Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
vagy a méretet keresi a kedves vásárló???Messa írta:Pont ezt kérdeztem volna én is, de megelőztélMessi-#19 írta:![]()
![]()
az alsó sor elejen az a láb mint keres ott??(Puyol és Bojan között):D de a hazai mezeknél is
![]()
Lehet, hogy éppen rakták be a mezeket az alsó sorba... De pont egyszerre?
Tourét is bemutatták tavaly, mint 17-es, aztán Giuly elment, felszabadult a 8-as, Iniesta lecsapott rá, Touré meg a 24-esre.miihii írta:Nézzétek meg a nap képét és máris kiderül,h Bojan 27esben nyomja majd
Pont ezt kérdeztem volna én is, de megelőztélMessi-#19 írta:![]()
![]()
az alsó sor elejen az a láb mint keres ott??(Puyol és Bojan között):D de a hazai mezeknél is
![]()
G-Jay írta:Szerintem ugyanúgy eufórikus állapotban van mint mindenki spanyolhonban. Majd nyomnak egy nagy bulit Xaviékkal Barcelonában biztos. Aztán neki is lesz még sok esély ilyet nyerni.Chris írta:a tegnapi győzelem után nekem Ő jutott eszembe elsőre. Milyen érzés lehetett, hogy lemondta az Eb-t. MOst Ő is győztes csapat tagja lehetne.
Szerk.: Szerintem meg Guddi 7-es mezét is megkaphatná simán.
G.
Szerintem ugyanúgy eufórikus állapotban van mint mindenki spanyolhonban. Majd nyomnak egy nagy bulit Xaviékkal Barcelonában biztos. Aztán neki is lesz még sok esély ilyet nyerni.Chris írta:a tegnapi győzelem után nekem Ő jutott eszembe elsőre. Milyen érzés lehetett, hogy lemondta az Eb-t. MOst Ő is győztes csapat tagja lehetne.
Most, hogy Zambrotta elment, a 11-es sztem nyugodtan lehetne az övé.Theo írta:Nem tudja valaki Bojan jövőre hányas mezben fog játszani? Mert szeretnék venni egy sárga hosszuujjú Bojan mezt
Mert szerintem kap már "rendes" számozást.
Nem nem volt ott.MQuC írta:OFF: TAmudo ottvolt az EB-n?![]()
Ciki, de nem figyeltem meg. Ezt most nem ugy követtem, mint az előző tornákat...
Én szeretem a játékát.
ON: Ha VB-re nem is, de 4 év múlva EB győzelemismétlésre vezeti a csapatot.
De azért valljuk be. Nem nagyon fért volna be. Ha nem viszi Sergio garcía-t akkor Raúlt vitte volna. Semmiképp sem Bojant. De ne izguljatok. 2 év múlva ott lesz a VB-n ebbe biztos vagyokMQuC írta:Lehet benne valamai. Meg nem valoszinű, hogy sok lehetőséget kapott volna, akáthogy is teljesített a szezonban.
Ez így van ahogy mondod ha jól tudom akkor ő mondta hogy nem akar menni mert nagyobb hasznára szeretne lenni a Barca-nak jövőre és inkább otthon marad erősítenilaxa1990 írta:Én úgy tudom, hogy azért nem ment mert erősítő edzéseket kap az eb alatt, azért h. akár stabil kezdő lehessen vagy vmi ilyesmi
Nem tudom, de azért remélem.lionelmessi19 írta: Egyikről se tudhatod, hogy lesz e ennyire ügyes az A csapat tétmeccsein, és fog-e ennyire harcolni a csapatért minden meccsen, ahogy a kis Bojan tette.