Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
robben kovetkezo hozzaszolasa:Elküldve: 2008.06.06. 14:38:02
Valdes
D.Alves Puyol Cáceres Abidal
Touré Keita/xavi
Elküldve: 2008.06.06. 15:03:0032-35 milló Alvesért VICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála? )
16,5 millió Cáceresért: VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért: VICC
Elküldve: 2008.06.11. 01:19:09 MINEK SILVA???
VALAKI MÁS JOBB LÖNNE IDE !
hat oregem ... marhara hiteles vagy... 1 nappal kesobb mar tlejesen mast mondasz....Elküldve: 2008.06.12. 16:47:34 V.Valdés
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Henry-Silva
bogen írta:Deco menni akart...nálunk nem játszott sehogy; az EBn odatette megát...aljas szemét húzás volt ez. Én kifejezetten örülök, hogy elment! Nade 10 miska?????? Ezzel igazán várhattak volna még 2-3 napot még 2-3 miskát tuti rádobtak volna! Ráadásul a cselszkinél úgy is van zsé. Ez nekem is felelőtlenségnek tűnik
Ez már valóban nevetséges, teljesen kicsúszott az irányitás a kezükből...Alberto10 írta:röhejes hogy Decot 10 millioért adtuk el!!!!! minimum egy 13-14-15 millo euro lett volna az ára!!! Bravo Laporta!Bravo Soriano!!!![]()
![]()
Nem tartom kizártnak... Szavazás miatti pánikban csak pazaroljuk az értékeinket.... Ez minősíti a jelenlegi vezetést, és azokat is, akik nem tudták később csinálni a feszkót... Miért kellett a bajnokság végéig várni??? Előbb elúszott a bajnoki cím...régész írta:Decó eladása nekem ugy jött le, hogy a vezetőség kapkod. nem akarják, hogy a játékosok a nyakukon maradjanak. én nagyon keveslem a 10 millát érte. a következő napokban bejelentik, hogy roni elmegy 10 millárét, etó 15-ért, gudi 1-ért.
szerintem eddig mindenkit áron alul adtunk el.
Ha tavaly leköszönt volna Frank, eladták volna Ronnit és Decot jó pénzért, akkor most nem itt tartanánk és senki nem akarna választásokat!!!torrentkiller írta: Ha nem lenne szavazás, és nem kéne sietni akkor többet is kaphattunk volna érte. Gratula Rosell![]()
Ez szerintem nagyon is az ellenzék hibája. Ha nem lenne szavazás, és nem kéne sietni akkor többet is kaphattunk volna érte. Gratula RosellMessi-#19 írta:ezt nem hiszem el!!!!Deco-t piti 10m-ért eladjuk.... hurrá
Köszi, h egy fél cikket bemásoltál a fórumba. Egy link biztos nem lett volna elég? Kommentet meg nem is fűztél hozzá, h miért írtad be. Azért, mert ott van, h Barcelona? Meg amúgy is NemzetiSportos hír...Szabika69 írta:...