Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça B
- Kapcsolat:
udv mindenkinek! nem ertem h mertnem igazoljak le a silva&villa parost....kozel 50 millioert lehetne elhozni valenciabol...hm..velemenyekt kerek rola:Dsilva:kozzepalyan barhol tud jatszani...villa:jo csatar en kedvelem es ha joan nem szamit eto'o-ra akkor en a villat igazolnam le...goleros csatar az eb-n is megmutatta:D:Pna valamenyeket irjatok....udv minenkinek!
!CSAK A BARCA SENKI MÁS! BARCA SZIV DOBOG BENNEM!!viva espana! bo...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát, a goal.com az a magyar foci24...Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Messi álma hogy A Serie A-ban játszon (a goal.com szerint ....)
Ilyen baromságot összeírkálni.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- matyi02
- Entrenador del Barça
Nagyob hülyeséget nem udna kialálni a goal ??? Messi oda vana barcájért .Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Föleg mikro aszem 12éves volt és sok pénzt költötek rá mert ugye beteg volt ...és már nem egyszer nyilatkozta ő az aki nem fog eligazolni xD:D

Ez akkora kamu.Nyilatkozta még a múltkor h a Barcába akar nagyon sokáig játszani és 1-2 évet pályafutása végén vissza Argentínába.Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Másik variáció (szerintem kicsi rá az esély)...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
A választásokon Laportáék nyernek mert a csapatnak kellenek az igazolások(szal az egész választás értelmetlen volt ha ez lesz).Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak) és csatárnak az Adebayor mögött a listán Berbatovot.Berbatov zsákbamacska mert lehet h olyan lesz mint Forlan vagy Nistelrooy vagy nem jön be.De Berbatov még bejöhet.De ha ő sem jönne be csak Gomez maradna a listán ő meg pláne nem kell.
Ti erről mit gondoltok?
Nem nyernek Laportáék.
Nem lehet igazolni. Marad Eto'o

Az igazolásra szánt pénzből:
- felvesznek egy jó pszihomókust

és segíthet Pepnek a csapatmorál helyrehozásában, fenntartásában
+ Eto'o-nak is tart dühkitöréskontroll órákat

- felvesznek profi orvosi stábot

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
- csabimo
- Capitá del Barça
Kezd már elegem lenni ebböl az Adebayor gyerekböl...meg az egész középcsatár képzésböl...
Etoo már szerintem bizonyitott az elmult években, és nem akrják megvenni tisztességes áron! Ade-benzema-villa mind 40-50 millios játékosok lettek, csak azt tudnám hogy mitöl...
Nem tudom hogy mit gondol az edzönk, de ez a játékos, aki minden évben volt sérült, és honapokat hagyott ki, igy is meglövöldözte a goljait elég szép számmal...Mi lenne ha 1xvégig tudna játszani egy teljes szezont
Nem értem hogy miért kell kapálozni sevák, adék, meg trezegikért...
Vegyünk még két középpályást, egy szélsöt, és egy szervezöt és kész van a keret...
Etoo már szerintem bizonyitott az elmult években, és nem akrják megvenni tisztességes áron! Ade-benzema-villa mind 40-50 millios játékosok lettek, csak azt tudnám hogy mitöl...
Nem tudom hogy mit gondol az edzönk, de ez a játékos, aki minden évben volt sérült, és honapokat hagyott ki, igy is meglövöldözte a goljait elég szép számmal...Mi lenne ha 1xvégig tudna játszani egy teljes szezont

