Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 4 játékos közül 2-3 már elmúlt 18, tehát profi szerződésük van. És nem tudom de szerintem nem mind támadó játékos. Szerintem jö 5let felhozni őket. Mert akármikor jöhetnek sérülések stb. és akkor jól jönnek. Pl: Bojan...csabimo írta:Csak egy gondolat azoknak akik annyira szeretnék, hogy a b-csapatbol feljöjjenek a fiatalok mint Pl: gai, thiago...
1:játéklehetöséget nem sokat kapnának, ha idén nincs etoo-messi sérülése+afrika kupa+ronaldinho ilyen gyenge szezonja, akkor a 4 nagy név mellett igen kevés szerephez jutottak volna Bojánék is...
2:azért felhozni öket hogy egész évben padozzanak, és pár meccsre beálljanak, ahol esetleg megmutatják, hogy mekkora tehetségek, ennek hatására pedig jöhet ismét egy tottenham vagy valaki aki lecsap rájuk(profi szerzödés-több játéklehetöség), nekünk meg marad ismét az apropénz...
Hogy ne lenne? Én így képzeltem:matador írta:xbalix,egyetértek veled, de szerintem nem lesz olyan, hogy Ade, Henry, Messi és Arshavin együtt játszik...legfeljebb, ha Ini vagy Xavi nincs a pályán, mert különben nincs védekező középpályás a csapatban...
sterintem meg nem igy van mert bojan mért nem vittékel akkor mit govanit?csabimo írta:Csak egy gondolat azoknak akik annyira szeretnék, hogy a b-csapatbol feljöjjenek a fiatalok mint Pl: gai, thiago...
1:játéklehetöséget nem sokat kapnának, ha idén nincs etoo-messi sérülése+afrika kupa+ronaldinho ilyen gyenge szezonja, akkor a 4 nagy név mellett igen kevés szerephez jutottak volna Bojánék is...
2:azért felhozni öket hogy egész évben padozzanak, és pár meccsre beálljanak, ahol esetleg megmutatják, hogy mekkora tehetségek, ennek hatására pedig jöhet ismét egy tottenham vagy valaki aki lecsap rájuk(profi szerzödés-több játéklehetöség), nekünk meg marad ismét az apropénz...
Kummára egyetértek! De meg kell érteni a vezetőket is, mert nincs garancia Samu maradására. Remélem marad, ha nem ak Adebayor jó lehet. Én birom a srácot, Henryval együtt félelmetes csatárkettős lehetne!matador írta:Azt én is nagyon szerttem volna, ha Lahm idejön, mert mindkét szélen bevethető, gyors, technikás játékos, aki jól is védekezik, ellentétben sok más szélsőhátvéddel. Treznek én se örülnék, habár szerintem itt is eredményes lenne nemegyszer, de nem vgyok benne biztos, hogy az egész csapat játékát gördülékenyebbé tenné. Mindazonáltal szerintem egy hasonló típusú csatár kell, de van valami, amit nem felejthetünk el: ha a képességeket vesszük, akkor Henry-nál jobb csatárt szerintem úgyse találunk, másrészt, szerintem ha senki nem akarja jópénzért megvenni Eto'ot, akkor maradni fog, és hát ő nem jelentette ki mint Deco, hogy már nem akar itt játszani...ha marad, szerintem 1-2 meccs alatt meg tudja győzni Pepet is arról, hogy lehet neki helyet találni ebben a csapatban, és akkor meg már nem is kell a csatárkérdésen gondolkozni...amire ki akarok lyukadni, hogy amíg nem adtuk el Eto'o-t addig nem igazán kéne a csatárkérdésre összpontosítani...
Danke sör!lionelmessi19 írta:
Norbert, már ne is haragudj, de mért kell ezt mindig beírni? nem elég hogy egyszer mindenki aki akarta elmondta a véleményét??
Minden nap beírod, néha többször is, mostmár legyen elég!
Én mindenben igazat adok nekedRio Buscape írta:Látom sok embert meghökkentett a hozzászólásom![]()
Ha ti ennyire akarjátok Etoo helyett Trezegeut akkor tessék sok sikert hozzá, remélem nem fogtok benne csalódni.
Biztos jobb lesz mint Etoo
Ezzel épp azt nem mondod hogy ez a játékos csere remek lehetne a jövő terveihez,Trezeguettel nem a jövőt tervezzük szerintem!!!Messa írta:Henryt nem tudom miért rühelled, de a Te dolgod, szerintem Te vagy olyan nagy focista, mint Trezeguet, meg a többiek, inkább Téged kéne leigazolni, nem?Rio Buscape írta:Ha Etoot elcserélik Trezegére akkor engem már nem láttok többet a fórumon.
Henry-t is rühellem, de Trezegét mégjobban![]()
Nem tuddom mire eröltetik ezt a Francia vonalat
Giuly-jo volt 1-2 évig, de nem az igazi
Abidal-tűrhető, de sztem nagyobb reményekkel jött ide mint amit eddig mutatott
Thuram-amire szerződtetük arra jó volt, semmi több
Henry-Kíváncsian várom ebben az évben mit fog produkálni miert eddig 0- avolt
Henryt nem tudom miért rühelled, de a Te dolgod, szerintem Te vagy olyan nagy focista, mint Trezeguet, meg a többiek, inkább Téged kéne leigazolni, nem?Rio Buscape írta:Ha Etoot elcserélik Trezegére akkor engem már nem láttok többet a fórumon.
Norbert, már ne is haragudj, de mért kell ezt mindig beírni? nem elég hogy egyszer mindenki aki akarta elmondta a véleményét??norbert55 írta:Mi a véleményetek erről a keretről?
-1-----13-------
V.V.,Pinto
--2------5-----3------22------15------19------16--------4-----------
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Cacéres,Piqué,Sylvinho,Márquez
--6-----8-------24-------20------21----23------
Xavi,Iniesta,Touré,Hernanes,Keita,Thiago
--10--------9-------14-----7-----17----18--------
Messi,Adebayor,Henry,Bojan,Gai,Pedrito
Írtátok többen h minek Gai+Thiago.Csak h Guardiola megmondta h ha ő lesz az edző(és ő lett) akk felhozza Gai-t+Thiago-t.
és még szimpatikus isbarcaloki írta:4-2-3-1 A jelenlegi keretből:
------------Valdes------------
-------------------------------
Alves-Puyol-Caceres-Abidal
-------Toure----Keita--------
Messi-------Xavi-----Iniesta
------------Henry------------
Nem fogsz hiányozni senkinek.Rio Buscape írta:Ha Etoot elcserélik Trezegére akkor engem már nem láttok többet a fórumon.
ha ezt így látod te nagyon ... vagy. részemről ennyiRio Buscape írta:Ha Etoot elcserélik Trezegére akkor engem már nem láttok többet a fórumon.