Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ne haragudj de ki vagy te, manager, edző, vagy mi a fr.nc hogy te ezt így simán megmondod. Valdes jó kapus!ZS10 írta:Valdes nem Barca szintű kapus, ha tetszik, ha nem!
am Krikic (ahogy én hívom ifjú Raúl) kivitte volna Aragonés de a menedzsere és Krikic is inkább azt válaszolta hogy nem mert úl hosszú volt neki ez a szezno és mentálisan elfáradt ....
mondjuk azért mert ő lett a Premier League aranykesztyűse...Messa írta:Reina nem jobb nála. Szerintem kb. ugyanolyan képességűek, azt meg Aragonéstől kell emgkérdezni, hogy Reina helyett miért nem ő a csere, v tartalék.danko94 írta:Csak az a baj h a keretben sincs szal nem csak Casillas jobb nála hanem Reina is és Palop is...
Azért biztos nem bánta volna Valdes, ha egy aranyéremmel gazdagodik...Ugyanez vonatkozik sztem Krkicre is.kleno04 írta:Teljesen igazad van valjuk be sajnos Casillas mellett esély sincs a kezdőbe kerülni azért meg hogy koptassa a kispadot azért semmi értem pihenje jól ki magát a következő szezonra szükségünk lessz egy jól kipihent Valdes-reLos Banditos írta:És attól gazdagabbak leszünk, ha Aragones kiviszi és végig a padot koptatja, vagy még a meccsre sem nevezi be?
Inkább menjen el vakációzni, pihenje ki magát. Rá fér.
Teljesen igazad van valjuk be sajnos Casillas mellett esély sincs a kezdőbe kerülni azért meg hogy koptassa a kispadot azért semmi értem pihenje jól ki magát a következő szezonra szükségünk lessz egy jól kipihent Valdes-reLos Banditos írta:És attól gazdagabbak leszünk, ha Aragones kiviszi és végig a padot koptatja, vagy még a meccsre sem nevezi be?
Inkább menjen el vakációzni, pihenje ki magát. Rá fér.
Reina nem jobb nála. Szerintem kb. ugyanolyan képességűek, azt meg Aragonéstől kell emgkérdezni, hogy Reina helyett miért nem ő a csere, v tartalék.danko94 írta:Csak az a baj h a keretben sincs szal nem csak Casillas jobb nála hanem Reina is és Palop is...
Szerintem ez hülyeség egyálatalán nem volt még szó arról hogy VV nem lessz stabil kezdője a csapatnak kapusvásárlásról meg egy szó sem esett mert ahogy a mondás is tartja "vegyél egy jó kapust" és azon már szerintem rég túl vagyunk mert már a védelem letudva a ha ne soroljam és most jön a KP és a CS posztok erősítésegabimessi92 írta:Pep nem számít Valdés-re? az komoly lenne, nem is inkább komoly hanem hülyeség. Pinto nem hiszem hogy megállná a helyét. ÉS eddig kapusigazolásról nincs igazán szó.
Ez mekkora hülye ha ilyet modtott VV-ről akkor ki fog védeni PintoMR.Barca írta:Azt ugye tudtátok hogy Pep nen számít Valdesre a következő szezontól.Azt monta Pep hogy egy kis ajálatért mehet.
A kommentátor monta valamelyik meccsen (asziszem a Barca-Mallorca)lionelmessi19 írta:Azt ugye tudod hogy hülyeséget beszélsz?MR.Barca írta:Azt ugye tudtátok hogy Pep nen számít Valdesre a következő szezontól.Azt monta Pep hogy egy kis ajálatért mehet.
Mond el kérlek, hogy ennek mi a forrása!
Azt ugye tudod hogy hülyeséget beszélsz?MR.Barca írta:Azt ugye tudtátok hogy Pep nen számít Valdesre a következő szezontól.Azt monta Pep hogy egy kis ajálatért mehet.
Csak az a baj h a keretben sincs szal nem csak Casillas jobb nála hanem Reina is és Palop is...CFirpo3 írta:Azért mert casillas jobb nála..., de ez nem azt jelenti, hogy VV már nem is jólopakodo írta:ja és.......szerintetek mér nincs benn VV a válogatottban
Nyilván kiszorítaná pl az olasz kapuból Buffont...torrentkiller írta:Akármeik más válogatottban kezdő kapus lenne, de pechje van mert a spanyoloknál rengeteg a jó kapus.