Eto'o-t én sem értem, miért akarja mindenki (már itt a fórumon is) elkergetni. Ha Laportáék nem buknak, Eto'o attól még maradhat. Ő Laporta szerzeménye és nagyon jó barátok. A baj az a gusztustalankodó közönségünk (nem értem miért csinálták ezt Eto'o-val a Mallorca ellen)...

Vagy éppen a Barca dokumentumfilmben: "Laporta, son of a bitch, you will never get rid of us...." (translated by movie makers) szóval, miért kell ezt csinálni... Figora én is haragudtam, de már az is kicsit szégyenteljes volt amit ott műveltek..Laportával volt két jó (nagyon jó) évünk, mással még ennyi sem volt. Ráadásul Laportáék anyagilag úgy rendbeszedték a már csőd szélén álló csapatot, hogy most a világ első öt gazdaságilag legjobban álló és legnagyobb bevételét elkönyvelő csapat között vagyunk. A játékosállományunk feldúsúlt, minőséget hoztak a pályára is! Akkor most miért kell ezt csinálni? Olyan nagy hátterünk van, mind gazdaságilag, mind játékosállományunkat tekintve, hogy még mindig bármire képesek lehetünk.