Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ini sajnos nem nyújtott olyan kiegyensúlyozott mint Xavi de az igaz hogy ő is jól játszott de Xavi jobb voltYpsilon írta:Lehet igazad van. M.Senna tényleg hatalmasat játszott mindegyik meccsén! Nekem nem tűnt eddig föl a bajnokikon, hogy ekkora játékos!És valóban elgondolkodtató, hogy nem ő érdemelte volna meg.
Igen, elfogult vagy.Ypsilon írta:Gratulálok a Spanyoloknak és gratutlálok a Barca-küldöttségnek az EB-hez! Mindhárom Barcás nagyot alakított, mint ahogy az egész csapat!Az EB legjobbja nálam nem Xavi volt. Szerintem Iniesta jobb volt nála, de azért ő sem a legjobb. Tudom elfogultnak fogtok egyből kikiáltani, de szerintem Casillas érdemelte volna ki ezt igazán.
Jó abban igazad van de akkor is Ini nem olyan nagyon vállakozó szellesmű játékos inkább osztogatja a labdákat csak ezt kéne fölfogi az embereknek nem egyből fikázni meg hogy nagyon szürke volt meg ilyenekhajimegaben írta:Sneijder is irányító de ő ellövi a helyzeteit. Iniesta meg még átteszi 3-szor a másáik lábára és amikor már nincs lövőhelyzet passzol .igen egyszer előtte majdnem jó is lett ezt kéne megcsinálni töbször hogy nem tököl hanem egyből lő
Ezt nem tudom miért nem fogják föl az emberek hogy Iniesta nem támadóhajimegaben írta:nem szidom Iniestat de télleg idegesítő volt hogy nem lőtt el semmit egyébként rendkívül jól játszott ennyi negatívum
Hát ha nem is a meccs embere volt a de akkor is mindenféleképp jól játszott mint mindenki a Spanyoloknál nem értem én sem miért kell keresni hibát állandón főleg azt nem értem hogy miért pont egy Barca-s embert kell kiszúrniKomiszka írta:Gratulálok olcsátok le a meccs egyik legjobbját. Hibát bárkiben lehet találni ha nagyon akartok. Sztem nagyon is jól jáccott és ő is kiosztott egy pár forintos labdát csak a társak nem éltek vele. Sztem a meccs embere volt!!
Mondjuk a többi középpályás sem volt életveszélyes kapuraLionel85 írta:Iniesta mentéségre szóljon, hogy nem csatár, neki nem a befejezés van a vérében és talán meg lehet bocsátani neki, hogy egyszer lőtt kapura, amikor lehetősége lett volna rá, hanem passzolni akart.
Így van. Ezt már nálunk is bizonyította. Helyes a bőgés, oroszlán.LG írta:Sztem zseniális volt a meccsen. Támadó középályásként nagyon jól nyomja, sztem még jobban mint amikor középső kp. Iszonyat jól cselez, és ezt a széleken jobban ki tudja használni. Azért mondom, h ha jönne egy irányitó, akkor Ini játszhatna Ronie helyén, és nem kéne oda senkit igazolni.
A kissrác nagyon jól tud cselezni, meg minden, de kapura lőni nem tud... A Barcában is baromi ritkán találja el a kapu, ezért nem csodálom, hogy nem próbál gólt lőni... Amúgy tetszett a játéka.AndrésIniesta24 írta:Szép volt INI!! Csak h róla se feledkezzünk meg! Azt figyelem nála, hogy ha a kapu közelébe kerül mintha kicsit megijedne. Nemis azt nézi, hogy hogy lőjjön kapura hanem h kinek passzoljon. Ebben azért van még hova fejlődnie, de a mai meccsen nagyon jól játszott és értékes játékosa volt a spanyoloknak!