Nem értem hogy miért kell kapálozni sevák, adék, meg trezegikért...
Vegyünk még két középpályást, egy szélsöt, és egy szervezöt és kész van a keret...
De a Valencia sajna nem fog engedni a Tothenam meg egy középcsapat és vele simán lehet alkudni.+2009-ig van szerződése ha kell belőle lóvé akk el kell adniuk most.Villának én is jobban örülnék de ez van sajna.haarkon írta:Berbatovért 30 millió fontot kér a Totthenam, annyiért meg már Villa is lehetne...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
A választásokon Laportáék nyernek mert a csapatnak kellenek az igazolások(szal az egész választás értelmetlen volt ha ez lesz).Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak) és csatárnak az Adebayor mögött a listán Berbatovot.Berbatov zsákbamacska mert lehet h olyan lesz mint Forlan vagy Nistelrooy vagy nem jön be.De Berbatov még bejöhet.De ha ő sem jönne be csak Gomez maradna a listán ő meg pláne nem kell.
Ti erről mit gondoltok?
Bár ez a Berbatov gyerek sem rossz:
http://youtube.com/watch?v=Rt63U66NOaY
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.03. 12:05:53-kor.
-
- Jugador d'estrella
Te eddig hol voltál? Vagy mit néztél??? Persze, hogy nincs ok panaszra 2007. nyaráig...aztán viszont..kicsit olvass vissza a Ronaldinho topicban, aztán meglátod mizu..(nomeg a hírek közt is).Barca 4ever írta:Jó hát itt van annyi pletyka Ronaldinho-ról mint a ,.,,pff.....Az sem igaz hogy kövér lett csak megcsináltam számítógéppel talán egy kicsit hízott de 28 éves korára ez elvárható!nagyon jó idényeket produkált maga után Roni ugyhogy szerintem nincs OK a panaszra!
Egyébként meg tőlem aztán maradhatna, de a hozzáállása és a viselkedése miatt mennie kell!!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Berbatovért 30 millió fontot kér a Totthenam, annyiért meg már Villa is lehetne...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
Ti erről mit gondoltok?
tavaly ilyenkor el kellett volna adni ronniet 60-80milláért és venni belőle fiatal, motivált játékosokat. Most már senkinek nem kell az a jóllakott partyboy. Ha meg maradna csak húzná le a morált meg megint klikkesedés lenne. Szal nincs igazán jó megoldás sajnos:(
Decot ugyancsak sokkal többért el lehetett volna adni egy éve na mind1...
az egész 07/08 szezon el lett vesztegetve a semmire és ebben benne volt Frank is meg r10 is meg a vezetőség is
és mi lesz jövőre? ok a védelem rendbe lett rakva de ez eddig nagyon kevés
Decot ugyancsak sokkal többért el lehetett volna adni egy éve na mind1...
az egész 07/08 szezon el lett vesztegetve a semmire és ebben benne volt Frank is meg r10 is meg a vezetőség is
és mi lesz jövőre? ok a védelem rendbe lett rakva de ez eddig nagyon kevés
A lehetséges forgatókönyv:
Ti erről mit gondoltok?
Ti erről mit gondoltok?
- matyi02
- Entrenador del Barça
Arshavinra a Chelsea csap le?!
Ugy néz ki övéké les de ez várható volt Abramovic miat ... az orosz fociért sokat tet ... és a zenitel is jó a kapcsolata és hát igy én már 99%-ban biztos vagyok aban hogy oda megy
Ugy néz ki övéké les de ez várható volt Abramovic miat ... az orosz fociért sokat tet ... és a zenitel is jó a kapcsolata és hát igy én már 99%-ban biztos vagyok aban hogy oda megy

