Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Respect! Ennyi!Frank Rijkaard írta:Az egyik kedvenc játékosom távozott a KlubtólNagy sikereink egyik fő kovácsa, a híresen megpattanó lövései mindig emlékezetesek maradnak.
Nem tudom hogy lehet olyat írni egy volt Barca játékosról, hogy még sok sikert se kívánok neki... Nem hogy neki, de senkinek nem mondanék ilyet, aki a klubot szolgálta...
Kedvenc idézetemet pedig Luis Enrique fogalmazta meg róla:
"Deco a kapocs az "elitek" és a többiek között. És számomra ő is egy igazi világklasszis. Mert úgy dolgozik, mint egy munkás, és úgy játszik, mint egy sztár."
Sok sikert, hiányozni fogsz!
Hát Deco már 31 , nem volt Aranylabdás , nem volt Év játékosa így nehéz egy ennyi idős játékosér sok pénzt kérni.Fernando írta:Ég veled Deco. Játsz jol a Chelseaben. Valóban korszakos egyéniség távozott. Ennek ellenére örülök, hogy elment. 10 millió talán tényleg kevés egy kicsit, de 12-13-nál már nem nagyon adnak többet érte. Amugy én úgy hallottam, hogy az a 10 millió az font. De akkor rosszul informáltak.skadi írta:10 milla hihetetlenül kevés érte..
Ég veled Deco. Játsz jol a Chelseaben. Valóban korszakos egyéniség távozott. Ennek ellenére örülök, hogy elment. 10 millió talán tényleg kevés egy kicsit, de 12-13-nál már nem nagyon adnak többet érte. Amugy én úgy hallottam, hogy az a 10 millió az font. De akkor rosszul informáltak.skadi írta:10 milla hihetetlenül kevés érte..
Fél éven belül volt ám 1,5-1,5 hónap izomszakadás is kétszer, ugyebár. Arról nem is beszélve hogy mikor ősszel remekül játszott, akkoris akik nem kedvelték, ugyanúgy szapulták, nyilvánvalóan kint is, nem csak itt a fórumon.Varga Tamás írta:Nekem pedi az elmúlt két idényben bemutatott játékától fordult fel a gyomrom. X millióért csak a lábát lógatta, és a szájával futballozott. Ezek tények, vitatkozni nem lehet vele.
Igen, tudom: a gyermeke beteg volt. Ez lehet indok a tavaszi botladozására, a tavalyi semmittevésére nem.
Én így gondolom, és nem vagyok egyedül ezen véleményemmel.
Ez divat lett, hogy 30 környékén aprópénzért. Lampard is.grecki írta:A skysports 7,9 millió fontot ír... ami nagyjából tíz guriga. Hát, ennél talán többet is lehetett volna érte kapni.