Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a zsíros szerz. helyett akkor rögtön kézhez kap 5-öt és még sztm mi is adnánk neki évi 7-et biztosbogen írta:hmm ezzel meg tudnék barátkozni én isMessi-#19 írta:annyi lenne az egész h szépen a falak mögött átutalunk 15-öt Robinhonak és leteszi a 10-es csekket Madridban... és ha így lenne 100% hogy jönnebár nem hiszem, hogy a Reál elengedi, mármint sztem megkínálják egy zsíros szerződéssel...ha nem akkor jövőre lehet Benzema-Huntelaar csatárduóval állnak fel
Nekem úgy rémlik, hogy anno Figo és Celades is elment a Barcából egyenesen a Madridba...norbert55 írta:Robinho nagy játékos.De ide a büdös életbe nem jönne ez tuti.Azért ennyire tiszteli a Real-t.Ez olyan mintha Ronnie a Real-ba menne.
ronaldo is ezt csinálta.Kivásárolta saját magát a szerződéséből!amúgy meg sztem nincs olyan real játékos aki eljönne a barcába ,de a barcából vannak olyanok ,akik elmennének(pl:r10)de régen is voltak ilyenek!a legjobb barcások elmentek a realba!Fernando írta:Lehet én vok még mindig a hüye, de nemhiszem h ha valakinek 2 éve van hátra a szerződéséből kivásárolhatja magát a fizetésével. Cska nekem sántít ez így? Még egy ilyen esetről sem hallottam.
hmm ezzel meg tudnék barátkozni én isMessi-#19 írta:annyi lenne az egész h szépen a falak mögött átutalunk 15-öt Robinhonak és leteszi a 10-es csekket Madridban... és ha így lenne 100% hogy jönne
Ez a cikk tényként közli Adebayor igazolását.matyi02 írta:Ha igaz akor job mintha Trezuget jöt volna vagy pedig Palacio xD:DNóbi írta:ezt olvassátok:
Enyiért Villát is el lehetet volna hozni (ha igaz ez a hír ...)
valami portugál gyerek már megcsinálta most, de nem ugrik be a neve. Szóval létezik ilyen Fifa szabály(már 3 éve az adott klubnál kell lennie, és max két év legyen hátra a szerződéséből, vagy vmi ilyesmi...), de igazából nem szokás élni vele, Robinho sem fog!Lehet én vok még mindig a hüye, de nemhiszem h ha valakinek 2 éve van hátra a szerződéséből kivásárolhatja magát a fizetésével. Cska nekem sántít ez így? Még egy ilyen esetről sem hallottam.
Évi 2 milliót keres...Most akarnak fizetésemelést kérni az ügynökével, 4 milliót. (valszeg ezért is indultak el a pletykák, hogy jobb pozíciót harcoljanak ki a tárgyaláshoz, csak közben calderonék lehet kapnak az alkamon, és inkább eladják, hogy CR-re meglegyen a pénz) Egyébként vicces, hogy milyen figurák keresnek többet Robinhonál mondjuk az angol bajnokságban...1. évente kap 5 millát(3éve van ott)ha meg elköltöttte vesz fel hitelt
ronnie 16 ert vette volna meg magát...Fernando írta:Lehet én vok még mindig a hüye, de nemhiszem h ha valakinek 2 éve van hátra a szerződéséből kivásárolhatja magát a fizetésével. Cska nekem sántít ez így? Még egy ilyen esetről sem hallottam.
1. évente kap 5 millát(3éve van ott)ha meg elköltöttte vesz fel hiteltFernando írta:1. Honnan lenne Robinhonak 10 milliója?
2. Mi a fenéért jönne pont a Barcába?
3. A Chelsea 35 milliót ajánlott érte.
4. A Chelseaben sokkal többet kereshetne mint itt.
sorolhatnám még.
A legfontosabb érv: sztem kacsa a hír. Pisz
1. Azt a Chelsea vagy mi kifizetjük helyette, vagy majd az a klub, ahova megy.Fernando írta:1. Honnan lenne Robinhonak 10 milliója?
2. Mi a fenéért jönne pont a Barcába?
sorolhatnám még.
A legfontosabb érv: sztem kacsa a hír. Pisz
pedig tényleg...meg ha jol tudom Pl.:Robinho kifizeti a 10 millát akkor azt a barcának nem köteles vissza adni csak igy illik...vagy nem jol tudom?Fernando írta:Nagyon kétlem, hogy ilyen egyszerű lenne...MichaaBee írta:mindenkinek mondom, h a real nem dönti el, h hova adja Robinhót! Robinho ad a realnak 10 millát és lelép. aztán a következő klubja ad neki 10 millát és leigazolja. ilyen egyszerű
Nagyon kétlem, hogy ilyen egyszerű lenne...MichaaBee írta:mindenkinek mondom, h a real nem dönti el, h hova adja Robinhót! Robinho ad a realnak 10 millát és lelép. aztán a következő klubja ad neki 10 millát és leigazolja. ilyen egyszerű