Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4eva R10 írta:Szerintem tök jól haladnak az igazolások!
Laportáék vasárnap ugyis elvesztik a szavazást, utána pedig ugy sem tudunk igazolni!
Így pedig megmarad Ronaldinho, és Eto'o is..csak az a csúnya hogy mi itt azaz a többség itt rikácsol hogy nem tudjuk őket eladni,más csapat szurkoloja meg ujjongna ha a fent emlitett playak náluk kergetnék a labdát...
Most nézzétek meg, jövőre akár ez is lehet
Victor Valdes-Daniel Alves-Martin Caceres-Carles Puyol-Eric Abidal-Yaya Toure-Xavi-Keita-Andres Iniesta-Samuel Eto'o-Messi
padon pedig: Valdes>Pinto
Alves>Oleguer(de no para alves nem sérülékeny)kipp-kopp
Caceres>Milito
Puyol>Pique
Abidal>Milito(bal lábas)
Toure>Marquez
Xavi>Pedrito, Gai
Iniesta>Ronaldinho
Etoo>Henry
Messi>Bojan
Most komolyan minek ehhez a kerethez arsavin akit 2 meccs alapjan istenítenek, vagy trezeguet, vagy adebayor..dehhh ettohoz hol vannak most komolyan?...és ez nem elfogultsag..vagy éppen Hleb aki lehet hogy ügyes de Iniesta sokkal jobb..és Hleb fizikálisan is iszonyat gyenge...
Ugyhogy ne sirjunk inkább reméykedjünk hogy maradnak, és hogy Laportáék buknak!:D:D:D:D
Még most is itt van Krkic, Henry, Messi, Iniesta és még Eto'o is.... ez utóbbi remélem marad....MichaaBee írta:Gomis... pff
cserének megtenné, 10-15 milláért! KÖNYÖRGÖM, OTT VOLT GIOVANI!!! cserének ő is megtette volna, és egy fityinget sem kellett volna fizetni!!!!!!!!!
nem lenne az gond hogy most még nem vetünk senkit aki a gókokér felelős mert van még csomó idő vagy is lenne ha laportáék maradnának de gy ténleg valamit lépni kéne nagyon gyorsan mert már mindenkiről volt szó hogy jöhet vagy estleg jön de senkit nem vettünk még meg...kapitány írta:jó lenne már támadó felfogású játékosokat is venni, vagy jövőre olasz focit fogunk játszani?!csak gólt ne kapjunk...
St-Étienne csapatában játszik.lionelmessi19 írta:Eb előtt én sem tudtam...cruyff írta:Bocsássatok meg a tájékozatlanságomért és a dilettantizmusomért, de ki a franc az a Gomis?![]()
![]()
3-4 hét és valószínűleg nem is fogom..
Francia válogatott csatár, fiatal fekete srác, valami ocsmány félhosszú haja volt asszem, és hatalmas főmesternek volt kikiáltva mert 1. válogatott meccsén duplázott anno asszem. Ellenben amennyit az EBn mutatott, megye kettőbe is kevés volna.
Asszem valami Francia kiscsapatnál tolja.
nem tizet lőtt okostojás, és sztem jó játékosdjtrack írta:egy francia fiatal gyerek,de én nem láttam benne semmit!!! egy szezonba most lőtt 10 gólt és seggre kell tőle ülni!!cruyff írta:Bocsássatok meg a tájékozatlanságomért és a dilettantizmusomért, de ki a franc az a Gomis?![]()
Eb előtt én sem tudtam...cruyff írta:Bocsássatok meg a tájékozatlanságomért és a dilettantizmusomért, de ki a franc az a Gomis?![]()
egy francia fiatal gyerek,de én nem láttam benne semmit!!! egy szezonba most lőtt 10 gólt és seggre kell tőle ülni!!cruyff írta:Bocsássatok meg a tájékozatlanságomért és a dilettantizmusomért, de ki a franc az a Gomis?![]()
St.Etienne csatára francia....cruyff írta:Bocsássatok meg a tájékozatlanságomért és a dilettantizmusomért, de ki a franc az a Gomis?![]()
eb előtti uccsó felkészülési meccsen rúgott 2 gólt.matador írta:Én soha nem értettem, hogy mit esztek Gomisban...Rio Buscape írta:Ha mégis Villa lenne a befutó és nem Adebayor, abban az esetben Gomis is elkellne a cserepadra.
Sztem vállalná a padozást, fiatal és erős játékos én ezt a forgatókönyvet sem bánnám annyira
Én soha nem értettem, hogy mit esztek Gomisban...Rio Buscape írta:Ha mégis Villa lenne a befutó és nem Adebayor, abban az esetben Gomis is elkellne a cserepadra.
Sztem vállalná a padozást, fiatal és erős játékos én ezt a forgatókönyvet sem bánnám annyira
Nálad Ini nem lenne kezdő?:( Mondjuk hosszú a szezon, ő is játszana eleget akkor is, ha eleinte a cserepadon kapna lehetőséget...ez egyébként tényleg elképzelhető és jó felállásxbalix írta:Hogy ne lenne? Én így képzeltem:matador írta:xbalix,egyetértek veled, de szerintem nem lesz olyan, hogy Ade, Henry, Messi és Arshavin együtt játszik...legfeljebb, ha Ini vagy Xavi nincs a pályán, mert különben nincs védekező középpályás a csapatban...
-----------------Touré------------------
Messi-----------Xavi----------Arshavin
-------Adebayor--------Henry---------
Thuram valószínűleg kénytelen lesz visszavonulni. A PSG-nél sajnos nem úgy sikerültek az orvosi vizsgálatok, ahogyan számították. Thuram szívével vannak gondok, ezért tanácsolják neki, hogy fejezze be pályafutását (ez a hírek szerint családi öröklődés).lopakodo írta:jól tudodFernando írta:Jol tudom, hogy Ezquerronak és Thuramnak ma járt le a szerződése? Ezquerronak nincs új igaz? Tehát mától nem tekinthető a Barca labdarúgójának ők.ennek én is nagyon örülök
Így szerintem is jó lennexbalix írta:Hogy ne lenne? Én így képzeltem:matador írta:xbalix,egyetértek veled, de szerintem nem lesz olyan, hogy Ade, Henry, Messi és Arshavin együtt játszik...legfeljebb, ha Ini vagy Xavi nincs a pályán, mert különben nincs védekező középpályás a csapatban...
-----------------Touré------------------
Messi-----------Xavi----------Arshavin
-------Adebayor--------Henry---------