2008.06.30. 18:54:01
Az igazolásokról pár mondat:
Röpködnek a nevek, jöjjön arsavin, adebayor, hernanes, henrique, meg megvettük idén keitát, tavaly tourét... MIÉRT??? évek óta mondom: spanyolországból kell játékost igazolni, mert rengeteg jó játékos van itt! itt játszák a focit, méghozzá nem is akárhogy!!! lássuk csak, jelenleg európa legjobb csapata a spanyol, a barca pedig ismét európa legjobbja akar lenni!!! akkor gondolkodjunk el egy kicsit:
Casillas - megszerezhetetlen, tehát marad VV
Ramos - posztja egyik legjobbja, nagyot játszott az EB-n. nekünk van egy dani alvesünk, aki remélem még ramostól is jobb lesz...
Puyol - posztja egyik legjobbja és a MIÉNK!
Marchena - remekül tolta az EB-n, de nekünk van egy Militonk, így nem aggódom emiatt...
Capdevilla - ő is kifogástalanul játszott. nekünk itt van Abidal, aki finoman szólva is gyenge mostanában. érdekes lesz, mi lesz vele és a bal széllel...
David Silva - remek játékos, az EB-n bizonyított, A BARCÁBAN A HELYE!!! meg kell venni!!!
Xavi - AZ EB LEGJOBBJA ÉS A MIÉNK!!! No comment!!!
Senna - az EB legjobb vkp-ja volt!!! nem touré vagy keita kell nekünk, hanem a régóta spanyolban játszó, az európa bajnok spanyol csapat vkp-ja!!!
Iniesta - az EB másik nagy hőse és ő is a MIÉNK!!!
Torres - nagyon nagy játékos! harcos, akar, igazi center!!! nem lett volna szabad, hogy a pool.ba menjen!!! meg kellett volna szerezni!!! de ha már lemaradtunk róla, akkor itt van
Villa - első osztályú csatár!!! nem adebayorok kellenek ide, hanem Villa!!! meg kell venni!!!
és az állandó cserék:
Fabregas - jól tolta, de Xavi és Iniesta mellett nem rúgna labdába a Barcában!!!
Cazorla - ezquero sorsra jutna egy nagy csapatban...
Güiza - bizonyított!!! bárhol megállná a helyét!!! szívesen látnám a csapatban!!!
csak annyit szerettem volna ezzel az elemzéssel, hogy remek spanyol játékosok vannak, európa legjobbjai, őket kell idehozni, nem pedig afrika válogatottat csinálni a Barcából!!! én személy szerint henry-t is feláldoznám pl. torresért, vagy villáért!!! remélem laporta és társasága nem költi el az összes pénzt hulébbnél hulébb igazolásokra, hanem gondolkodik kicsit!!!
bocs, hogy hosszú voltam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Subinho 2008.06.30. 18:57:14-kor.