete még a Zenit veztői és az edő is azt mondta, tisztában vannak azzal, hogy nem szabad akadályt gördíteni Arsavin elé, ha menni szeretne. Persze szeretnének pénzt érte, de nem akarnak akadályt gördíteni a távozása útjába.
Nem talált...Ordog írta:Ismerős ez a duma... véletlenül nem a margitistáról jöttél??Etooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
Nem akarom megbántani Arsavint,de talán a cipőjét viheti Messinek
Abszurd és szerintem kacsa!
Ui.:Ha meg igaz,akkor a Zenit vezetői nem tudják Messi értékét...
egyetértek veled,szerintem is ez lesz!norbert55 írta:Vagyis Arshavin sem jön ide.
2 ok:
-Inkább Hernanesért fizetünk 15-öt mert olcsóbb.
-+Alapból Hernanes kell mint Arshavin a Barca vezetőinek.
Hááát, sztem inkább Arshavin jöjjön. Hernandes még soha nem játszott Európában és idő míg megszokja. Arshavin meg csak letett már vmit.norbert55 írta:Vagyis Arshavin sem jön ide.
2 ok:
-Inkább Hernanesért fizetünk 15-öt mert olcsóbb.
-+Alapból Hernanes kell mint Arshavin a Barca vezetőinek.
Igen így van. Arshavint ha a Barca télleg figyelte, és meg is szeretnék venni, akkor az EB előtt kellett volna. 15 millió volt akkor a kivásárlási ára... Sajnos Laportáék elqúrták! Most lehet azt mondani h Pep még nem tudta h kire számít, kire nem, blabla... De Pep már sztem akkor is jól tudta h Roniékra nem fog számítani.CFirpo3 írta:Lehet, hogy igaz a hír. De sztem az utsó sort is el kéne olvasni!!! : "Ez a hír arra mindenképpen jó, hogy egyértelművé tegye: a Zenit nem fogja olcsón adni Arsavint." Ez olyan, mint Benzema füle. Arra utalnak, hogy nem adják olcsón a játékost. Nem kell komolyan venni!
MIért nem akkor simán vissza tudnánk hozni MESSI-tBay_R93 írta:Messit az egész Zenitre nem cserélném el![]()
![]()
![]()
Beckhamdjtrack írta:ényleg ha a LA GALAXY vinni akarja ROnit én adnám oda máris!! sőt még Beckhamra is elcserélném!! szerintem jó lenne vonalszélsőnek akkor meg Messi átjönne a másik oldalra!! na csak gondolatban játszottam el ezzel. de nem rossz ötlet azért,nekem tetszene:D jah meg hatalmas marketing fogás lenne:D
na szóljatok most le nyugodtan!! bilibe ér a kezem:D