nem igaz, hogy Arshavinról is lecsúszunk, mert nem képesek idejében dönteni Txikiék!!! 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
A hírek szerint a Chelsea csupán 12 millió Fontot fog fizetni Arshavin-ért, aki a héten Londonba repül, hogy megvitassák a szerződése részleteit és átessen a kötelező orvosi vizsgálaton.
A Chelsea tulajdonosa Roman Abramovich nagyon szeretne egy játékos a saját nemzetéből a Chelsea-be, valamint mindenképpen el akarja adni Andriy Shevchenko-t, akiért annyit fizetett, hogy akár 5 Arshavint is vehetne most belőle.
Luiz Felipe Scolari a Chelsea menedzsere már megvette Deco-t, és nagyon közel áll Robinho leigazolásához, de Abramovich csak akkor venné meg neki a fiatal brazilt, ha az EB sztárját is Londonba hozná.
A Barcelona is erősen érdeklődik a 27 éves játékosért, és állítólag Arshavin is szívesen menne oda, de a játékos egy nyilatkozatában (angolul nyilatkozott) azt is elmondta, hogy számára a Premier League lenne a legmegfelelőbb bajnokság.
A Zenit egyik szóvivője elmondta: "A Chelsea ajánlatott tett, és ezt az ajánlatot elfogadtuk. Arshavin nemsokára Londonba repül, hogy megvitassák a szerződés részleteit."
"Őt nagyon vonzotta a Spanyol bajnokság, de saját bevallása szerint az angol foci jobban illik a stílusához, és Roman Abramovich-al is kitűnő a kapcsolata."

A Chelsea tulajdonosa Roman Abramovich nagyon szeretne egy játékos a saját nemzetéből a Chelsea-be, valamint mindenképpen el akarja adni Andriy Shevchenko-t, akiért annyit fizetett, hogy akár 5 Arshavint is vehetne most belőle.
Luiz Felipe Scolari a Chelsea menedzsere már megvette Deco-t, és nagyon közel áll Robinho leigazolásához, de Abramovich csak akkor venné meg neki a fiatal brazilt, ha az EB sztárját is Londonba hozná.
A Barcelona is erősen érdeklődik a 27 éves játékosért, és állítólag Arshavin is szívesen menne oda, de a játékos egy nyilatkozatában (angolul nyilatkozott) azt is elmondta, hogy számára a Premier League lenne a legmegfelelőbb bajnokság.
A Zenit egyik szóvivője elmondta: "A Chelsea ajánlatott tett, és ezt az ajánlatot elfogadtuk. Arshavin nemsokára Londonba repül, hogy megvitassák a szerződés részleteit."
"Őt nagyon vonzotta a Spanyol bajnokság, de saját bevallása szerint az angol foci jobban illik a stílusához, és Roman Abramovich-al is kitűnő a kapcsolata."

Forca Barca!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezek szerint te láttad az összes barca b meccset? mesélj már nekünk vmit akkor az utánpótlás játékosokról, meg pep edzői kvalitásairól. állandóan ua. a kezdőt játszatta? 4-3-3 ment? jól cserélt?Barca 4ever írta:Sokkal jobb edző volt Rijkaard mint Guardiola!J
vagy csak szimplán okos vagy?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Mondtam már pár hete és most egyre több helyen cikkeznek is már erről. Nő az esély, hogy a borzalmas fizikai állapotban lévő Ronaldinho a nyakunkon marad. Nagyon nem örülnék, akkor inkább mejnen el 15 milláért, de egy ekkora fizetésből jövőre egy klasszist vehetnénk. 2 év van még a szerződéséből, prémiumokkal 20 milla körül fizethetünk, ha rajtunk marad. Remélem nem így lesz, de egyre nő az esélye. 

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- kovacsmisn
- Barça B
xavi inkább abbahagyná a focit minthogy eligazoljon egy másik csapatbaTicsi 23 írta:Xavi egy ikon
szerintem eszében sincs elhagyni a klubbot
aki meg ilyeneket talál ki...

-
- Barça C
igen ez igaz!
Més que un club , ¡Visca el Barça, visca Catalunya!
-
- Barça B
Deco eligazolt a Chelsea-hez igaz ez?
-
- Barça C
Jó hát itt van annyi pletyka Ronaldinho-ról mint a ,.,,pff.....Az sem igaz hogy kövér lett csak megcsináltam számítógéppel talán egy kicsit hízott de 28 éves korára ez elvárható!nagyon jó idényeket produkált maga után Roni ugyhogy szerintem nincs OK a panaszra!
Més que un club , ¡Visca el Barça, visca Catalunya!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Roni és Deco viselkedése és életvitele miatt nem tartanám meg semmiképpen.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu